Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(kristinalm @ 2009 01 29, 14:38)
Norėjau paklausti, o kokį pagrindą tepat ant nago?
Ir ką ant viršaus lako, kad kietinkų?
Nelabai turiu supratimo

Aš pagrindui naudoju Orly Bonder, o viršutiniam lako sluoksniui Orly Magnifique thumbup.gif
Atsakyti
labas merginos. o ka jus manot apie AVON nagu lakus bei priemones ju preziurai
Atsakyti
o man net ir lakas uz 2 litus kuo puikiausiai issilaiko 5 dienas, kai ji naudoju su sally hansen "nagu augimo stebuklu" thumbup.gif
Atsakyti
O kokį laką naudoti, kad nenueitų po indų plovimo ir namų ruošos, nes nesilakuoji o vakare jau apsitrinę galiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 02 02, 14:00)
O kokį laką naudoti, kad nenueitų po indų plovimo ir namų ruošos, nes nesilakuoji o vakare jau apsitrinę galiukai g.gif

Užlakuokite porą sluoksnių apsauginio nagų lako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 02 02, 14:00)

gumines pirstines good.gif
Atsakyti
Mano mylimiausi lakai ir ta meile uzsitarnave per ilgus metelius IsaDora rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 02, 14:52)
gumines pirstines  good.gif

Ne, ne ir ne, lakas labai greitai nueina, pati dirbu su guminėm pirštinėm doh.gif
Na nebent tos didelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 02, 13:52)
gumines pirstines  good.gif

Viską dirbu su guminėmis pirštinėmis, lakas ir man laiko tik vieną dieną, galiukai greitai nusitrina. Deja, lakuoju pigiu laku, todėl galvoju išbandyti brangesnį nagų laką, gal ilgiau laikysis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beatuszka @ 2009 01 30, 13:39)
labas merginos. o ka jus manot apie AVON nagu lakus bei priemones ju preziurai

Is avono, man nepatiko lakai, valiklis neblogas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 02, 16:33)
Mano mylimiausi lakai ir ta meile uzsitarnave per ilgus metelius IsaDora  rolleyes.gif

Mano irgi, nors ir kainuoja 35lt bet negaila, man vienintelis lakas kur ant naturaliu nagu laiko kelias dienas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 02 02, 22:03)
Ne, ne ir ne, lakas labai greitai nueina, pati dirbu su guminėm pirštinėm doh.gif
Na nebent tos didelės g.gif

tai jei dirbi su tokiom lateksinem kaip gydytoju, kur plonytes plonytes tokios tai ir nueina tas lakas, sunta tose pirstinese rankos
as renkuosi tas grynai skirtas namu ruosai, ju vidus ivairus buna-su tam tikru audiniu ir pan-tokiose rankos nesunta ir jokiem lakam nekenkia thumbup.gif manau tai ir yra tos tavo vadinamos 'dideles' mirksiukas.gif

QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 02, 22:04)
Viską dirbu su guminėmis pirštinėmis, lakas ir man laiko tik vieną dieną, galiukai greitai nusitrina. Deja, lakuoju pigiu laku, todėl galvoju išbandyti brangesnį nagų laką, gal ilgiau laikysis  unsure.gif

man asmeniskai bet koks lakas laiko savaite, pigus ar brangus
taciau visgi bandyk brangu,nes tarkime man kad ir laikosi jie vienodai,bet isvaizda nesulyginama mirksiukas.gif brangesnis lakas ilgiau atrodo kaip svieziai nulakuota, o tie pigesni apsitrina, pablunka ir pan
Atsakyti
man kol kas geriausias Orly, savaitę tolka tak laikosi. Ir indus plaunu be pirštinių dukart dienoj ir kriauklę valau be pirštinių kas vakarą blush2.gif
Atsakyti