Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 10 20, 18:24)
Siandien nusipirkau orly nail armor 4u.gif
gal kuri bandet?
ar padejo?
labai lauksiu atsakymo

Taip, as bandziau Orly "Nail armor", tai man labai sustiprino nagus ir jie uzaugo ilgi ir stiprus... thumbup.gif man jie ZYMIAI geriau nei Nailtek...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 17, 22:09)
siuciausi per Luka is www.buynails.com
siuntimas i LT brangiai gavosi, nes daug siunciausi  doh.gif

Kokius nagų lakus siunteisi? g.gif
Ir aš iš ten esu parsisiuntus vieną Elizabeth Arden, kitą China glaze. Kol kas abiem esu nusivylus, super ilgai džiūva ir laiko ne kaip doh.gif
Vakar lakavau viena sluoksnį Nail tek'o, du china glaze, dar 10 Speed džioviklį, bet džiūvo labai sunkiai, ir jau šiandien vienas nagas sluoksniu nusilupo doh.gif Pradėjau galvot, gal čia kokie „puflo“. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 10 28, 18:13)
Vakar lakavau viena sluoksnį Nail tek'o, du china glaze, dar 10 Speed džioviklį, bet džiūvo labai sunkiai, ir jau šiandien vienas nagas sluoksniu nusilupo  doh.gif Pradėjau galvot, gal čia kokie „puflo“.  g.gif

Man atrodo, tiesiog galėjo būti per daug lako ir sluoksnių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 spalio 2008 - 16:26
QUOTE(Victorious @ 2008 10 28, 17:25)
Man atrodo, tiesiog galėjo būti per daug lako ir sluoksnių rolleyes.gif

sluoksniu tai normaliai ,bet gal siek tiek storai nutepei 4u.gif
Atsakyti
Kad atrodo normaliai tepiau, na reiks bandyt kaip laikytų be Nail tek'o.
Bent jau mano turimos china glaze spalvos tikrai vieno sluoksnio neužtektų.
Atsakyti
Sveikos lakuotu nagučių mylėtojos bigsmile.gif Gal turite kokių atsiliepimų apie SPARITUAL nagų lakus? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2008 10 28, 19:23)
Sveikos lakuotu nagučių mylėtojos  bigsmile.gif Gal turite kokių atsiliepimų apie SPARITUAL nagų lakus? ačiū  smile.gif

nieko ipatingo ,uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2008 10 28, 22:10)
nieko ipatingo ,uz tokia kaina ax.gif

o man Nagavitoj labai rekomendavo doh.gif
Atsakyti
man patiko china glaze lakas - graziai ir lygiai dengiasi, ilgai issilaiko - nors ir indus ploviau be pirstiniu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes naguciu puoseletojos 4u.gif na as jau antri metai lakus perku tik is Nagavitos ir galiu pasakyt ,kad super thumbup.gif Daugiausiai turiu china glaze,bet OPI ilgiau laikosi(savaite isvaikstau), nors visu namu ruosos darbus darau be jokiu pirstiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat galiu udėti pliusiuka ant OPI nagų lakų linijos. Didelis spalvų pasirinkimas, geras laikymas, patogus buteliukas thumbup.gif
Atsakyti
Galiu jau tart ir pagiriamįjį žodį "Orly". Nors prieš tai ryškus "Orly" lakas man nei dienos neišsilaikė cool.gif , bet dabartinis nulakavimas - "Nail Tek Ekstra" ir pastelinis lakas iš "French Manicure" serijos puikiai laikosi be jokių pakitimų jau 3 dienas ir turbūt dar pora taip bus thumbup.gif
Atsakyti