Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Manija69 @ 2008 08 25, 17:17)
Man tai dabar geriausi lakai Orly ir Mavala didis.gif  didis.gif

Orly geri, bet jų didelis kiekis ir nusibosta bei greitai išdžiūna, kaip ir visi lakai. Kol išnaudosi tokį kibirą, o išnaudoti kaip taisyklė nepavyks, pinigai išmesti į balą. Grožio salone tokius turėti apsimoka, bet namie pirkti nelabai. Man asmeniškai patinka nedidelių ml lakai ir įvairesni, nei vienas didelis.

Paskutiniu metu lakuojuosi su Dior, gavau dovanų rinkinuką. Laiko labai labai gerai, dengiasi puikiai, džiūsta greitai, spalvos su įdomiu "dulkelių" kitos spalvos blizgesiu, kaip dabar madinga.

panašus į šį, tik spalvos kitokios, yra tokia skaniai skaniai raudona. wub.gif

user posted image
Papildyta:

China Glaze geri, bet ne visi, dauguma labai greitai nusilupa. doh.gif Kartais neišlaiko net dienos. doh.gif Ilgiausiai laiko tik su blizgučiais, nes jie sutvirtina laką.
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 11 20, 21:47)
O kiek dienu islaiko?

5 dienas - ploviau indus, darbe daznai rankas ploviau - thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 30, 16:02)
China Glaze geri, bet ne visi, dauguma labai greitai nusilupa. doh.gif Kartais neišlaiko net dienos. doh.gif  Ilgiausiai laiko tik su blizgučiais, nes jie sutvirtina laką.

bandziau daugybe spalvu is CG - tiek matiniai, tiek pelamutriniai, sviesus ir tamsus ant mano naturaliu nagu issilaiko iki 5 dienu (nors ant mano nagu mazai kas laikosi) ir kas man patinka - uztenka 1 sluoksnio, kad tolygiai pasidengtu lakas (neturi reiksmes kokia spalva ir tekstura)
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 30, 15:02)
Orly geri, bet jų didelis kiekis ir nusibosta bei greitai išdžiūna, kaip ir visi lakai. Kol išnaudosi tokį kibirą, o išnaudoti kaip taisyklė nepavyks, pinigai išmesti į balą. Grožio salone tokius turėti apsimoka, bet namie pirkti nelabai. Man asmeniškai patinka nedidelių ml lakai ir įvairesni, nei vienas didelis.

Orly yra ir mažutėse bonkutėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 14, 16:05)
Man taip pat. Tai nebeperku šios firmos. Ir apskritai aš nežinau koks man būtų geras nagų lakas.  doh.gif Parsisiunčiau po buteliuką Elizabeth Arden, China glaze. Ir nesuprantu abu nelaiko man nors tu ką  doh.gif Dabar laukiu orly... Bus matyt...

laaabai ilgai džiūna, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 30, 19:22)
laaabai ilgai džiūna, nepatiko schmoll.gif

nu labai idomu - man greitai, nes dazau tik viena sluoksni
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 30, 19:01)
nu labai idomu - man greitai, nes dazau tik viena sluoksni

nagas kiaurai nešviečia vienu sluoksniu lakuojant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 19:17)
nagas kiaurai nešviečia vienu sluoksniu lakuojant?  smile.gif

Man tai apskritai nesuprantama, kaip galima vienu sluoksniu lakuoti nagus, pas mane bent keturi būna - pagrindas, 2 sluoksniai lako ir lako apsauginis bei spindesio suteikiantis sluoksnis rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane 2-3, du lako sluoksniai ir ant viršaus dar blizgiklis vadinamasis ax.gif

ar lakai turi pigmentą? blush2.gif kaip kad šešėliai
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 20:17)
nagas kiaurai nešviečia vienu sluoksniu lakuojant?  smile.gif

nea schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 30, 21:01)
Man tai apskritai nesuprantama, kaip galima vienu sluoksniu lakuoti nagus, pas mane bent keturi būna - pagrindas, 2 sluoksniai lako ir lako apsauginis bei spindesio suteikiantis sluoksnis  rolleyes.gif

na as jau nekalbu apie visus tuos priedus - tiesiog CG uztenka vieno sluoksnio cool.gif
Atsakyti
Profesionalams skirti lakai gerai dengia, sodrios spalvos ir buteliuke taip greitai neišdžiūsta.
China Glaze dar ir neblunka, kaip beje ir Orly.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 02, 14:28)
Galiu jau tart ir pagiriamįjį žodį "Orly".

drinks_cheers.gif
Penktadienį dariausi manikiūrą, nulakavo Orly laku. Per tas dienas ir indus ploviau, ir tvarkiausi, dabar atidžiai apžiūrėjau- laikosi puikiai, net nepradeda luptis dar, o jau keturios dienos kaip nulakuota bigsmile.gif
Reiks dairytis kokios gražios spalvos ir pirkti Orly laką nail.gif
Ar Nagavitoj yra Orly mažesniuose buteliukuose? Nes didelį vargu ar išnaudosiu g.gif

Dar man gerai laiko China Glaze, tik lakuoti reikia 2-3 sluoksniais, nes spalva neryški, tai nagai persišviečia jei lakuoju mažiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 gruodžio 2008 - 13:26
QUOTE(Finna @ 2008 12 01, 14:23)
drinks_cheers.gif
Penktadienį dariausi manikiūrą, nulakavo Orly laku. Per tas dienas ir indus ploviau, ir tvarkiausi, dabar atidžiai apžiūrėjau- laikosi puikiai, net nepradeda luptis dar, o jau keturios dienos kaip nulakuota bigsmile.gif
Reiks dairytis kokios gražios spalvos ir pirkti Orly laką nail.gif
Ar Nagavitoj yra Orly mažesniuose buteliukuose? Nes didelį vargu ar išnaudosiu g.gif 

Dar man gerai laiko China Glaze, tik lakuoti reikia 2-3 sluoksniais, nes spalva neryški, tai nagai persišviečia jei lakuoju mažiau doh.gif

turiu kuno spavos CG nagu laka - uztenka vieno suoksnio ir pasidengia tolygiai g.gif
Atsakyti