Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

Rokoko,aš buvau pasisodinusi vijoklinę hortenziją ,bet nušalo .O soduose mes tuose pačiose "Sodžiuje", nuotraukose namuką mačiau.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 17:44)
Visi giriasi, aš irgi pasigirsiu 

šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Šelma @ 2008 04 17, 17:50)
Apseilėjau kompa nuo grozybių 

lotuliukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 19:03)
Mano narcizai 

Koks gražus bigsmile.gif Aš rudenį kai svogūnus pirkau,tai jau narcizų kainos.... doh.gif Vienos rūšies papirkau,dabar pati jau nepamenu kokius.Kai pražys parodysiu smile.gif
QUOTE(klee @ 2008 04 17, 20:08)
O aš jau susikroviau kastuvėlius į kibiriuką ir susiruošiau į mišką tokių
grožybių prisikast 

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 20:53)
o tu to kibirėlio neiškomplektuok, nešiokis - niekada nežinai kur ant kokios grožybės gali užsirauti

lotuliukas.gif
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 23:37)
labai panašu į svyrančią lobeliją

drinks_cheers.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 23:39)
Ačiū už gerus norus. Šuniukams kopijavimo popierius netinka, bet vaikui į darželį (piešimui) pats tas    Šuniukams, deja, tinka tik plonas laikraštinis... Reikia nuolat...

Kokie šuniukai? bigsmile.gif O nebandėt pirkt paklotukų pampersinių tų,nežinau kaip jie vadinasi doh.gif Zoo paduotuvėse tai labai brangu,bet maximoj aš pirkdavau,tai už 10 vnt kažkur 7 litai. Rezultatas thumbup.gif Na bet jei dideli šuniukai,tai nepripirkinėsi g.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 00:21)
paskutinis rezultatas

bigsmile.gif Kokia rožė wub.gif
Atsakyti
Tai va Rojaus soduose dar pasiskaičiau apie Lelijas. Parašysiu ir čia, gal kam dar bus naudonga.
Azijinės lelijos nelepios ir jos žiemoja lauke. O rytinės lelijos lepesnės, jomper trumpa mūsų vasara ir nelabai parodo savo grožį. Jas rekomenjuoma nepalikti žiemai lauke.
Tai ko gero reikės nusipirkti azijinių lelijų bigsmile.gif
Atsakyti
as azijines lelijas nuzydejusias iskasu perkeliu i koki puoda ir pastatau kur i pakrume -taip lauke ir tam puode jos perziemoja,o dabar jau perkeliau visas (ka ten visas-du puodai tebuvo) i gelyna ax.gif pas mane jos visos klasikines oranzines - va siemet nusipirkau dvi naujas azijines -rozine ir raudona, ir tris svogunelius orientaliniu leliju-situ nesu turejus
http://i153.photobuc...pg?t=1208504466

ir dar nusipirkau kardeliu,zemaugiu sodinamu i puoda,na pasodinau pastaciau siltnami,ar reikia laistyt g.gif
http://i153.photobuc...pg?t=1208504579

taip pat ir zemaugius jurginus i puodus susodinau ir laikau siltnami,tik neturiu supratimo ar reikia laistyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 18, 09:46)
as azijines lelijas nuzydejusias iskasu perkeliu i koki puoda ir pastatau kur i pakrume -taip lauke ir tam puode jos perziemoja,o dabar jau perkeliau visas (ka ten visas-du puodai tebuvo) i gelyna  ax.gif pas mane jos visos klasikines oranzines - va siemet nusipirkau dvi naujas azijines -rozine ir raudona, ir tris svogunelius orientaliniu leliju-situ nesu turejus
http://i153.photobuc...pg?t=1208504466

ir dar nusipirkau kardeliu,zemaugiu sodinamu i puoda,na pasodinau pastaciau siltnami,ar reikia laistyt  g.gif
http://i153.photobuc...pg?t=1208504579

taip pat ir zemaugius jurginus i puodus susodinau ir laikau siltnami,tik neturiu supratimo ar reikia laistyt  g.gif

Reikia palaikyti dregme zemeje, bet neperlieti, nes svoguneliai ir gumbeliai gali suputi unsure.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Jau žydi narcizai, raktažolės ir t.t., o ar tręšiate žydinčias gėles? g.gif Kažkaip pagalvojau, juk žemė ir taip šlapia, tai kažkaip net nežinau ar patręšti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 23:37)
mano kardeliai jau verzliai dygsta verandoj biggrin.gif

O aš kardelius išbraukiau iš savo gėlių sarašo. blush2.gif Man nepatinka, kad juos reikia parišinėti. Kitaip jie išvirsta. schmoll.gif Esu ir giliau į žemę sodinusi, bet vistiek išsilanksto stiebas. schmoll.gif Myliu gėles "tvarkingas". bigsmile.gif Kuriom nereikia daug priežiūros pvz. kaip lelijos. Raišioti nereikia, gražus stiebas ir daug žiedų. thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 00:21)
i kaimynyste sitai grazuolei

