Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 2

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 17, 21:57)
man atrodo kad tokia pat, labai graži spalvytė, tai kas čia per lakas  bigsmile.gif

jei gerai pamenu cia deborah nagu stipriklis (pastelinis ar kazkas panasaus)
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 17, 22:55)
jei gerai pamenu cia deborah nagu stipriklis (pastelinis ar kazkas panasaus)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip
Atsakyti
Mano pagiriamasis žodis "Isadoros" nagų lakui "Nail Wonder" su plačiu šepėtėliu - tiek draugei, tiek man laaabai patiko, kad tas platusis šepėtėlis padengia nagą ypač greitai, 2 brūkštelėjimai ir viskas bigsmile.gif , ir laaabai lygiai, dėl to jokių priekaištų neturiu ax.gif Nusilakavusi jau ketvirta diena tikriausiai ir jokio pakitimo, nutrupėjimo, viskas tobula bigsmile.gif Tiesa, dar naudojau "Frenchi" pagrindą ir viršutinį sluoksnį. Jaučiu, kad dar laikysis taip pora dienų, tik nežinau, ar nenusibos ir nesugalvosiu persilakuoti biggrin.gif Galiu drąsiai pasakyti, kad esu plačių nagų lako šepetėlių gerbėja nuo šiol bigsmile.gif Jau darausi kito lako su tokiu šepetėliu ateičiai ax.gif Kiek žinau, tokius lakus be "Isadoros" dar turi "Bourjois", "OPI", jei neklystu, ir "Avon", kas dar? g.gif

Atrodo taip user posted image

Tik mano spalva "643 Chelsea Red" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 10 19, 16:13)
Mano pagiriamasis žodis "Isadoros" nagų lakui "Nail Wonder" su plačiu šepėtėliu - tiek draugei, tiek man laaabai patiko, kad tas platusis šepėtėlis padengia nagą ypač greitai, 2 brūkštelėjimai ir viskas  bigsmile.gif , ir laaabai lygiai, dėl to jokių priekaištų neturiu  ax.gif Nusilakavusi jau ketvirta diena tikriausiai ir jokio pakitimo, nutrupėjimo, viskas tobula  bigsmile.gif Tiesa, dar naudojau "Frenchi" pagrindą ir viršutinį sluoksnį. Jaučiu, kad dar laikysis taip pora dienų, tik nežinau, ar nenusibos ir nesugalvosiu persilakuoti  biggrin.gif Galiu drąsiai pasakyti, kad esu plačių nagų lako šepetėlių gerbėja nuo šiol  bigsmile.gif Jau darausi kito lako su tokiu šepetėliu ateičiai  ax.gif Kiek žinau, tokius lakus be "Isadoros" dar turi "Bourjois", "OPI", jei neklystu, ir "Avon", kas dar?  g.gif
Tik mano spalva "643 Chelsea Red"  wub.gif

oriflame turi nagu lakus kur ale sudurti 2 sepeteliai tai irgi teptukas platus thumbup.gif http://www.oriflame....c...lse&noMenu= tik cia sepetelio nera parodyta g.gif
oho kaip ilgai issilaiko thumbup.gif ir kokia kaina sio lako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaila_Vln: 19 spalio 2008 - 17:50
Siandien nusipirkau orly nail armor 4u.gif
gal kuri bandet?
ar padejo?
labai lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 09, 08:41)
nu ***  verysad.gif  jus man pasakykit kodel as nagavitoj mokejau ~40 lt  doh.gif  doh.gif

OPI lakai yra dviejų rūšių: paprasti kainuoja apie 24 Lt, o holografiniai 44 Lt. smile.gif
Atsakyti
o as vel prisiminiau ka reiskia ne ORLY doh.gif vakar nusilakavau su MF laku, tai jau vidurdieny galiukai apsitryne buvo, o vakare isvis lopais nuejo doh.gif nors lakavau ant orly pagrindo, bet vistiek nepadejo- siandien persidariau manikiura- bent 4 dienas ramu bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 20, 22:17)
o as vel prisiminiau ka reiskia ne ORLY  doh.gif  vakar nusilakavau su MF laku, tai jau vidurdieny galiukai apsitryne buvo, o vakare isvis lopais nuejo doh.gif  nors lakavau ant orly pagrindo, bet vistiek nepadejo- siandien persidariau manikiura- bent 4 dienas ramu bus unsure.gif

man su Nail system laku 4 dienas išsilaikė, nors ir indus ploviau be pirštinių, dukart dienoj rolleyes.gif
galvojau, kad Orly ilgiau laikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 22, 12:33)
galvojau, kad Orly ilgiau laikos  g.gif

Nežinau, koks ten lakas buvo, bet man "Orly" laikėsi 1 dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 22, 12:33)
man su Nail system laku 4 dienas išsilaikė, nors ir indus ploviau be pirštinių, dukart dienoj  rolleyes.gif
galvojau, kad Orly ilgiau laikos  g.gif

kazkam gal ir ilgiau laikos- bet man tai cia jau super ax.gif man visi lakai per diena apsilupineja, o orly tai gal ir ilgiau laikytus, bet as jau nelaukiu- nes apsitrynes vistiek siek tiek buna, tai persilakuoju unsure.gif
Atsakyti
Merginos musu nuziuretas psl
www.8ty8beauty.com
raso,kad
pristatymo mokestis priklauso nuo uzsakymo pristatymo vietos, svorio ir kiekio (itariu bus nemazai ). doh.gif:
Atsakyti
lyginant Opi ir Orly, tai man Opi daug kartu geresnis, ir padengiant, ir patvarumo atzvilgiu smile.gif o apskritai, tai geresnio lako nei Opi nesu turejus bigsmile.gif
Atsakyti