Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

ryt bus 7 dienos kaip su Opi nagų laku. Ir indus plaunu be pirštinių, ir būna šveičiu be jų, ir lauke krapštaus ax.gif Ir dar laikytų, bet nagas užaugo, tarpelis atsirado, negražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 28, 17:02)
aš dieną prieš, o kitą dieną, jei lieka nuo patalynės ar kitų darbų įsispaudę, bespalvio tepu ant viršaus, susilygina gražiai ir blizga  ax.gif

geras patarimas mirksiukas.gif

QUOTE(Vitulka @ 2009 03 31, 00:18)
ryt bus 7 dienos kaip su Opi nagų laku. Ir indus plaunu be pirštinių, ir būna šveičiu be jų, ir lauke  krapštaus  ax.gif Ir dar laikytų, bet nagas užaugo, tarpelis atsirado, negražiai atrodo  ax.gif

kazkoks stebuklingas sis lakas tada g.gif dar neturejau lako, kuris man laikytu ilgiau nei 2 dienas g.gif nors namie viska dirbu tik su pirstinem...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 31, 00:18)
ryt bus 7 dienos kaip su Opi nagų laku. Ir indus plaunu be pirštinių, ir būna šveičiu be jų, ir lauke  krapštaus  ax.gif Ir dar laikytų, bet nagas užaugo, tarpelis atsirado, negražiai atrodo  ax.gif

Man jis irgi stebuklingai laiko palyginus su kitais drinks_cheers.gif 6 dienas be problemu, ilgiau nelaikiau, nes arba persilakuot noredavau, arba galiukas koks atsilupdavo. Bet viska darau be pirstiniu.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 23:45)
kazkoks stebuklingas sis lakas tada g.gif dar neturejau lako, kuris man laikytu ilgiau nei 2 dienas g.gif nors namie viska dirbu tik su pirstinem...

Gal ne tiek stebuklingas lakas, kiek tepimo sluoksniai. g.gif Jei pirma tempti bespalvį, paskui du sluoksnius lako, paskui 1-2 bespalvio, tai išlaikys apie 5-6 dienas tikrai, bent dažniausiai. Kol netepiau bespalviu laku, man irgi nė vienas lakas nelaikė daugiau 2-3 dienų. O čiaip patinka Orly ir Golden Rose (pigus, bet visai geras). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 08:51)
Gal ne tiek stebuklingas lakas, kiek tepimo sluoksniai.  g.gif  Jei pirma tempti bespalvį, paskui du sluoksnius lako, paskui 1-2 bespalvio, tai išlaikys apie 5-6 dienas tikrai, bent dažniausiai. Kol netepiau bespalviu laku, man irgi nė vienas lakas nelaikė daugiau 2-3 dienų. O čiaip patinka Orly ir Golden Rose (pigus, bet visai geras).  ax.gif

na aš visada tepu bespalvi laka, bet tiek nelaiko, vistiek kraštai atsilupa g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 09:51)
Gal ne tiek stebuklingas lakas, kiek tepimo sluoksniai.  g.gif  Jei pirma tempti bespalvį, paskui du sluoksnius lako, paskui 1-2 bespalvio, tai išlaikys apie 5-6 dienas tikrai, bent dažniausiai. Kol netepiau bespalviu laku, man irgi nė vienas lakas nelaikė daugiau 2-3 dienų. O čiaip patinka Orly ir Golden Rose (pigus, bet visai geras).  ax.gif

o as dabar galvoju, gal man greitai atsilupa del to pirmo bespalvio lako, bet jei netepciau, tada lakas labai i nagus isigeria ir ji nuvalant labai negraziai odeles nusispalvina biggrin.gif nes man atrodo, kai tepdavau be pirmo bespalvio sluoksnio, man geriau laikydavo g.gif o su tuo virsutiniu bespalviu sluoksniu man irgi nelabai- pastoviai burbuliukais susoka doh.gif nesuprantu ka as ne taip darau ax.gif

QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 09:53)
na aš visada tepu bespalvi laka, bet tiek nelaiko, vistiek kraštai atsilupa  g.gif

va va, man tas pat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 09:51)

kad zinok as jokiu bespalviu ir pan, pagrindu nenaudoju bet su opi ramiai savaite vaikstineju,ir ilgiau be vargu prabuciau bet nuauga negraziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 08:53)
na aš visada tepu bespalvi laka, bet tiek nelaiko, vistiek kraštai atsilupa  g.gif

Kartais aš tik kraštus pateplioju ir viskas ok būna, aišku, jei nekrenta labai, taip pratempti dar dienikę galima. lotuliukas.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 11:54)
o as dabar galvoju, gal man greitai atsilupa del to pirmo bespalvio lako, bet jei netepciau, tada lakas labai i nagus isigeria ir ji nuvalant labai negraziai odeles nusispalvina biggrin.gif nes man atrodo, kai tepdavau be pirmo bespalvio sluoksnio, man geriau laikydavo g.gif o su tuo virsutiniu bespalviu sluoksniu man irgi nelabai- pastoviai burbuliukais susoka doh.gif nesuprantu ka as ne taip darau ax.gif
va va, man tas pat unsure.gif

Lakas retai kada įsigeria, dažniausiai tau valant odelės nuo lako išsitepa, pabandyk dar kartą švaria vata vėl nuvalyti, geriau nusivalys, nes jei spalvota, ypač ryškia, tai vieną valai, kitas galas tepasi. mirksiukas.gif
Dėl burbuliukų: gal kartais lako sluoksnis pirminis neišdžiūsta gerai, gal kai tepi laką, jis kažkaip blogai pasidengia, nežinau tiksliai, nes ir man taip kartais būna. unsure.gif

QUOTE(comep @ 2009 03 31, 12:32)
kad zinok as jokiu bespalviu ir pan, pagrindu nenaudoju bet su opi ramiai savaite vaikstineju,ir ilgiau be vargu prabuciau bet nuauga negraziai  doh.gif

Aš opi nebandžius, nežinau, o kur jo Vilniuj ieškoti galima, pabandyčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 31, 12:32)
kad zinok as jokiu bespalviu ir pan, pagrindu nenaudoju bet su opi ramiai savaite vaikstineju,ir ilgiau be vargu prabuciau bet nuauga negraziai  doh.gif

Aš irgi tingiu terliotis, todėl laką iškart tepu ant nago smile.gif Su Opi arba Orly apie savaitę išsilaiko be problemų. Tik gaila, kad nuauga, taip tai dar ir toliau būtų galima nepersilakuot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 31 kovo 2009 - 15:28
na bet kogero tie ilgai besilaikantys nagau lakai ganetinai brangus? unsure.gif
Atsakyti
visi pamineti lakai sioje temeleja yra gan brangus. ka manot apie lakus is pigesniu firmu? gal yra pigiu bet gerai laikanciu? mmm? g.gif
Atsakyti
Kas kam yra pigu, bet pvz. Rimmel lakai man gerai laiko, o kainos apie 20 Lt smile.gif
Atsakyti