jeigu nagai siplni, minksti joks nagu lakas ilgai nelaikys ilgiau islieka tokie nagu lakai, kuriu konsistencija blizgi pvz http://4.bp.blogspot...allyHansen2.jpg visa savaite islaiko net ant mano popieriniu nagu
na man tai pvz maybelline paprasti lakai issilaiko savaite.... nors nagai ir nera super is sotriausiuju.. Na aisku, jei darai generalini namu tvarkyma, tai tada jau pasilupa siek tiek
QUOTE(ambicija @ 2010 01 15, 23:36)
jeigu nagai siplni, minksti joks nagu lakas ilgai nelaikys ilgiau islieka tokie nagu lakai, kuriu konsistencija blizgi pvz http://4.bp.blogspot...allyHansen2.jpg visa savaite islaiko net ant mano popieriniu nagu
na kad stiprus mano naguciai, nesilpni
na tai isbandziau dabar Loreal Tittanium and Shine laka, na zinokit baseine mirkau 1.5val, indus ploviau, galva ploviau, va jau trecia diena dar laiko gal atradau savo laka
bet koki finta padariau (ko anksciau nedasimasciau), tai pries pat lakavima Bonder'iu nusivaliau nagu lako valikliu nagucius (anksciau tik muilu nusiplaudavau po dildinimo), tai gal sis fintas padejo bandysiu ir su Orly dabar taip padaryti, galgi prisijaukinsiu
Vitrinoje siuo metu 20% nuolaida orly nagu lakui, ta proga nusipirkau isbadyt. Ir ka gi, vakar nusilakavau, o siandien 2 nagai jau apsilaupe. Pagrindui bonderi naudojau, virsutiniam sluoksniui won't chip ir vis tiek negaliu pasidziaugt grazia spalva
QUOTE(virgonca @ 2010 01 16, 22:12)
bet koki finta padariau (ko anksciau nedasimasciau), tai pries pat lakavima Bonder'iu nusivaliau nagu lako valikliu nagucius (anksciau tik muilu nusiplaudavau po dildinimo), tai gal sis fintas padejo bandysiu ir su Orly dabar taip padaryti, galgi prisijaukinsiu
visgi Orly nagu lakui sis mano fintas netinka - vis tiek tik 2 dienas laiko...
QUOTE(Noela @ 2010 01 20, 09:59)
Vitrinoje siuo metu 20% nuolaida orly nagu lakui, ta proga nusipirkau isbadyt. Ir ka gi, vakar nusilakavau, o siandien 2 nagai jau apsilaupe. Pagrindui bonderi naudojau, virsutiniam sluoksniui won't chip ir vis tiek negaliu pasidziaugt grazia spalva
Tas Won't chip toookia nesamonė Dar labiau nagų lakas skilinėja ir dar trumpiau laiko
Gal kuri naudojot Essie nagu lakus?Maciau Douglas
QUOTE(Tainka @ 2009 12 14, 12:48)
Man irgi Opi geriausi
as irgi uz O.P.I
sian isbandziau China Glaze vien tik is smalsumo isijau viena butelaiti, nes cia buvo isgirtas. siaubas kaip jis prastai tepasi, lieka ruozai, ar jie visi tokie? gal todel man OPI ir patinka, kad labai graziai ir lygiai padengia naga, kad ir kokia drebancia ranka tepciau
man china glaze pirmoj vietoj super laikosi 5 dienas, galiu plauti indus be pirstiniu ir jokio atsipimo ar lupimosi labai gerai dengiasi, uztenka 1o sluoksnio, kad graziai ir tolygiai pasidengtu spalva