Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Esu bandžiusi įvairius lakus, tačiau man aktualiausia du aspektai, kurie paprastai sunkiai suderinami - greitas džiūvimo laikas bei patvarumas biggrin.gif paprastai jau keletą metų renkuosi IsaDora ir Artdeco. Jei nors vienas nagas nors kiek nutrupa, iškart darausi naują manikiūrą wub.gif o šiaip ar taip, man visi lakai ne itin patvarūs, kadangi kasdien tenka ir indus plauti, ir kitus darbelius nuveikti, tai man paprastai išsilaiko apie dvi-tris dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cendy @ 2009 11 06, 13:22)
man kai jau galiukai pasvieseja reiskia kad estetikos nebera ir reikia perlakuoti... o tai reiskia kita diena po lakavimosi geriausiu atveju... siaip neskaitant kad is visu pusiu lakas apsisviesina, aptrupa ir t.t. tada visi lakai laiko min savaite. tai kaip cia yra jusu nuomone?

galiukai pašviesėja? nusilupa ta prasme? nes jei pašviesėja, tai pirmą kartą girdžiu

Isadora daugiau niekada nepirksiu. Tirštas, sunkiai, ruožais tepas, matos potėpiai.
Opi ir Orly vis tik geriausi. Bet iš tų dviejų rinkčiaus Opi.
abieji išsilaikydavo iki 6-7 dienų, plaunant indus, tvarkant namus, nesaugant visai ax.gif
Labai pigmentuoti abu ax.gif man greičiau nuaugdavo nagas nei jie atsilupinėdavo ar galiukai apsitrindavo
Atsakyti
nu va ka as ir sakau, max trys dienos kad lakas dar butu pakenciamas... pasvieseja, gal nuo lako spalvos priklauso. jei lakuosi ryskiai tai matysis nutrupejimas, nuskilinejimas, o jei svelnioms spalvom, labiau matysis pasviesejimas, tik labai isiziurejus pamatysi kad jis nutrupejes smile.gif

vienu zodziu apibendrinus, lako patvarumas priklauso nuo daugybes veiksniu... mano atveju jis laiko viena diena sad.gif

p.s. o kaip lakuojat? vakar intike skaiciau kad po manikiuro pries lakuojant pirma sluoksni naga dar reikia nuvalyti su nagu lako valikliu, atseit tada dar geriau laiko. o pvz kad nekibtu visokiu rubu pukeliai ant nulakuotu nagu, jiems truputi apdziuvus reikia uzlasinti siek tiek aliejuko. gal kas bandet tokias priemones? kaip veikia?
Atsakyti
QUOTE(cendy @ 2009 11 07, 10:40)
nu va ka as ir sakau, max trys dienos kad lakas dar butu pakenciamas... pasvieseja, gal nuo lako spalvos priklauso. jei lakuosi ryskiai tai matysis nutrupejimas, nuskilinejimas, o jei svelnioms spalvom, labiau matysis pasviesejimas, tik labai isiziurejus pamatysi kad jis nutrupejes smile.gif

vienu zodziu apibendrinus, lako patvarumas priklauso nuo daugybes veiksniu... mano atveju jis laiko viena diena sad.gif

p.s. o kaip lakuojat? vakar intike skaiciau kad po manikiuro pries lakuojant pirma sluoksni naga dar reikia nuvalyti su nagu lako valikliu, atseit tada dar geriau laiko. o pvz kad nekibtu visokiu rubu pukeliai ant nulakuotu nagu, jiems truputi apdziuvus reikia uzlasinti siek tiek aliejuko. gal kas bandet tokias priemones? kaip veikia?

Aliejukas skitas odelems, ne lakui.

As lakuoju taip: ant svariu sutvarkytu nagu lakuoju pagrinda, tada lakas, virsutinis sluoksnis, dzioviklis ir aliejukas. O valikliu manau nuvaloma, kad neliktu riebalo ant nago po odeliu atstumdymo ar po ranku kremu tepimo. 9As rankas kremu tepu kai jau nudziusta lakas).

O siaip man geriausi lakai China glaze ir Orly good.gif
Atsakyti
visur aplekiau, kur tik isivaizdavau..
Gal kuri mamyte zinotu, kur galima uztikti pilko (be jokio perlamutro, matinio) nagu lako? visi pilki tonai domintu, nuo sviesiausio iki tamsiausio. ax.gif uzsienyje jau seniai pilkas lakas populiarus, o cia nors su ziburiu ieskok.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2009 11 09, 22:23)
visur aplekiau, kur tik isivaizdavau..
Gal kuri mamyte zinotu, kur galima uztikti pilko  (be jokio perlamutro, matinio) nagu lako? visi pilki tonai domintu, nuo sviesiausio iki tamsiausio. ax.gif  uzsienyje jau seniai pilkas lakas populiarus, o cia nors su ziburiu ieskok.

lyg tarp OPI maciau paprastu pilku spalvyciu unsure.gif g.gif

Atsakyti
Man patinka Loreal nagų lakai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 11 10, 09:30)
lyg tarp OPI maciau paprastu pilku spalvyciu  unsure.gif  g.gif

kur tu OPI rasti Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2009 11 10, 13:27)
kur tu OPI rasti Vilniuje?  blush2.gif

Nagavitoj smile.gif Konarskio gatvej.

bet as tai OPI nusivyliau. Irgi pirkau NAgavitoj, galiojimas geras, uzsitepa graziai, bet nesilaiko sad.gif pora dienu ir viskas. Net neplaunant indu.....
Papildyta:

http://www.nagavita...._id=287&lang=lt
Atsakyti
aciu uz info mirksiukas.gif gaila, kad ilgai nesilaiko. Dar bandysiu siandien Orly paziuret, internete maciau, kad jie turi pilku atspalviu. Neaisku tik, ar i Lietuva bus atsiveze tokiu. Zodziu, kai praeis populiarumas Europoje, pasaulyje, tada atves i Lietuva, kaip ir visas atgyvenas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 10, 13:36)
Nagavitoj smile.gif Konarskio gatvej.
bet as tai OPI nusivyliau. Irgi pirkau NAgavitoj, galiojimas geras, uzsitepa graziai, bet nesilaiko sad.gif pora dienu ir viskas. Net neplaunant indu.....
Papildyta:
http://www.nagavita...._id=287&lang=lt

o man opi geriausias lakas koki esu turejusi, siaip visi lakai man laiko gerai, bet opi buvo pats paciausias daugeliu savybiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 11 10, 17:51)
o man opi geriausias lakas koki esu turejusi, siaip visi lakai man laiko gerai, bet opi buvo pats paciausias daugeliu savybiu thumbup.gif

na kaip idomu.... gal mano koks pasenes buvo? bet pirkau tikrai originalu Nagavitoj. Siaip konsistencija gera, vidutinio skystumo... tik kad laiko prastai... unsure.gif

o dar turiu toki klausima del dvieju geleziniu rutuliuku laku buteliukuose. ne visuose ju buna. Bet man patinka kai yra biggrin.gif turiu du naujus Inglot lakus, tai jie be tu maisymo rutuliuku. Tai as istraukiau is sudziuvusiu Maybelline laku ir idejau i Inglot. ax.gif ar jie tikrai padeda geriau paskirstyt ir sumaisyt buteliuko turiny ar is esmes nelabai ka duoda?
Atsakyti