Laaabai noriu paprasyti jusu pagalbos, gal kuri matete arba gal turite nusipirkusi pilkos (nea sidabrines) spalvos laka, niekur nerandu... Aciu!
Ieskau kazko tokio:
Gali gal pabandyti China glaze - Recycle
man geriausi orly ir opi
o man paskutiniu metu labai patiko Eveline Holografiniai nagu lakai, ir kaina prieinama ir laikosi ilgai.
Orly, Creative, gerai issilaiko
QUOTE(lialytia @ 2008 10 27, 12:41)
Taip, as bandziau Orly "Nail armor", tai man labai sustiprino nagus ir jie uzaugo ilgi ir stiprus... man jie ZYMIAI geriau nei Nailtek...
isbandziau nail teka, bet nieko gero, kai tik pasiekdavau norima nagu ilgi, nagas luzdavo prie pat mesytes, ziauriai skaudziai...galvojau gal per stiprus 2 nr jau man, nusipirkau 1nr vel uzaugo grazus ilgi, bet ir vel luzo prie mesytes keli nagai... gal dar kas bande orly nail armor? kokie atsiliepimai
superiniai lakai buvo is beleton firmos. dabar golden rose perku droge, visai nieko
Buvau vilniuj VCUP treciam aukste BeautyNail salone-ten pasidariau pedikiura ir manikiura,dirba su ORLY nagu lalais-suuuperrrrr-laikosi nagu lakas nerealiai,nors ir namus tvarkiau,skalbiau ir visa kita
QUOTE(Tacita @ 2010 01 12, 22:56)
Buvau vilniuj VCUP treciam aukste BeautyNail salone-ten pasidariau pedikiura ir manikiura,dirba su ORLY nagu lalais-suuuperrrrr-laikosi nagu lakas nerealiai,nors ir namus tvarkiau,skalbiau ir visa kita
Man Orly gerai laikosi su Bonderiu ir Glosseriu. Be to ir skirtingos spalvos skirtingai laiko...
QUOTE(Tacita @ 2010 01 12, 23:56)
QUOTE(jadzka @ 2010 01 13, 00:02)
Man Orly gerai laikosi su Bonderiu ir Glosseriu. Be to ir skirtingos spalvos skirtingai laiko...
sveikos, na kaip jumi laiko Orly - pavydziu!!! as cia prisiskaiciau, kad Orly tokie super lakai, tai nusipirkau is pradziu viena SM ispardotuvej kosmetikos, nu nelaiko nors tu ka, ne dvieju dienu neatlaiko, na galvoju, gal koks senas ar skiestas, bala nemate, nusipirkau kosmadoj du naujus, nu ir vel tas pats sss... jei ka aktyviau veikiu, tai ta pacia diena luptis pradeda krastai, nors naudoju Orly Bonder'i ir ant virsaus In A Snap
o spalvytes tokios grazios gaila negaliu...
GAL AS KA NETAIP DARAU ??? KOKIOS KLAIDOS GALI BUTI?
na taip norisi, kad bent 4 dienas laikytu
gal tokie jau naguciai mano, kad nelaiko ir viskas (bet pas manikiurininke kai su China Glaze nulakuodavo, tai savaite beveik atlaikydavo), tai maniau Orly dar ilgiau laikys...
QUOTE(virgonca @ 2010 01 13, 22:07)
gal tokie jau naguciai mano, kad nelaiko ir viskas (bet pas manikiurininke kai su China Glaze nulakuodavo, tai savaite beveik atlaikydavo), tai maniau Orly dar ilgiau laikys...
Man su In a snap irgi mažiau laikydavosi... O Gloseris tikrai geriau.
Dabar turiu nemažai China glaze spalvų, tai pasakysiu, kad Orliai geriau laiko
Dar yra viršutinis sluoksnis kažkoks, kuris sustiprina laikymasi (Nail shield : ) neatsimenu tikrai pavadinimo.
Esmė, kad su Gloseriu tikrai geriau laikėsi nei, kad naudojau in a snap....