Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

Ash nesakau, kad neverta pirkti brangiu laku, pati vis mastau ishbandyti Orly, bet niekad nebunu arti, kur didelis pasirinkimas, nes ir nagu lako dzioviklio reiktu, be to kiek skaiciau, orly lakas ilgiau naudojamas, nesukieteja, tiesiog man uzkliuvo butent sakinys, kad vos ne pragrindine pirkimo priezastis ta, kad keleta dienu neatsilupa tai ir parashiau, kad jei vien del to, tai neverta, nes ir golden rose ilgai neatsilupineja smile.gif Bet dabar ishvardinai ir daugiau priezasciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parekomenduokit sviesu pieniska laka, kuris graziai atrodytu lakuojant tik vienu sluoksniu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 15 sausio 2009 - 15:15
as dazniausiai perku Bourjois firmos nagu lakus, labai patinka, kadangi lakas labai ilgai issilaiko ant nago bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 15, 20:46)
as dazniausiai perku Bourjois firmos nagu lakus, labai patinka, kadangi lakas labai ilgai issilaiko ant nago  bigsmile.gif

o man visai nepatiko, tepas ruozais, laikos prastai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bitute737 @ 2009 01 15, 15:15)
Parekomenduokit sviesu pieniska laka, kuris graziai atrodytu lakuojant tik vienu sluoksniu. 4u.gif

ir as tokio ieskau drinks_cheers.gif
Atsakyti
as China glaze likau labai patenkinta - sviesia spalvyte lakavau, dvieju sluoksniu per akis (jis biski i perlamutra) - jokiu ruozu, dengias lengvai, dziusta greit (zinoma finale naudojau ir dziovikli) - plaunu ir valau daug - bet laike neblogai - 4ias dienas (joks lakas tiek neisbuvo nat mano nagu) spalvu pasirinkimas didziulis. Labai dekoju konsultantei Nagavitoj 4u.gif
Atsakyti
is bandytu kol kas geriausi Orly - labai tolygiai ir lengvai dengiasi smile.gif dabar ruosiuosi isbandyt Opi ir China glaze.
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 15, 21:46)
as dazniausiai perku Bourjois firmos nagu lakus, labai patinka, kadangi lakas labai ilgai issilaiko ant nago  bigsmile.gif

labai nepatiko man bourjois schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2009 01 16, 00:03)
is bandytu kol kas geriausi Orly - labai tolygiai ir lengvai dengiasi  smile.gif dabar ruosiuosi isbandyt Opi ir China glaze.

Ar nulakavus nagučius, greitai džiūsta? Ir kaip buteliukyje, ar greitai nesutirštėja? mirksiukas.gif Ruošiuosi pirkti, kad po to nesigailėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 01 17, 18:29)
Ar nulakavus nagučius, greitai džiūsta? Ir kaip buteliukyje, ar greitai nesutirštėja?  mirksiukas.gif Ruošiuosi pirkti, kad po to nesigailėčiau.

na bent man tai nulakavus dziusta gan ilgai.. bet buteliuke uztat nesutirsteja laabai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lambie @ 2009 01 17, 17:45)
na bent man tai nulakavus dziusta gan ilgai.. bet buteliuke uztat nesutirsteja laabai ilgai  thumbup.gif

Aš ir girdėjau, kad ant nago ilgai džiūsta, bet tai turbūt vienintelis jų minusas ax.gif
Atsakyti
Man Orly raudonas lakas kazkodel labai greitai nusilupa verysad.gif

laiko apie 1-2 dienas... tikrai originalas, tad net nzn ka ir galvot...
o tos pacios firmos rozinis - daug geriau, jau 4-5 dienos laikosi biggrin.gif

China Glaze superiniai lakai smile.gif is visu kada nors bandytu jie man ilgiausiai nenusilupa smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o kokį pagrindą tepat ant nago?
Ir ką ant viršaus lako, kad kietinkų?
Nelabai turiu supratimo
Atsakyti