Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Pentarda @ 2008 10 04, 23:43)
Noreciau paklausti visu dirbanciuju, kokios nagu laku spalvos yra populiariausios g.gif:

ta prasme? darbe? Manyciau tokios, kurios nekrenta i akis: perlamutrines rozines, sviesios spalvos, balintos kavos. jei nagai neilgi ir grazus - raudona spalva.
As dirbu, mano nagai ilgi, tinka bet koks nagu lakas, svarbu kad butu priziureti nagai - todel lakuoju raudona spalva, perlamutrine, rozine, arba tokia viena spalva kuri nekrenta i akis bet spalvos negaliu apibudinti.
Manau lakas priklauso nuo aplinkybiu: ar yra koks nors susitikimas, ar visa diena sedesi uzsdidariusi kambaryje... i susitikima juk neisi su raudonais nagais, nors....

Papildyta:
Nusipirkau manhatan nagu laka dramblio kaulo (ar panasios) spalvos. Nu nesamone... reikes uzdeti bent 3 sluoksnius, kad nebutu permatoma spalva.
Koki sviesu laka patartumete, kurio uztenka 1-2 sluoksiu ir nesisviecia nagu pluokstele?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:03)
ta prasme? darbe? Manyciau tokios, kurios nekrenta i akis: perlamutrines rozines, sviesios spalvos, balintos kavos. jei nagai neilgi ir grazus - raudona spalva.
As dirbu, mano nagai ilgi, tinka bet koks nagu lakas, svarbu kad butu priziureti nagai - todel lakuoju raudona spalva, perlamutrine, rozine, arba tokia viena spalva kuri nekrenta i akis bet spalvos negaliu apibudinti.
Manau lakas priklauso nuo aplinkybiu: ar yra koks nors susitikimas, ar visa diena sedesi uzsdidariusi kambaryje... i susitikima juk neisi su raudonais nagais, nors....

Nuosirdziai aciu uz issakyta issamia savo nuomone aciuks.gifaciuks.gif
Gal bus ir daugiau pasisakanciu ax.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 05, 01:03)
Nusipirkau manhatan nagu laka dramblio kaulo (ar panasios) spalvos. Nu nesamone... reikes uzdeti bent 3 sluoksnius, kad nebutu permatoma spalva.
Koki sviesu laka patartumete, kurio uztenka 1-2 sluoksiu ir nesisviecia nagu pluokstele?

Siulyciau Orly nagu laka mirksiukas.gif Jo ir vieno sluoksnio pakanka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patricia @ 2008 10 04, 14:58)
o man labai patinka ir ilgai issilaiko maybelline nagu lakai.  rolleyes.gif

O man- ne- sakyciau ilgokai dziusta, ir laiko prastai ax.gif Nors ant mano nagu beveik visi lakai prastai laiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 05, 00:48)
Nuosirdziai aciu uz issakyta issamia savo nuomone aciuks.gifaciuks.gif
Gal bus ir daugiau pasisakanciu  ax.gif
Siulyciau Orly nagu laka mirksiukas.gif Jo ir vieno sluoksnio pakanka  thumbup.gif

Dar ziurint kokia spalva. As turiu Orly tamsu perlamutrini violetini, tai vienas sluoksnis tikrai gerokai persimato. Reikia min 2 . Dziusta ilgokai...
Atsakyti
O kaip Elizabeth Arden nagų lakai?
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 04, 23:43)
Noreciau paklausti visu dirbanciuju, kokios nagu laku spalvos yra populiariausios g.gif:

Įvairios ax.gif Daugiausia tos, kurios laikomos klaisikinėmis nagų lako spalvomis: RAusvos, rusvos, raudonos, bordo, neutralios ir pan.
Vengiu visokių mėlynų, žalių, geltonoų. aukinių sidabrinių ir pan. Taip pat nepatinka nagų dailė visokia marga.
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2008 10 05, 01:21)
Dar ziurint kokia spalva. As turiu Orly tamsu perlamutrini violetini, tai vienas sluoksnis tikrai gerokai persimato. Reikia min 2 . Dziusta ilgokai...

