Man tai ORLY : tik kad kainytes LT
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 25, 19:17)
Man tai dabar geriausi lakai Orly
Ir man Orly nr 1 bet dar turiu kelis buteliukus OPI i China Glaze sie irgi patinka (Orly perku Vitrinoj, OPI ir Ghina Glaze Nagavitoj)
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 08 25, 15:42)
Noriu veidrodinio atspindžio ir kad gerai teptusi (ypac balta, perlų ar dramblio kaulo spalva - nerandu niekur grazios perlu, dramblio kaulo ar baltos spalvos).
veidrodinis atspindis priklauso nuo virsutinio apsauginio nagu lako sluoksnio
pasakykit kuo tas orly toks geras ? ant mano nagu visi lakai vienodai laiko- max 2 dienas- nesvarbu ar uz 2 ar uz 22lt o drauge mano be problemu su tuo paciu laku uz 2lt isvaiksto visa savaite
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 15:22)
pasakykit kuo tas orly toks geras ? ant mano nagu visi lakai vienodai laiko- max 2 dienas- nesvarbu ar uz 2 ar uz 22lt o drauge mano be problemu su tuo paciu laku uz 2lt isvaiksto visa savaite
Man irgi Orly patinka. Dėl laikymo... tai jei su pagrindiniu sluoksniu ir viršutiniu tai kiek ilgiau išlaiko. Bet perku geresnius ne dėl laikymo, o dėl to, kad gražiau dengiasi ir man nuo geresnių neišsausėja nagai ir jų neskauda, o nu visokių Nail System tai skaudėdavo nagus baisisngai...
reiks pabandyt mano nagai paskutiniu metu baisus nors ir normalius lakus naudoju- maybelline, nivea, sally hansen- ne po 2 litus vistik labai odeles baisiai atrodo- tokios nusauseje
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 02, 15:09)
reiks pabandyt mano nagai paskutiniu metu baisus nors ir normalius lakus naudoju- maybelline, nivea, sally hansen- ne po 2 litus vistik labai odeles baisiai atrodo- tokios nusauseje
pabandyk odeles tept aliejuku bent jau man labai padeda, as net nekarpau ju, po duso siurkstesniu ranksluosciu patrinu ir patepu aliejuku
Man Orly irgi super
Pritariu, ORLY geris,tik nepatinka dideli butelaiciai,greit atsibosta. Siandien nupirkau Chanel auksini Chanel'io lakai irgi labai geri,kaip ir Versace heat (jau nebegaminami)
as ieskau kuno spalvos lako (gali buti ir persikinis, smelinis ar truputi ruzavas arba is vis bespalvis) su labai smulkiais blizguciais. Gal galit parekomenduoti kokia firma?
Sveikos, man geriausi lakai yra opi ir orly, perku Klaipedoje naujojoje Aidos parduotuveje po 24lt.
Noreciau paklausti visu dirbanciuju, kokios nagu laku spalvos yra populiariausios :