ryt bus 7 dienos kaip su Opi nagų laku. Ir indus plaunu be pirštinių, ir būna šveičiu be jų, ir lauke krapštaus Ir dar laikytų, bet nagas užaugo, tarpelis atsirado, negražiai atrodo
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 28, 17:02)
aš dieną prieš, o kitą dieną, jei lieka nuo patalynės ar kitų darbų įsispaudę, bespalvio tepu ant viršaus, susilygina gražiai ir blizga
geras patarimas
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 31, 00:18)
ryt bus 7 dienos kaip su Opi nagų laku. Ir indus plaunu be pirštinių, ir būna šveičiu be jų, ir lauke krapštaus Ir dar laikytų, bet nagas užaugo, tarpelis atsirado, negražiai atrodo
kazkoks stebuklingas sis lakas tada dar neturejau lako, kuris man laikytu ilgiau nei 2 dienas nors namie viska dirbu tik su pirstinem...
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 31, 00:18)
Man jis irgi stebuklingai laiko palyginus su kitais 6 dienas be problemu, ilgiau nelaikiau, nes arba persilakuot noredavau, arba galiukas koks atsilupdavo. Bet viska darau be pirstiniu.
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 30, 23:45)
kazkoks stebuklingas sis lakas tada dar neturejau lako, kuris man laikytu ilgiau nei 2 dienas nors namie viska dirbu tik su pirstinem...
Gal ne tiek stebuklingas lakas, kiek tepimo sluoksniai. Jei pirma tempti bespalvį, paskui du sluoksnius lako, paskui 1-2 bespalvio, tai išlaikys apie 5-6 dienas tikrai, bent dažniausiai. Kol netepiau bespalviu laku, man irgi nė vienas lakas nelaikė daugiau 2-3 dienų. O čiaip patinka Orly ir Golden Rose (pigus, bet visai geras).
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 08:51)
Gal ne tiek stebuklingas lakas, kiek tepimo sluoksniai. Jei pirma tempti bespalvį, paskui du sluoksnius lako, paskui 1-2 bespalvio, tai išlaikys apie 5-6 dienas tikrai, bent dažniausiai. Kol netepiau bespalviu laku, man irgi nė vienas lakas nelaikė daugiau 2-3 dienų. O čiaip patinka Orly ir Golden Rose (pigus, bet visai geras).
na aš visada tepu bespalvi laka, bet tiek nelaiko, vistiek kraštai atsilupa
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 09:51)
o as dabar galvoju, gal man greitai atsilupa del to pirmo bespalvio lako, bet jei netepciau, tada lakas labai i nagus isigeria ir ji nuvalant labai negraziai odeles nusispalvina nes man atrodo, kai tepdavau be pirmo bespalvio sluoksnio, man geriau laikydavo o su tuo virsutiniu bespalviu sluoksniu man irgi nelabai- pastoviai burbuliukais susoka nesuprantu ka as ne taip darau
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 09:53)
va va, man tas pat
QUOTE(neli @ 2009 03 31, 09:51)
kad zinok as jokiu bespalviu ir pan, pagrindu nenaudoju bet su opi ramiai savaite vaikstineju,ir ilgiau be vargu prabuciau bet nuauga negraziai
QUOTE(lotute @ 2009 03 31, 08:53)
Kartais aš tik kraštus pateplioju ir viskas ok būna, aišku, jei nekrenta labai, taip pratempti dar dienikę galima.
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 11:54)
o as dabar galvoju, gal man greitai atsilupa del to pirmo bespalvio lako, bet jei netepciau, tada lakas labai i nagus isigeria ir ji nuvalant labai negraziai odeles nusispalvina nes man atrodo, kai tepdavau be pirmo bespalvio sluoksnio, man geriau laikydavo o su tuo virsutiniu bespalviu sluoksniu man irgi nelabai- pastoviai burbuliukais susoka nesuprantu ka as ne taip darau
va va, man tas pat
va va, man tas pat
Lakas retai kada įsigeria, dažniausiai tau valant odelės nuo lako išsitepa, pabandyk dar kartą švaria vata vėl nuvalyti, geriau nusivalys, nes jei spalvota, ypač ryškia, tai vieną valai, kitas galas tepasi.
Dėl burbuliukų: gal kartais lako sluoksnis pirminis neišdžiūsta gerai, gal kai tepi laką, jis kažkaip blogai pasidengia, nežinau tiksliai, nes ir man taip kartais būna.
QUOTE(comep @ 2009 03 31, 12:32)
kad zinok as jokiu bespalviu ir pan, pagrindu nenaudoju bet su opi ramiai savaite vaikstineju,ir ilgiau be vargu prabuciau bet nuauga negraziai
Aš opi nebandžius, nežinau, o kur jo Vilniuj ieškoti galima, pabandyčiau.
QUOTE(comep @ 2009 03 31, 12:32)
Aš irgi tingiu terliotis, todėl laką iškart tepu ant nago Su Opi arba Orly apie savaitę išsilaiko be problemų. Tik gaila, kad nuauga, taip tai dar ir toliau būtų galima nepersilakuot
visi pamineti lakai sioje temeleja yra gan brangus. ka manot apie lakus is pigesniu firmu? gal yra pigiu bet gerai laikanciu? mmm?