drinks_cheers.gif Aš Orlio visada tepu 2 sluoksnius. tiksliau pagrindą, 2 sluoksnius spalvoto lako ir viršutinį sluoksnį (dažniausia tą, kuris greičiau džiovina nagų laką). Sėdint prie kompo ir ką nors spausdinant ar žiūrint televizorių net nepajuntu kaip tas lakas nudžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 16:03)
drinks_cheers.gif Aš Orlio visada tepu 2 sluoksnius. tiksliau pagrindą, 2 sluoksnius spalvoto lako ir viršutinį sluoksnį (dažniausia tą, kuris greičiau džiovina nagų laką). Sėdint prie kompo ir ką nors spausdinant ar žiūrint televizorių net nepajuntu kaip tas lakas nudžiūsta.

Jadzka, o ar jaucias to dziovintojo poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 05, 17:07)
Jadzka, o ar jaucias to dziovintojo poveikis?

Man kažkiek jaučias... Bet vis tiek nelakuojunagų kai visai laiko neturiu. Taigi ne itin ir aktualus jis man... BEt kai kaip viršutinį sluoksnį tepu tai koks skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 16:28)
Man kažkiek jaučias... Bet vis tiek nelakuojunagų kai visai laiko neturiu. Taigi ne itin ir aktualus jis man... BEt kai kaip viršutinį sluoksnį tepu tai koks skirtumas smile.gif

Na supratau, man nagams paciai tvarkytis min valandos reik su dziovinimu, maniau, jei jis baisia stebuklingas, gal turetu buti ir mano lentynelej, bet matau, kad apseisiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Orly thumbup.gif
Džiovintoją turėjau, bet nepatiko. Tksliau nejaučiau jokio greitesnio džiuvimo...
Atsakyti
Na, kai tiek temu apie nagus jau nebezinau, kurioj klaust doh.gif

O klausimas butu apie nagu klijus, kokiu firmu ju buna, gal kas nors isbandet keliu rusiu- kokie labiausiai patiko?

Kaip tik nagai paaugo, visai nenoriu del kokio vieno paskui visus nusikirpt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 10 05, 22:12)
Na, kai tiek temu apie nagus jau nebezinau, kurioj klaust  doh.gif

O klausimas butu apie nagu klijus, kokiu firmu ju buna, gal kas nors isbandet keliu rusiu- kokie labiausiai patiko?

Kaip tik nagai paaugo, visai nenoriu del kokio vieno paskui visus nusikirpt  unsure.gif

Pati sau susiklijuot tai bandžiau su Orly - tai sakyčiau kažkiek palaiko (apie 4-5 dienas), paskui vėl galima klijuot ax.gif
O salone tai klijavo su šilku- tai dar trumpiau laikė (apie 2-3 dienas), nei kad pati buvau susiklijavusi su Orly rolleyes.gif
Tai va.. visumoje dabar susiklijuoju tik tuo atveju, jei kažkoks svarbus renginys laukia, o jei ne- patrumpinu tą nagą, arba trumpinu visus- nelygu koks gaunasi skirtumas ilgio tarp jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonka: 05 spalio 2008 - 21:54
mergaites, patarkit, ka geriau pirkt kaip nagu lako baze- ar butent priemone kuri skirta prailgint lako issilaikyma, ar koki nors nago stiprikli? kalbu apie Orly priemones- beda ta kad joks lakas man nesilaiko ilgiau kaip pusantros paros unsure.gif o nesilaiko butent ties galiukais- nes jie skilineja, tai kartu ir lakas apsilupa unsure.gif tai dabar jau nusprendziau isleist siek tiek pinigu ant gero pagrindo ir virsutinio sluoksnio- su virsutiniu viskas aisku, bet ka pasirinkt pagrindui norint prailgint lako laikymasi unsure.gif ?
Atsakyti