QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 16:28)
na kaip idomu.... gal mano koks pasenes buvo? bet pirkau tikrai originalu Nagavitoj. Siaip konsistencija gera, vidutinio skystumo... tik kad laiko prastai...
o dar turiu toki klausima del dvieju geleziniu rutuliuku laku buteliukuose. ne visuose ju buna. Bet man patinka kai yra turiu du naujus Inglot lakus, tai jie be tu maisymo rutuliuku. Tai as istraukiau is sudziuvusiu Maybelline laku ir idejau i Inglot. ar jie tikrai padeda geriau paskirstyt ir sumaisyt buteliuko turiny ar is esmes nelabai ka duoda?
o dar turiu toki klausima del dvieju geleziniu rutuliuku laku buteliukuose. ne visuose ju buna. Bet man patinka kai yra turiu du naujus Inglot lakus, tai jie be tu maisymo rutuliuku. Tai as istraukiau is sudziuvusiu Maybelline laku ir idejau i Inglot. ar jie tikrai padeda geriau paskirstyt ir sumaisyt buteliuko turiny ar is esmes nelabai ka duoda?
na matai zmoniu nagai skiriasi man opis laikosi super,tik kad jau nagai nuauga labai
del rutuliuku-padeda
QUOTE(comep @ 2009 11 11, 17:27)
na matai zmoniu nagai skiriasi man opis laikosi super,tik kad jau nagai nuauga labai
del rutuliuku-padeda
del rutuliuku-padeda
dek uz ats. del rutuliuku o del OPI tai manau kada pabandysiu kita spalva paimt, gal tikrai pakeisiu pirma ispudi apie juos
nagai tai nepasakyciau, kad mano ypatingi.... kiti lakai neblogai visad laikosi. Ypac su Orly ir China Glaze ne karta buvo taip kad tekdavo perlakuot nes jau ataugo, o ne todel kad galiukai nusilupo....
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 18:42)
dek uz ats. del rutuliuku o del OPI tai manau kada pabandysiu kita spalva paimt, gal tikrai pakeisiu pirma ispudi apie juos
nagai tai nepasakyciau, kad mano ypatingi.... kiti lakai neblogai visad laikosi. Ypac su Orly ir China Glaze ne karta buvo taip kad tekdavo perlakuot nes jau ataugo, o ne todel kad galiukai nusilupo....
O kokie tau geri?
As kaiptik mastau isigyti china glaze ar orly laka.
QUOTE(Maserati @ 2009 11 11, 20:02)
na man visi tureti Orly ir China Glaze patiko
Superine spalva China Glaze CGT424 Happily Ever After... Deja, jos jau nebegamina. Kazkada pirkau is pazistamos manikiurininkes, po keliu metu ieshkojau Nagavitoj ir neberadau. Gerai kad dar turiu puse buteliuko
Is Orly grazi kremine 40002 Toss the Garter
Dar is China Glaze mylima yra pieno baltumo 70644 First Kiss
merginos ar kas girdejot ka nors apie toki nagu laka Pinnacle? nu jau kad isgyre man ji neklausk. ebejuj pirkt neradau, visoj norgej trys spalvos... lietuvoj maciau per intika tik kremai visokie tos firmos. uzsisakiau viena buteliuka zesim ar bus naudos, bet itariu kad nelabai...
man joks lakas nelaike ilgiau 2 dvieju dienu, kol nepradejau naudoti "top coat", sis skystemelis graziai blizga, sutvirtina laka,ji atnaujina. uzrode man "toap coat" manikiuriste, nors dirba su pobrangiais lakais virsu visgi uztepa Belaton'o tc.
QUOTE(cendy @ 2009 11 18, 13:15)
merginos ar kas girdejot ka nors apie toki nagu laka Pinnacle? nu jau kad isgyre man ji neklausk. ebejuj pirkt neradau, visoj norgej trys spalvos... lietuvoj maciau per intika tik kremai visokie tos firmos. uzsisakiau viena buteliuka zesim ar bus naudos, bet itariu kad nelabai...
maza naudos tebuvo... dvi dienos kaip ir visi kiti lakai.
Gal kuri zinote ar po ORLY lako apacia yra nurodomas galiojimo terminas ar pagaminimo data? Vakar vitrinoje nusipirkau ORLY french manicure, bet jis toks kazkoks skystas, prastai dziusta, tepasi kaip pigiausias lakas. Tada pradejau ieskoti galiojimo datos ir po apacia radau 080709. Gal kuri zinote kaip su tuo yra?
Geriausias siuo metu yra OPI! Gerai laikosi, didelis kiekis! Super! Stai kokius jau turiu ir butinai dar isigysiu!
Is kaires i desine:
Opi - Creme de la kremlin
Opi - Nomad's dream
Opi - Parlez -vous opi?
Opi - Over the taupe
Opi - You don't know Jacques!
Is kaires i desine:
Opi - Creme de la kremlin
Opi - Nomad's dream
Opi - Parlez -vous opi?
Opi - Over the taupe
Opi - You don't know Jacques!
QUOTE(Snargla @ 2009 12 14, 00:19)
Geriausias siuo metu yra OPI! Gerai laikosi, didelis kiekis! Super! Stai kokius jau turiu ir butinai dar isigysiu!
Man irgi Opi geriausi