Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(kristinalm @ 2009 02 02, 13:00)
O kokį laką naudoti, kad nenueitų po indų plovimo ir namų ruošos, nes nesilakuoji o vakare jau apsitrinę galiukai g.gif

aš užlakuoju ant nagų lako dar ORLY džioviklio, kuris kartu yra ir viršutinis sluoksnis, ir man puikiai atlaiko ir visokius indų plovimus ir kitokia namų ruošą mirksiukas.gif na ORLY nagų lakas gal kiek ilgiau laikosi nei pvz. mano taip pat naudojami NIVEA ar ESSENCE, bet nežinau ar čia nuo lako taip gaunasi ar tiesiog tuo metu skirtingus darbus atlieku ir todėl taip nenutrinu nagų g.gif
Atsakyti
as turiu orly virsutini sluoksi glooseri, tai laiko maximum 3 valandas doh.gif tokio sh nesu turejus.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 03, 13:25)
as turiu orly virsutini sluoksi glooseri, tai laiko maximum 3 valandas  doh.gif  tokio sh nesu turejus.

Man atrodo, kad čia ne lako kaltė, nes sakėte, kad Jums nei vienas nagų lakas nelaiko ilgiau kaip vieną dieną.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 03, 12:25)
as turiu orly virsutini sluoksi glooseri, tai laiko maximum 3 valandas  doh.gif  tokio sh nesu turejus.

Maniškis ORLY SEC 'n DRY, Quick Deep-Dry, Topcoat
Niekur nerandu nuotraukos, internete kitokios pakuotes parodytos.
Man jis thumbup.gif daiktas ir kaip džioviklis ir kaip nagų lako apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 03, 11:30)
man kol kas geriausias Orly, savaitę tolka tak laikosi. Ir indus plaunu be pirštinių dukart dienoj ir kriauklę valau be pirštinių kas vakarą blush2.gif

Vitulka, kokį Orlio turi?
Atsakyti
as galvoju kad labai daug nuo nagu priklauso- ant maniskiu orly laikos iki 4 dienu, aisku gal ir ilgiau laikytus, bet man jau nebuna grazu. o pigesni man ir dienos kai kurie nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 04, 14:50)
Vitulka, kokį Orlio turi?

spalvotą, sp. Ruby, tamsaus raudono vyno spalvos smile.gif

man China glaze kur 2in1 nelabai patinka, o gal taip turi būti, kad nulakavus kaip vršutinį sluoksnį, man jis neblizga ilgai, apsitrina kažkaip, tai kadien gali po sluoksnį lakuot, jei nori, kad nagas blizgėtų g.gif
Atsakyti
Turiu tokią problemą: ant Opi lako tepu viršutinį sluoksnį ir kai išdžiūsta - atsiranda burbuliukai. Lakai nauji, aš jų neplaku, nesuprantu kodėl atsiranda tie burbuliukai?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 03 09, 08:43)
Turiu tokią problemą: ant Opi lako tepu viršutinį sluoksnį ir kai išdžiūsta - atsiranda burbuliukai. Lakai nauji, aš jų neplaku, nesuprantu kodėl atsiranda tie burbuliukai?

o kodėl negalima plakti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 09 kovo 2009 - 08:46
QUOTE(lotute @ 2009 03 09, 09:46)
o kodėl negalima plakti?

Negalima nes nusilakavus tokie burbuliukai gaunasi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2009 03 09, 09:43)

user posted image
user posted image

Na idomu g.gif , o siaip kaip lakas, kaip jum laiko? ir as turiu daug O.P.I, man tai nebuna burbuliuku, ir siaip gana gerai laikosi. Dar turiu Sally Hanze laku su spalvom ir vit b5, tie irgi gan gerai laiko, ir nesausina nago taip kaip kiti. Ir dar patinka kad netirsteja taip greitai kaip kiti. 4u.gif
Atsakyti
Lakas tai superinis, labiausiai tai man patinka, kad spalva nesikeičia, ypač raudonos, nes pastebėjau jog kitų firmų, kad ir Creative, tai keičiasi.

O burbuliukai atsiranda nuo to viršutinio topcoat. Nesuprantu, gal per storą sluoksnį tepu g.gif

Nes paprastai, tai paplakus atsiranda oro burbuliukai lake, nes lakas pagauna orą, todėl lako nuteliuką reikia volioti tarp rankų, kad to nebūtų. Aš taip nedarau, o burbuliukai vis tiek yra, todėl ir galvoju, kur čia šuo pakastas ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 03 09, 12:18)
Negalima nes nusilakavus tokie burbuliukai gaunasi. smile.gif

hm, pas mane ant Orly buteliuko parašyta, kad reikia gerai suplakti ir nusilakavus nesusidaro jokie burbuliukai schmoll.gif
Atsakyti