Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Man tai ORLY thumbup.gif: tik kad kainytes LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 25, 19:17)
Man tai dabar geriausi lakai Orly

Ir man Orly nr 1 smile.gif bet dar turiu kelis buteliukus OPI i China Glaze sie irgi patinka (Orly perku Vitrinoj, OPI ir Ghina Glaze Nagavitoj)
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 08 25, 15:42)
Noriu veidrodinio atspindžio ir kad gerai teptusi (ypac balta, perlų ar dramblio kaulo spalva - nerandu niekur grazios perlu, dramblio kaulo ar baltos spalvos).  4u.gif

veidrodinis atspindis priklauso nuo virsutinio apsauginio nagu lako sluoksnio ax.gif
Atsakyti
pasakykit kuo tas orly toks geras rolleyes.gif ? ant mano nagu visi lakai vienodai laiko- max 2 dienas- nesvarbu ar uz 2 ar uz 22lt unsure.gif o drauge mano be problemu su tuo paciu laku uz 2lt isvaiksto visa savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 15:22)
pasakykit kuo tas orly toks geras rolleyes.gif  ? ant mano nagu visi lakai vienodai laiko- max 2 dienas- nesvarbu ar uz 2 ar uz 22lt unsure.gif  o drauge mano be problemu su tuo paciu laku uz 2lt isvaiksto visa savaite doh.gif

Man irgi Orly patinka. Dėl laikymo... tai jei su pagrindiniu sluoksniu ir viršutiniu tai kiek ilgiau išlaiko. Bet perku geresnius ne dėl laikymo, o dėl to, kad gražiau dengiasi ir man nuo geresnių neišsausėja nagai ir jų neskauda, o nu visokių Nail System tai skaudėdavo nagus baisisngai...
Atsakyti
reiks pabandyt g.gif mano nagai paskutiniu metu baisus blush2.gif nors ir normalius lakus naudoju- maybelline, nivea, sally hansen- ne po 2 litus vistik doh.gif labai odeles baisiai atrodo- tokios nusauseje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 15:09)
reiks pabandyt g.gif  mano nagai paskutiniu metu baisus  blush2.gif  nors ir normalius lakus naudoju- maybelline, nivea, sally hansen- ne po 2 litus vistik doh.gif  labai odeles baisiai atrodo- tokios nusauseje unsure.gif

pabandyk odeles tept aliejuku mirksiukas.gif bent jau man labai padeda, as net nekarpau ju, po duso siurkstesniu ranksluosciu patrinu ir patepu aliejuku rolleyes.gif
Atsakyti
Man Orly irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu, ORLY geris,tik nepatinka dideli butelaiciai,greit atsibosta. Siandien nupirkau Chanel auksini smile.gif Chanel'io lakai irgi labai geri,kaip ir Versace heat (jau nebegaminami)
Atsakyti
as ieskau kuno spalvos lako (gali buti ir persikinis, smelinis ar truputi ruzavas arba is vis bespalvis) su labai smulkiais blizguciais. Gal galit parekomenduoti kokia firma?
Atsakyti
Sveikos, man geriausi lakai yra opi ir orly, perku Klaipedoje naujojoje Aidos parduotuveje po 24lt.
Atsakyti
o man labai patinka ir ilgai issilaiko maybelline nagu lakai. rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti visu dirbanciuju, kokios nagu laku spalvos yra populiariausios g.gif:
Atsakyti