Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(bambooce @ 2009 04 10, 21:47)
visi pamineti lakai sioje temeleja yra gan brangus. ka manot apie lakus is pigesniu firmu? gal yra pigiu bet gerai laikanciu? mmm?  g.gif

turejau kazkada essence firmos laka (cia is eurokos), kainuoja gal 6-7Lt, tai man super laikydavo, tik kad spalvu nekoks pasirinkimas g.gif dabar nezinau, bet paskutini karta kai ziurejau, tai ten vos keletas spalvu tebuvo, ir tai nei viena man nepatiko. tai jei nesugeba nei spalvu atsivezt daugiau ar jei isperka, tai vel uzvezt, as tada nesiruosiu kiekviena karta vaiksciot ir ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justutee @ 2009 04 10, 19:06)
na bet kogero tie ilgai besilaikantys nagau lakai ganetinai brangus?  unsure.gif

Opi, Orly kainuoja 25 lt

aš priėjau išvadą, kad Opi lakai fainesni už Orly ax.gif smagiau tepas, šepetėlis platesnis ir tepant laką ne taip greit sudžiūna ant nago
Atsakyti
Sveikutes wink.gif o man patinka FlorMar nagu lakai thumbup.gif ir kaina 3-5 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 11, 08:44)
Opi, Orly kainuoja 25 lt

aš priėjau išvadą, kad Opi lakai fainesni už Orly  ax.gif smagiau tepas, šepetėlis platesnis ir tepant laką ne taip greit sudžiūna ant nago

na mano nuomone, asmeniniam naudojimui lakas uz 25lt yra per brangu. tokiomis kainomis lakas tinka tik salonams. as asmeniskai nusiperku laka, panaudoju 3-4 kartus ir man jau ta spalva atsibosta.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 11, 13:10)
na mano nuomone, asmeniniam naudojimui lakas uz 25lt yra per brangu. tokiomis kainomis lakas tinka tik salonams. as asmeniskai nusiperku laka, panaudoju 3-4 kartus ir man jau ta spalva atsibosta.

Lietuviskom kainom tai daug atrodo, nors ir cia perkant doleriais tie 9$ atrodo nemazai uz Opi laka (ypac kai paziuri kiek spalvu noretusi turet ir kiek kainuotu visas susipirkt) ax.gif Bet po to nusiperki kelias labiausiai norimas ir visai pakenciama kaina (nors aisku vistiek gaila pinigeliu leist), bet po to pagalvoju, kad nueit pasidaryt manikiura be 10$ niekaip, tai kazkaip ir ne taip gaila buna - vistiek lakuosiesi daugiau nei 1 karta ta spalvyte.

Nors man irgi lakai (arba spalvos) nusibosta po keliu lakavimu... ax.gif

O siaip dabar labai idomu butu isbandyt 'Nicole by opi' nagu lakus (kazkaip neuzmaciau gyvai niekur, o internete spalvos nuo realybes skiriasi) ir 'SULA' nagu lakus (pastaroji firma organiska ar pan, spalvos is augalu isgautos ir nereikia valiklio norint nuvalyt nagucius: lakas nusilupa - tai va sita dalis ir idomiausia man).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 11, 18:37)
Lietuviskom kainom tai daug atrodo, nors ir cia perkant doleriais tie 9$ atrodo nemazai uz Opi laka (ypac kai paziuri kiek spalvu noretusi turet ir kiek kainuotu visas susipirkt)  ax.gif Bet po to nusiperki kelias labiausiai norimas ir visai pakenciama kaina (nors aisku vistiek gaila pinigeliu leist), bet po to pagalvoju, kad nueit pasidaryt manikiura be 10$ niekaip, tai kazkaip ir ne taip gaila buna - vistiek lakuosiesi daugiau nei 1 karta ta spalvyte.

Nors man irgi lakai (arba spalvos) nusibosta po keliu lakavimu...  ax.gif

O siaip dabar labai idomu butu isbandyt 'Nicole by opi' nagu lakus (kazkaip neuzmaciau gyvai niekur, o internete spalvos nuo realybes skiriasi) ir 'SULA' nagu lakus (pastaroji firma organiska ar pan, spalvos is augalu isgautos ir nereikia valiklio norint nuvalyt nagucius: lakas nusilupa - tai va sita dalis ir idomiausia man).

pas mane OPI lakai nuo 6svaru ir daugiau. manau tai pakankamai brangu... g.gif
Papildyta:
si temele truputuka apmirusi, sugalvojau toki klausymuka...

kokiomis spalvomis lakuojates nagus ir kokiom progom? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 11 balandžio 2009 - 20:01
QUOTE(bambooce @ 2009 04 11, 13:10)

o man 25 lt neatrodo daug ax.gif nes vieną spalvą jau turiu gal pusę metų ir man jinai neatsibodo ax.gif
gal todėl kad spalvas renkuos atsakingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 12, 00:00)
o man 25 lt neatrodo daug  ax.gif nes vieną spalvą jau turiu gal pusę metų ir man jinai neatsibodo  ax.gif
gal todėl kad spalvas renkuos atsakingai  rolleyes.gif

sutinku drinks_cheers.gif nereikia gi pirkti betkokios spalvos, kad po poros kartų reiktų išmesti lauk...Taip pat ir kokybė skiriasi priklausomai nuo kainos mirksiukas.gif
Be to galima gi pigiau nei už 25Lt gauti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 11, 23:00)
o man 25 lt neatrodo daug  ax.gif nes vieną spalvą jau turiu gal pusę metų ir man jinai neatsibodo  ax.gif
gal todėl kad spalvas renkuos atsakingai  rolleyes.gif

ir kokios pas tave spalvos? man ir nusibosta spalvos-palakuoju kelias savaites su viena, tada prisimenu primirsta, tada vel kokio prireikia doh.gif
Atsakyti
pas mane nagų lakai eina ratu biggrin.gif vieną savaitę vienas, kitą - kitas ir vėl grįžtu prie pirmo smile.gif
Turiu ir lakuoju :
OPI Vodka&Caviar
user posted image
user posted image
OPI Boris&Natasha
user posted image
user posted image
Orly Ruby
user posted image

nagai aišku ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu ir as pasidalinti patirtimi, kadangi esu labai reikli nagu lakams ir man jokie nelaiko ilgiau dvieju dienu tongue.gif pats paciausias nagu lakas, kuri esu turejusi - Mavaliai, spalvos labai grazios ir laiko tikrai super. antra vieta paskirciau maybelline lakams, tik jie cia gana brangus, bet jei rasit per kokai akcija, kaip kad as darau - tikrai verta griebti 4u.gif
Atsakyti
laba paneles,
visos temos neskaiciau bet as naudoju L'ambre firmos nagu lakus ir stipriklius tai esu lb patenkinta thumbup.gif nors aisku spalvu lb didelio pasirinkimo nera bet jai reikia lakuotis savo naturalius nagucius tai renkuosi L'ambre ir be vargo isvaikstau su graziais nagais ~savaite...na viskas priklauso nuo to kiek ko darau namuose...bet seip ir indus plaunu ir dulkes valausi ir viska darau be pirstinaiciu ir thumbup.gif
Atsakyti