Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Ferrari @ 2008 11 30, 20:01)
Man tai apskritai nesuprantama, kaip galima vienu sluoksniu lakuoti nagus, pas mane bent keturi būna - pagrindas, 2 sluoksniai lako ir lako apsauginis bei spindesio suteikiantis sluoksnis  rolleyes.gif

mane toks dalykas labai domina... blush2.gif galima placiau, o gal kas kitas irgi ką nors gali tokio rekomenduoti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 01, 23:45)
mane toks dalykas labai domina...  blush2.gif  galima placiau, o gal kas kitas irgi ką nors gali tokio rekomenduoti?  blush2.gif  4u.gif

yra tokis Orly Glosser - top coat ir suteikia veidrodini spindesi
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 02, 09:30)
yra tokis Orly Glosser - top coat ir suteikia veidrodini spindesi

ar tikrai veidrodinis spindesys? Man tokio reiketu...
as labai atsiprasau, del laiko trukumo negaliu paskaityti ankstesniu psl, bet gal kas atsakyti nepatinges dar karta man (zinau kad buvo rasyta, bet kai nereikejo neisidemejau)
o kaina kokia? ir kur galima nupirkti Vilniuje? (mineta buvo Navigata, kur cia ir kas cia? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(comep @ 2008 12 02, 11:59)
hm...
o as kaune visad i toki grozio salona trenkdavausi ju pirkti  doh.gif
kai nagavita daug patogiau pasiekti  g.gif  doh.gif
nes siaip tada jie neperseniai 'itraukti' i nagavitos asortimenta... bet internetiniam psl neraso orly tarp produktu saraso.... aha-klaidina!!!!!! aggressive.gif  hihihi.gif

Kaune Vitrinoj yra Orly pirkti mirksiukas.gif savanoriu pr. priesais Juze mirksiukas.gif ir dar girdejau bazej Krinonoj lyg yra g.gif , bet ten paciai neteko tikrinti, as tik Vitrinoj zinau 4u.gif
Atsakyti
nusivyliau NIVEA laku strong&pastel, rose spalvytes... is tiesu visada labai ieskojau kazko panausaus: kad butu matine sviesi spalva. deja sitas labai sunkiai tepasi (lieka tokiom druzelem nuo teptuko net ir po dvieju sluoksniu) nors spalva ir blizgesys labai patiko, tai kaip nors isnaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 08, 18:00)
nusivyliau NIVEA laku strong&pastel, rose spalvytes... is tiesu visada labai ieskojau kazko panausaus: kad butu matine sviesi spalva. deja sitas labai sunkiai tepasi (lieka tokiom druzelem nuo teptuko net ir po dvieju sluoksniu) nors spalva ir blizgesys labai patiko, tai kaip nors isnaudosiu smile.gif

O man kaip tik atvirkščiai - labai lygiai ir lengvai šis lakas pasidengė ant nago smile.gif Tik aš tikėjausi truputį rausvesnės spalvos (tokios kaip buteliuke) ax.gif
Atsakyti
man tai geriausias Opi lakas,Orly kazkaip ilgai dziuna...
Atsakyti
Manheten lakai niekam tike...Ir Max Faxtor nusivyliau...Kaina ne visada atitinka kokybe... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 12, 14:43)
Manheten lakai niekam tike...Ir Max Faxtor nusivyliau...Kaina ne visada atitinka kokybe... verysad.gif

O man MF labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš naudojau daugybę nagų lakų, bet vistiek ORLY man geriausi thumbup.gif laikosi ilgai, spalvytės tikrai geros. Man laikosi keletą dienų neatsilupinėjęs nagų lakas.
Pvz. Nailtek man nepadėjo sustiprinti nagų, bet Orly Armor padėjo nagučiams užaugti stipriems mirksiukas.gif
Susigundžiau pasiskaitinėjus OPI nagų lakais, tai jau užsisakiau. Žiūrėsim, kaip šie nagų lakai g.gif
Beto gaunu pigiau, jei domina - į až.
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 01 12, 20:22)
. Man laikosi keletą dienų neatsilupinėjęs nagų lakas.

O cia privalumas lako? g.gif Man net su pigiu golden rose nagu laku lakas laikosi neatsilupines keleta ir daugiau dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 13, 10:53)
O cia privalumas lako?  g.gif Man net su pigiu golden rose nagu laku lakas laikosi neatsilupines keleta ir daugiau dienu smile.gif

Pati naudojau Golden Rose, kurie gan greit sukietėja, bet Orly man tolygiau lakuojasi.
Beto yra tokie metaliniai kamuoliukai nagų lako buteliuke, kurie neleidžia susisluoksniuot ir sukietėt, nes išmaišo nagų laką.
P.s. aš irgi iš pradžių maniau, kad neverta tiek mokėti už nagų laką, nes naudojau pigius ir gerai buvo. Bet kol nepabandžiau Orly, tol neįvertinau už ką moku. Dabar naudoju tik Orly, bet smalsumas daro savo, tad pamėginsiu ir Opi, nes visi tik giria, giria g.gif
Beje, kiekvienas turi savo nuomonę. mirksiukas.gif
Atsakyti