Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Tiotka @ 2008 11 11, 11:16)
Gal kas bandėte creativo nagų lakus ? kaip jis lakuojasi ? kaip laiko ? kaip džiūsta?

Man creativu lakavo kai dariaus manikiūrą nailbar'e.
dėjo du sluoksnius (tamsaus lako), nes po vieno dar nebuvo spalva normaliai pasiskirsčius, džiuvo ilgai, bet atsižvelgiant į tai, kad iš viso ten manrods 5 sluoksnius visko ant nagų prikrovė, tai manau normalu kad ilgai džiūvo.
Laikėsi super ilgai, bet kažin ar tai tik creative lako dėka.
Šiaip nepirkčiau - vakar pabandžiau irgi tamsų laka iš China glaze, tai jo užteko vieno sluoksnio kad spalva būtų sodri.
Atsakyti
user posted image

gal kuri bandet si finta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 09, 20:44)
Bet Loreal nieko man isvis nelaiko, ir sudziuva greit.

Man taip pat. Tai nebeperku šios firmos. Ir apskritai aš nežinau koks man būtų geras nagų lakas. doh.gif Parsisiunčiau po buteliuką Elizabeth Arden, China glaze. Ir nesuprantu abu nelaiko man nors tu ką doh.gif Dabar laukiu orly... Bus matyt...
Atsakyti
Kad išgauti tikrai ilgą patvarumą rekomenduojama naudoti ne viena spalvotą laką. Pirma reiktų patepti kokiu nors stiprikliu, na sakykim baze nagų lakui, kitaip pagrindą, tada splavotas lakas, o tada viršutinis sluoksnis, kuris dažniausia turi papildomų savybių, kaip greitesnis džiuvimas, didesnis spindesys, ilgesnis laikymas ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 14, 16:05)
Man taip pat. Tai nebeperku šios firmos. Ir apskritai aš nežinau koks man būtų geras nagų lakas.  doh.gif Parsisiunčiau po buteliuką Elizabeth Arden, China glaze. Ir nesuprantu abu nelaiko man nors tu ką  doh.gif Dabar laukiu orly... Bus matyt...

na nežinau kaip jums nelaiko, aš pirmadienį nusilakavau, vakar jau nusivaliau ir tikrai tik dėlto kad norėjau nusilakuoti kitaip, o ne dėlto kad lakas nelaiko

QUOTE(Tiotka @ 2008 11 15, 12:02)
Kad išgauti tikrai ilgą patvarumą rekomenduojama naudoti ne viena spalvotą laką. Pirma reiktų patepti kokiu nors stiprikliu, na sakykim baze nagų lakui, kitaip pagrindą, tada splavotas lakas, o tada viršutinis sluoksnis, kuris dažniausia turi papildomų savybių, kaip greitesnis džiuvimas, didesnis spindesys, ilgesnis laikymas ir pan  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
siandien isbandziau matini sviesu Cina Glaze nagu laka - pasidenge puikiai vienu sluoksniu bigsmile.gif bigsmile.gif esu suzaveta sitais lakais - nes nesvarbu ar perlamutrinis, ar matinis lakas - dengiasi kuo puikiausiai ir ilgai islieka thumbup.gif
Atsakyti
Siandien klausiau manikiuristes kodel man taip nelaiko lakai, tai ji tipo sake kad mano naturalus nepriauginti yra, ir patare naudoti kad ir pati pigiausia nagu lako dziovikli, tai matysiu kaip cia bus, siandien ji sutvarke, uzpurske to dzioviklio, nu ziuresiu kiek laikys.
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 11 11, 13:12)
user posted image

gal kuri bandet si finta  bigsmile.gif

Vakar isvaiksciojau visa akropoli, bet niekur jo memaciau,taip norejau.
Atsakyti
Man tai geriausiai laką ant natūralių nagų fiksavo NailTek II

user posted image

Savaitę tikrai lengvai išbūdavo lakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 17 lapkričio 2008 - 15:32
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 17, 14:38)
Siandien klausiau manikiuristes kodel man taip nelaiko lakai, tai ji tipo sake kad mano naturalus nepriauginti yra, ir patare naudoti kad ir pati pigiausia nagu lako dziovikli, tai matysiu kaip cia bus, siandien ji sutvarke, uzpurske to dzioviklio, nu ziuresiu kiek laikys.

na cia nesamone
mano nagai natur naturaliausi bet lakuotais nenutrupejusiais gal tik ne tiek zvilganciais kaip svieziai lakuotais isvaikstau savaite
nenaudoju nei jokio virsutinio sluoksnio, nei dzioviklio schmoll.gif idomu ka tavo manikiuriste i tai atsakytu mirksiukas.gif
cia priklauso nuo nago, bet tikrai ne tuom ar jis naturalus ar ne (nors ir cia yra teisybes)
Atsakyti
QUOTE(daiva grey @ 2008 09 21, 17:22)
Pritariu. Taip pat dar priklauso nuo Jusu darbo pobudzio, jei dirba rankeles virtuveje joks lakas neislaikys savaites, o jei su popieriukais - laikysis.

Taip! Tikra tiesa!
As kai atostogauju lakas laiko net iki 5 dienu be jokiu nusilupimu! O kai dirbu, ypac namie virtuvej ka gaminant ar plaunant indus be pirstiniu - viskas, tada nieko gero!
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 21:10)
siandien isbandziau matini sviesu Cina Glaze nagu laka - pasidenge puikiai vienu sluoksniu  bigsmile.gif  bigsmile.gif esu suzaveta sitais lakais - nes nesvarbu ar perlamutrinis, ar matinis lakas - dengiasi kuo puikiausiai ir ilgai islieka  thumbup.gif

O kiek dienu islaiko?
Atsakyti
O aš net galvojau,kad išgirtas OPI lakas laikys gerai, bet ir jis nelabai laikosi schmoll.gif Gal kad namie daug ką plaunu, tvarkausi,gal reiktų pirštines tokiais atvejais dėvėt. Šiaip ar čia sutapimas ar ne, bet kai mažiau namų ruošos darbų darydavau,tai ir lakas geriau laikė, pvz Sally Hanzen, nu super, Malava, Orly irgi gerai.Nesuprantu.Gal dar nuo lako pagrindo priklauso g.gif Ant ko tepi,pagal tai ir laiko..... unsure.gif Nusipirkau Frenchi nagų kietintoją, bet jis man ir vienas neišbūna neapsilupęs ilgiau dienos verysad.gif
Atsakyti