Sveikos Vat aš norėjau pasiteirauti apie prancūziško manikiūro nagų lakų rinkinukus, koks jums buvo geriausias? Kaip tik planuoju nusipirkti, bet reiktų ir patarimų...
[quote=as-berry,2009 08 05, 10:57]
paskutiniu metu pirkau ir China glaze, ir Opi. Siaip abu labai gerai laikosi, tik kad China glaze, kaip kazkas cia ir rase, man dziusta ilgiau negu Opi
[turiu daug china laku,jie tikrai ilgai dziusta..
paskutiniu metu pirkau ir China glaze, ir Opi. Siaip abu labai gerai laikosi, tik kad China glaze, kaip kazkas cia ir rase, man dziusta ilgiau negu Opi
[turiu daug china laku,jie tikrai ilgai dziusta..
man geriausias CHANEL
O man labai patinka Akzent nagu lakai. Graziai "gulasi", greitai dziuna ir ilgai laikos
http://images46.fotk...86/IMGP4404.jpg Cia mano ivairus lakai,ne visi zinoma
China Glaze labai patvarios spalvos
Lb geri ir Opi ir China Glaze, orly, bet kiekviena renkasi koks kokiai, as turiu ir kitu firmu, jei man patinka spalva, jokio skirtumo koks pavadinimas
Lb patinka Opi ir China Glaze,lb kokybiski
Lb patinka Opi ir China Glaze,lb kokybiski
QUOTE(rraameke @ 2009 10 01, 22:54)
Lb geri ir Opi ir China Glaze, orly, bet kiekviena renkasi koks kokiai, as turiu ir kitu firmu, jei man patinka spalva, jokio skirtumo koks pavadinimas
Man labai keistai: Esu išbandžius daugiausia Orly ir China glaze. Tai nuo spalvos labai priklauso... Tarkim ORLY kreminiai (be blizgesio) laikosi geriau nei su blizgesiu, o China glaze atvirkščiai. Nors pirmenybę tikriausia Orly duočiau... geriau dengiasi.
Išvis daug dar duoda ir kiti sluoksniai: Pagrindas ir viršutinis ką tepi. Jei vien tik laką tepčiau - nė velnio nesilaikytų :
merginos gal kas naudojat lempas nagu lakui dziovinti? gal kokia rekomenduotumet?
vakar per pietus nusilakavau borjouis placiu sepeteliu 7 days nagu laku. ryskiai raudonu. po daugybes ivairiu firmu bandymu man kilo klausimas, ka mes turime omeny sakydamos laiko - nelaiko? man kai jau galiukai pasvieseja reiskia kad estetikos nebera ir reikia perlakuoti... o tai reiskia kita diena po lakavimosi geriausiu atveju... siaip neskaitant kad is visu pusiu lakas apsisviesina, aptrupa ir t.t. tada visi lakai laiko min savaite. tai kaip cia yra jusu nuomone?
Man asmeniskai nagų lakas atrodo gerai tuomet kaip jis ant nagų turi savo spalva, taciau kaip pradeda blukti as jo dar nenuvalau, tik tada kaip nors vienas nagas pradeda nutrupeti, nes tada jau tikrai neskoninga vaikšcioti su vienu "nutrupėjusiu" nagu;)