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(klee @ 2008 04 18, 08:15)
O mano krokus kažkas suvalgė  cry.gif  cry.gif    aggressive.gif  Žinau, kad pelės juos mėgstas, o prie namo buvau pasodinus, gal pataikiau ant kokio jų lizdo  blink.gif  ,reiks ieškoti vietos toliau nuo namo, kur juos  pasodinti

Tas peles reikia gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 18, 09:06)
Merginos, prašau patarkit.  4u.gif
Ar lelijas reikia iškasti žiemai?
Vakar žiūrėjau žiūrėjau Maximoj į lelijų svogūnėlius. Ant pakelio parašyta, kad dirvoje nežiemoje, bet mama lelijų niekada neiškasinėja. Labai norėjau nusipirkti, bet jei reikės iškasinėti, tai atsisakysiu šitos minties, nes jau ir taip turiu daug iškasamų gėlių rolleyes.gif

Aš niekada neiškasinėju. Nebent į kitą vietą. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 18, 09:17)
kazin ar galiu zemuogeles persodinti,kad tas salnas zada? vieni apie salcius sneka,kiti apie siluma,tai ka galu gale daryt??????

Žinoma, kad gali. Stenkis nuo šaknų nenupurtyti žemių. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 18, 11:24)
4u.gif  4u.gif
Jau žydi narcizai, raktažolės ir t.t., o ar tręšiate žydinčias gėles? g.gif Kažkaip pagalvojau, juk žemė ir taip šlapia, tai kažkaip net nežinau ar patręšti ar ne.

Aš trešiu anksti pavasarį svogūnines gėles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 18, 07:15)
O mano krokus kažkas suvalgė

Ot parazitai!!!

QUOTE(kirute @ 2008 04 18, 08:35)
Rokoko,aš buvau pasisodinusi vijoklinę hortenziją ,bet nušalo .O soduose mes tuose pačiose "Sodžiuje", nuotraukose namuką mačiau.

Tai issiduok mirksiukas.gif koks nr. sklypo? atseksiu pgl zemelapi lotuliukas.gif blush2.gif Gali i AZ parasyt... parasysiu ir tau 4u.gif juk reikia apie hortenzija pakalbet...

QUOTE(linuke_ @ 2008 04 18, 09:07)
Tai va Rojaus soduose dar pasiskaičiau apie Lelijas. Parašysiu ir čia, gal kam dar bus naudonga.
Azijinės lelijos nelepios ir jos žiemoja lauke. O rytinės lelijos lepesnės, jomper trumpa mūsų vasara ir nelabai parodo savo grožį. Jas rekomenjuoma nepalikti žiemai lauke.
Tai ko gero reikės nusipirkti azijinių lelijų

Aciu 4u.gif Vadinasi, kita sezona bus azijiniu pas mane biggrin.gif
Kada ju isigyt, kada kist i zeme?
siaip maniskes 3 rusys visos islinde jau, ir neiskasineju ju ziemai, sita graziausia:
user posted image

QUOTE(Wolke @ 2008 04 18, 09:46)
ir dar nusipirkau kardeliu,zemaugiu sodinamu i puoda,na pasodinau pastaciau siltnami,ar reikia laistyt 
taip pat ir zemaugius jurginus i puodus susodinau ir laikau siltnami,tik neturiu supratimo ar reikia laistyt 

as laistau ax.gif , kardelius verandoj, jurginus siltnamy...
tik va bijau vis persistengt... gelsvos ir balksvos demeles ant jurginu ir bakopu lapuku atsirado - gal cia del per did dregmes? g.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 18, 10:24)
Jau žydi narcizai, raktažolės ir t.t., o ar tręšiate žydinčias gėles? Kažkaip pagalvojau, juk žemė ir taip šlapia, tai kažkaip net nežinau ar patręšti ar ne.

As pries savaite pabarsciau visus gelynus ax.gif , jau lietus istirpino trasas[birias]...

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 18, 10:42)
O aš kardelius išbraukiau iš savo gėlių sarašo. Man nepatinka, kad juos reikia parišinėti. Kitaip jie išvirsta.
Myliu gėles "tvarkingas".

drinks_cheers.gif as irgi uz ''tvarkingas'', tik daugiau atsizvelgiu, kad jos ''nesiukslintu'', nuzydejus liktu normali zaluma...
Del parisinejimo.... na del pentiniu ir kardeliu grozio wub.gif ... negi gaila?
beje kardelius ne kasmet sodinu.
Atsakyti
Na va, supykau
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 18, 11:05)
Na va, supykau

konkreciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 12:01)
Aciu 4u.gif Vadinasi, kita sezona bus azijiniu pas mane biggrin.gif
Kada ju isigyt, kada kist i zeme?
siaip maniskes 3 rusys visos islinde jau, ir neiskasineju ju ziemai, sita graziausia:

Tai dar šį sezoną galima įsigyti. O pas tave, tai gal ir auga azijinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 19:03)
1 kubas apie 10 Lt, juodzemis su nedidele smelio priemaisa.

oooo, o tai gal kontaktukus galetum, nes kaip su prantu cia kaune.... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti