Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

vasara man ir taip greitai dziusta lakas, o jau saltu periodu reikia dzioviklio
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 09, 18:44)
Bet Loreal nieko man isvis nelaiko, ir sudziuva greit.

eik tu, aš turiu kelis L'orealio lakus prieš kokius gerus penkis metus pirktus ir tikrai nėra sudžiūvę schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 09, 22:13)
eik tu, aš turiu kelis L'orealio lakus prieš kokius gerus penkis metus pirktus ir tikrai nėra sudžiūvę schmoll.gif  bigsmile.gif

na, man lorealio lakai intensyviai naudojami sudziuvo po 1 metu
Atsakyti
gal kuri turit ar esat maciusi pienisko sokolado, ar paprasto lotuliukas.gif sokolado spalvos laka? bet kad butu matinis,jokiu perlamutru ir blizguciu, na nebent lengvas zvilgejimas 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau China Glaze. PIrmas įspūdis super - dengias gerai, tamsaus (šokoladinis) lako spalva pasidengė puikiai ryškiai tik su vienu sluoksniu. O kadangi daug sluoksnių nereikėjo, tai ir išdžiūvo greitai.
Belieka žiūrėt kiek laikys;)
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 10, 09:28)

Geras ka unsure.gif gal man tokie pasitaike, as kalbu apie colekcion {atsiprasau nemoku teisingai parasyt} pernai pries kaledas buvo jiem akcija, tai pasiemiau keturias spalvas, dvi daviau svogerkai, reiks jos paklausti kaip jai, as tai turiu Isadoros tai labai geras man, ir laiko gerai ir sepetelis platus, paskui turiu MaxFactor nailfinity penkias spalvas, gerai laikosi, graziai blizga, tik tiek kad sepetelis plonas, OPI gerai tepasi, graziai blizga, tik net nezinau nusilakavus kita diena galiukai jau apsitryne, ir dziusta ilgai, is Artdeco pora spalvyciu turiu nu nieko visai, tik nusipirkau neryskias spalvas tai ir nenaudoju,Pupos turiu irgi pora spalvu neturiu priekaistu visai, ir laiko ir blizga ir sepeteliai platus, Nivea turbo gan geri, Nivea sea extracts manicure, gaila nusipirkau, pabandziau ir padejau, nes ta balta spalva nepatiko, Nivea colaur mini pora turiu irgi pabandziau ir padejau prie nenaudojimu, neprilipo, pagrinda turiu Nail Vital micro cell, geras labai, nesisluoksniuoja su juo nagai, ir siandien nusipirkau Rituals virsutini sluoksni, bet dar neisbandziau. Atsiprasau uz klaidas 4u.gif
Atsakyti
o man MF nailfinity neislaike nei vienos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 10, 22:43)
o man  MF nailfinity neislaike nei vienos dienos  doh.gif

Geras, o jusu nagai naturalus ar priauginti? Mano naturalus, minksti tokie, gal man todel dauguma ir blogiau laikosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 10, 23:58)
Geras, o jusu nagai naturalus ar priauginti? Mano naturalus, minksti tokie, gal man todel dauguma ir blogiau laikosi. g.gif

mano irgi naturalus ir minksti- joks lakas nesilaiko doh.gif tik su orliu isvaikstau 4 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 10, 23:03)
mano irgi naturalus ir minksti- joks lakas nesilaiko doh.gif  tik su orliu isvaikstau 4 dienas ax.gif

Vat o orlio dar nebandziau, reiks pabandyti man ir, maciau kosmadoi kazkokius orlius ar tie? bet tenai tikriausiai gydomieji kazkokie, nes permatomi, kazin kas ten per vieni.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 11 09, 18:44)
Bet Loreal nieko man isvis nelaiko, ir sudziuva greit.

kadangi maximoj visą savaite buvo L'orealiui akcija nusipirkau bordo spalvos, bus matti kaip laikys ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 10, 08:28)

na aš jei intensyviai lakuoju, tai man jų metams neužtenka biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte creativo nagų lakus ? kaip jis lakuojasi ? kaip laiko ? kaip džiūsta?
Atsakyti