Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

o kada jus nagus lakuojate jei pvz reikia pries koki baliu? ax.gif as tai visada diena pries, nes visada galvoju, kad nusilakuosiu pries ruosdamasi, bet visada laiko pritruksta dziovinimui, o man dziovinti taip nuobodu doh.gif taigi visada tenka is vakaro, einant miegot, tada per nakti lakas isdziusta. nes man net ir nusilakavus su pvz "1 minute to dry", per minute man tas lakas kazkaip neisdziusta, vistiek susigadinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 02, 11:56)
o man net ir lakas uz 2 litus kuo puikiausiai issilaiko 5 dienas, kai ji naudoju su sally hansen "nagu augimo stebuklu" thumbup.gif

As turiu Sally Hansen "miracle growth" tai man jau po dienos jis buna nusitrynes. nusivyliau gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Man labai patinka Rimmel nagu lakai. Is tu, kuriuos esu isbandzius, greiciausiai isdziusta, o svarbiasia, kad tolygiai padengia nagus ir nesunku paciai nulakuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 10, 11:42)
Užsisakiau China Glaze lakų. Turėtų neužilgo atkeliauti. Tai galėsiu palygit su Orly ax.gif
Dabar kokį mėnesį išvis nesilakuoju, tik maitinu nagus kemukais ir aliejukais nail.gif:

jei ne paslaptis, kokius kremukus ir aliejukus naudoji? 4u.gif
Atsakyti
man labai geri nagu lakai Orly firmos 4u.gif
Atsakyti
Man siuo metu patys paciausi Sephora by OPI nagu lakai - o ir spalvyciu grozis wub.gif Labai gerai laiko (man be pagrindo ir virsutinio sluoksnio atlaiko 6 dienas neapsitrynes-lakuoju du sluoksnius), greitai dziusta (uztepu neplona viena sluoksni ant visu nagu, tada iskart po antra karta pereinu ir uz kokio pusvalandziuko viskas puikiai nudziuve), graziai spindi. Parduotuvej beveik visus issibandziau, tai jau 3 turiu, o dar 5 savo eiles laukia kol nupirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 28 kovo 2009 - 03:37
QUOTE(shopingas @ 2009 03 28, 04:35)
Man siuo metu patys paciausi Sephora by OPI nagu lakai - o ir spalvyciu grozis  wub.gif Labai gerai laiko (man be pagrindo ir virsutinio sluoksnio atlaiko 6 dienas neapsitrynes-lakuoju du sluoksnius), greitai dziusta (uztepu neplona viena sluoksni ant visu nagu, tada iskart po antra karta pereinu ir uz kokio pusvalandziuko viskas puikiai nudziuve), graziai spindi. Parduotuvej beveik visus issibandziau, tai jau 3 turiu, o dar 5 savo eiles laukia kol nupirksiu  biggrin.gif

tai pusvalandis cia ilgai dziuna, jeigu tuo labiau tik du sluoksniai ax.gif nors siaip ORLY tai as irgi jei jau lakuojuos tai nusiteikiu kad valanda nieko nedirbsiu cool.gif
o vat pvz. kazkokia pigiena man nudziusta per 10minuciu pilnumoj, bet kad reik kas antra diena lakuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2009 03 12, 14:41)
jei ne paslaptis, kokius kremukus ir aliejukus naudoji?  4u.gif

Oij, labai įvairiais... Orly odelių kremu, TBS sviestu odelėms, visokiais rankų kremais (Ahava YR, L'Ocitanne ir pan. ) Taip pat natūraliais aliejais, sviestmedžiu ir pan.

QUOTE(pink1985 @ 2009 03 28, 03:49)
man labai geri nagu lakai Orly firmos  4u.gif

Geri. Tik pastebėjau,kad jei lakuoju ant pagrindo ir ant viršaus tepu Gloserį tai geriau laikosi, o jei tepu Sec'n'dry tai nusilupa galai greičiau....
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 28, 11:44)
tai pusvalandis cia ilgai dziuna, jeigu tuo labiau tik du sluoksniai ax.gif  nors siaip ORLY tai as irgi jei jau lakuojuos tai nusiteikiu kad valanda nieko nedirbsiu cool.gif
o vat pvz. kazkokia pigiena man nudziusta per 10minuciu pilnumoj, bet kad reik kas antra diena lakuotis doh.gif

Nu man tai greitai (anksciau netikrinu, tik po pusvalandzio, tai realaus laiko nelabai zinau) - as tuos 2 sluoksnius jau tokius riebius uzdedu ir viena ant kito. Turejau ir nepigiu laku, kuriu zymiai plonesnius sluoksnius tepant reikedavo ir valanda pasedet, o ir po jos sugebedavau dzinsu antspauda gaut doh.gif
Atsakyti
Aš patenkinta Opi nagų laku, lygiai gražiai tepasi, gerai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 11, 23:01)
o kada jus nagus lakuojate jei pvz reikia pries koki baliu? ax.gif as tai visada diena pries, nes visada galvoju, kad nusilakuosiu pries ruosdamasi, bet visada laiko pritruksta dziovinimui, o man dziovinti taip nuobodu doh.gif taigi visada tenka is vakaro, einant miegot, tada per nakti lakas isdziusta. nes man net ir nusilakavus su pvz "1 minute to dry", per minute man tas lakas kazkaip neisdziusta, vistiek susigadinu doh.gif

aš dieną prieš, o kitą dieną, jei lieka nuo patalynės ar kitų darbų įsispaudę, bespalvio tepu ant viršaus, susilygina gražiai ir blizga ax.gif

išbandžiau Opi. Jie labiau pigmentuoti nei Orly. Šiandien 3 diena, galiukai jau apsitrynė. Namie dirbu be pirštinių, bet man ir Orly taip pat laiko ax.gif
Atsakyti
Opi Opi Opi smile.gif lyginu su Orly, wet&wild, rimmel ir kitais. Reiktu isbandyt China glaze g.gif
Atsakyti