Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(lialytia @ 2009 04 12, 08:40)
nereikia gi pirkti betkokios spalvos, kad po poros kartų reiktų išmesti lauk...Taip pat ir kokybė skiriasi priklausomai nuo kainos mirksiukas.gif
Be to galima gi pigiau nei už 25Lt gauti  nail.gif

drinks_cheers.gif Perku tokias spalvas, kurios nenusibosta nusilakavus porą kartų ir daugiau. Man geriau turėti keletą lakų, bet geros kokybės, nei kelias dešimtis, tokių, kurie trumpai laikosi ir prastai dengiasi. Lakų nusipirkti galima pigiau per tarpininkes arba pirkti mažesnius kiekius (pirkau Orly mažiukus buteliukus lakų po 11Lt).
Orly man išsilaiko vidutiniškai apie savaitę (plaunant indus, tvarkantis ir pan.). Gal ir ilgiau galima būtų nepersilakuoti, tik negražiai atrodo nuaugę nagai.

QUOTE(Vitulka @ 2009 04 13, 14:36)
pas mane nagų lakai eina ratu biggrin.gif vieną savaitę vienas, kitą - kitas ir vėl grįžtu prie pirmo  smile.gif
Turiu ir lakuoju :
OPI Vodka&Caviar
user posted image

Kokia graži spalva Vodka&Caviar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 24 gegužės 2009 - 00:00
dirbu prie naguciu tai su lakais tenka bendrauti daznai galeciau turbut apie kiekviena papasakoti blush2.gif . visoms klientems rekomenduoju pirkti lakus is iki parduotuves holografinius kaina apie 8lt kaina neatitinka tokios gerois kokybes ant geliu ir akrilu padentu nagu lakas laikosi labai ilgai, su jeis lakuoti labai lengva uztenka lakuoti viena karta isgauti spalvai, dziusta greitai nu valio valio!!! nerekomenduoju china glaze nes jie ilgai dziusta, labiausiai patinka ORLY bet kaina 35lt man dirbanciai toki darba tai nedidele suma bet merginai retkarciais pasilakuojanciai nagus susipirkti spalvu gama truputuka brangoka manau
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 06 29, 01:44)
dirbu prie naguciu tai su lakais tenka bendrauti daznai galeciau turbut apie kiekviena papasakoti  blush2.gif . visoms klientems rekomenduoju pirkti lakus is iki parduotuves holografinius kaina apie 8lt kaina neatitinka tokios gerois kokybes ant geliu ir akrilu padentu nagu lakas laikosi labai ilgai, su jeis lakuoti labai lengva uztenka lakuoti viena karta isgauti spalvai, dziusta greitai nu valio valio!!! nerekomenduoju china glaze nes jie ilgai dziusta, labiausiai patinka ORLY bet kaina 35lt man dirbanciai toki darba tai nedidele suma bet merginai retkarciais pasilakuojanciai nagus susipirkti spalvu gama truputuka brangoka manau

Va keista, pvz. man China glaze daug geriau džiūna nei Orly g.gif: Orliai tokie daugiau silikoniniai vos ne lakai: minkši pakankamai ir įpaudai visokie matosi tuoj.
Holografiniai man negražu schmoll.gif:
O susipirkti įvairių spalvų galima ir Orlius mažiukus 4u.gif
Beje, su pigiais nagų lakais pas mane patirtis tokia: pradeda sluoksniuotis nagai ir skaudėt juos pradeda doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 06 29, 01:44)
nerekomenduoju china glaze nes jie ilgai dziusta

china glaze ilgai dziusta? man jie kaip tik labai greitai isdziusta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 29, 12:23)

Ir man jie greitai dziusta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 06 29, 09:13)
kur cia orly 35 lt?  blink.gif
as uz 22 perku, o kas siunciasi-tai isvis papigiaja gaunasi  bigsmile.gif

O kur jus perkate po 22lt? Man tai Orly nelabai, nes minksti labai.Atrodo jau nudziuve, bet prisilieti iskarto ispaudas. Man OPI patinka labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 08 02, 12:17)
O kur jus perkate po 22lt? Man tai Orly nelabai, nes minksti labai.Atrodo jau nudziuve, bet prisilieti iskarto ispaudas. Man OPI patinka labai. 4u.gif

kaune vitrinoj 22 mirksiukas.gif
orly ant vieno buvau uzsirovus biggrin.gif minksto, pirkau kirpykloje, itariu skiestas ar dar kas jam buvo doh.gif nes dabar jis isviso sluoksniais atsiskyres doh.gif tame net po keliu dienu ispaudai likdavo, visi kirti pirkti orliai virtinoje ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 29, 12:23)

ir man jie ilgai džiuna, š paskutinis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 04 rugpjūčio 2009 - 09:30
paskutiniu metu pirkau ir China glaze, ir Opi. Siaip abu labai gerai laikosi, tik kad China glaze, kaip kazkas cia ir rase, man dziusta ilgiau negu Opi g.gif
Atsakyti
Manau vienas geriausių nagų augimui yra Smart Enamel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 08 06, 14:27)
Manau vienas geriausių nagų augimui yra Smart Enamel  thumbup.gif

Gal galima nuotraukyte kaip atrodo 4u.gif Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 08 06, 14:41)
Gal galima nuotraukyte kaip atrodo 4u.gif Kokia kaina?  4u.gif

Kaina 12-13lt smile.gif Man asmeniškai padėjo tikrai, tik dabar labai tingiu ją naudoti blush2.gif
user posted image

Nagus po jos atsiauginau tokius(gal baisoki,nes šiaip nei dildinau,nei dažiau, bet kaip pvz. ilgį įdedu tik):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 06 rugpjūčio 2009 - 14:26