Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

jeigu nagai siplni, minksti joks nagu lakas ilgai nelaikys smile.gif ilgiau islieka tokie nagu lakai, kuriu konsistencija blizgi pvz http://4.bp.blogspot...allyHansen2.jpg visa savaite islaiko net ant mano popieriniu nagu bigsmile.gif
Atsakyti
na man tai pvz maybelline paprasti lakai issilaiko savaite.... nors nagai ir nera super is sotriausiuju.. Na aisku, jei darai generalini namu tvarkyma, tai tada jau pasilupa siek tiek smile.gif
Atsakyti
as dar neradau geresnių nei Orlyn smile.gif na, bet reiks tęst paieškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 01 15, 23:36)
jeigu nagai siplni, minksti joks nagu lakas ilgai nelaikys smile.gif ilgiau islieka tokie nagu lakai, kuriu konsistencija blizgi pvz http://4.bp.blogspot...allyHansen2.jpg visa savaite islaiko net ant mano popieriniu nagu bigsmile.gif

na kad stiprus mano naguciai, nesilpni ax.gif
na tai isbandziau dabar Loreal Tittanium and Shine laka, na zinokit baseine mirkau 1.5val, indus ploviau, galva ploviau, va jau trecia diena dar laiko thumbup.gif gal atradau savo laka bigsmile.gif
bet koki finta padariau (ko anksciau nedasimasciau), tai pries pat lakavima Bonder'iu nusivaliau nagu lako valikliu nagucius (anksciau tik muilu nusiplaudavau po dildinimo), tai gal sis fintas padejo g.gif bandysiu ir su Orly dabar taip padaryti, galgi prisijaukinsiu doh.gif
Atsakyti
Vitrinoje siuo metu 20% nuolaida orly nagu lakui, ta proga nusipirkau isbadyt. Ir ka gi, vakar nusilakavau, o siandien 2 nagai jau apsilaupe. Pagrindui bonderi naudojau, virsutiniam sluoksniui won't chip ir vis tiek negaliu pasidziaugt grazia spalva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2010 01 16, 22:12)

bet koki finta padariau (ko anksciau nedasimasciau), tai pries pat lakavima Bonder'iu nusivaliau nagu lako valikliu nagucius (anksciau tik muilu nusiplaudavau po dildinimo), tai gal sis fintas padejo  g.gif  bandysiu ir su Orly dabar taip padaryti, galgi prisijaukinsiu  doh.gif

visgi Orly nagu lakui sis mano fintas netinka - vis tiek tik 2 dienas laiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noela @ 2010 01 20, 09:59)
Vitrinoje siuo metu 20% nuolaida orly nagu lakui, ta proga nusipirkau isbadyt. Ir ka gi, vakar nusilakavau, o siandien 2 nagai jau apsilaupe. Pagrindui bonderi naudojau, virsutiniam sluoksniui won't chip ir vis tiek negaliu pasidziaugt grazia spalva  verysad.gif

Tas Won't chip toookia nesamonė doh.gif Dar labiau nagų lakas skilinėja ir dar trumpiau laiko doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kuri naudojot Essie nagu lakus?Maciau Douglas

Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 14, 12:48)
Man irgi Opi geriausi drinks_cheers.gif

as irgi uz O.P.I
sian isbandziau China Glaze vien tik is smalsumo isijau viena butelaiti, nes cia buvo isgirtas. siaubas kaip jis prastai tepasi, lieka ruozai, ar jie visi tokie? gal todel man OPI ir patinka, kad labai graziai ir lygiai padengia naga, kad ir kokia drebancia ranka tepciau biggrin.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai as uz ORLY, nes laikosi min 5dienas net nulakavus viena karta. Jei du kartus lakuosi issilaiko savaite ir ilgiau thumbup.gif
Tikrai manes taip netenkino nei Dior nei kiti prabangus lakai blush2.gif
Atsakyti
man china glaze pirmoj vietoj thumbup.gif super laikosi 5 dienas, galiu plauti indus be pirstiniu ir jokio atsipimo ar lupimosi wub.gif labai gerai dengiasi, uztenka 1o sluoksnio, kad graziai ir tolygiai pasidengtu spalva wub.gif
Atsakyti
Man patinka Orly.
Atsakyti