Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 04 17, 19:56)
gaila kad spalvoti netinka, darbo kambari jau antra savaite tvarkau su savo tempais, tai tiek nereikalingo popieriaus buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  liks tuscios lentynos  thumbup.gif
Jei tinka kopijavimo popierius - imesk zinute i az, pririnksiu kad mazai nepasirodys mirksiukas.gif
Jei tau laikrastuku pastoviai reikia - galiu pakaupti (gal jau net yra - reiktu paziureti garaze), vis kaupdavau ir vesdavau uosvienei - jie peciu turi tai sukurena; daba nereiks i suvalkija tysti  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus norus. Šuniukams kopijavimo popierius netinka, bet vaikui į darželį (piešimui) pats tas thumbup.gif Šuniukams, deja, tinka tik plonas laikraštinis... Reikia nuolat... smile.gif
Atsakyti
nu man kad nesimiega doh.gif
kaip įlindau į lauko gėlininkystės bandymų stoties www o ten skelbiami augalų sąrašai, kiek jie visko turi thumbup.gif melsvių kokia kolekcija bigsmile.gif ir visokio plauko visko. matyt nelaukiant mugių reikės pastudijuot ir nuvažiuot, nes per muges tai grybauju visur, o ten ir vien tos stoties resursai neaprėpiami thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 17 balandžio 2008 - 22:43
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 17:53)
na va, juodas darbas padarytas, dabar kaip sužaliuos viskas, kaip sužydės thumbup.gif

Juodumo tai tikrai juodas doh.gif Prie šito plotelio dusinausi visą dieną blink.gif

Sakai, į Kojelavičių nori? Man tai jų kainos nelabai schmoll.gif Prie BRC yra aikštelė, ten smagiau mirksiukas.gif na bent jau man pasirodė, kad ten pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 17 balandžio 2008 - 22:44
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 23:37)
labai panašu į svyrančią lobeliją ax.gif

O kokia jų priežiūra? Geriau iš sėklų daigintis ar jau paaugintas pirkti, aišku, jei tokių yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 23:42)
Sakai, į Kojelavičių nori? Man tai jų kainos nelabai  schmoll.gif  Prie BRC yra aikštelė, ten smagiau  mirksiukas.gif na bent jau man pasirodė, kad ten pigiau  ax.gif

dar nesigilinau į kainas, tiesiog akis ganau ir apetitas kyla lotuliukas.gif
o ta aikštelė prie BRC tai aplankoma retkarčiais drinks_cheers.gif

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 23:57)
O kokia jų priežiūra? Geriau iš sėklų daigintis ar jau paaugintas pirkti, aišku, jei tokių yra... smile.gif

nesu aš jų sėjus, bet tikrai gali pasisėti, sėja daug kas ir džiaugiaso, o gali ir nusipirkti, manau, kai prasideda vasaros prekyba tai jų tikrai būna. Šiaip kiek žinau visai neįnoringos gėlės, kaip ir visas vasarą žydinčias palaistai, kartais patręši ir grožiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 22:42)
nu man kad nesimiega doh.gif
kaip įlindau į lauko gėlininkystės bandymų stoties www o ten skelbiami augalų sąrašai, kiek jie visko turi thumbup.gif melsvių kokia kolekcija bigsmile.gif ir visokio plauko visko. matyt nelaukiant mugių reikės pastudijuot ir nuvažiuot, nes per muges tai grybauju visur, o ten ir vien tos stoties resursai neaprėpiami thumbup.gif

drinks_cheers.gif mano uosvio nuolatine stotele, tik naturoj lankoma lotuliukas.gif
paskutinis rezultatas: nuvaziavo vijoklines baltos rozes, grizo su vijokline hortenzija - savaitgali sodinsim thumbup.gif ilgiau zydes nei roze,
o reikejo veslaus baltai zydincio darinio, vietoj buvusios kriauses, i kaimynyste sitai grazuolei
user posted image

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 22:57)

as daiginuosi. gal ir veloka jau, bet jei nebaido, kad ziedus liepos pab turesi, tai bandyk. jau sake mergaites, bus ju pirkti jau geguzi visur, paaugintu. kai zydi, tresk kas 10 dienu. Visaip idarbinu savasias:
user posted image

user posted image

user posted image
retai baltu uzdygsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 18, 00:11)
Gal kas galėtų pasakyti kaip šitie grožiai vadinasi?
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau wub.gif  biggrin.gif

Pirmoje nuotrakoje panasu i svyrancia lobelija, antrolje zinau tik liaudiska pavadinima - asareles, o trecioje pelergonijos, visu situ grozybiu galima laisvai parduotuvese nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 22:49)
mano meilė lelijoms dar nemirusi, ne tiek daug jų ir turiu, o šiemet komposto duobėj nužiūrėjau dygstančią leliją matyt netyčia išmestą, sumaniau išsikasti, ir rezultatas - nukirstas stiebas. Betgi ilgumėlis jo - nukirtau gal daugiau nei 15 cm, bet svogūno dar nė nematyt blink.gif turbūt dėl to jos šitaip ir gyvybingos kai iš nežinia kokios gilumos gali prasikalti rolleyes.gif

prakalbot apie lelijas, tai noriu paklausti, ar kas turit Altajaus leliją ? smile.gif Ji tokia nedideliais tamsiai alyviniais žieneliais žydi. Pas mane ji jau keturi metai, bet visą laiką tik vieną stiebelį išleidžia, pažydi ir viskas, kaip tas erškėčių paukštis vieną kartą giedanti ax.gif O aš taip norėčiau jos daugiau užsiveisti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 23:11)
Gal kas galėtų pasakyti kaip šitie grožiai vadinasi?
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau wub.gif  biggrin.gif

ten, vidurinėj nuotr. apačioj stovi dailieji auskarėliai smile.gif , dar būna visai balti, esu nusipirkusi maksimoj,bet labai sunkiai auga, jie ten moka sudoroti augalus g.gif . Labai myliu šias gėlytes, šiemet būtinai reiks persodinti, nes ėmė skursti, dar turiu puikiuosius auskarėlius, jie mažesni, ir lapai kitokie wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 23:37)
na pagal Knifofija - ne taip schmoll.gif . kai kurias lepesnes kroku rusis butina iskasineti, kitaip jie tik lapukus teparodo, o paskui visai nunyksta... stai kad ir sitie maniskiai
user posted image

o va geltoni krokai jau daug metu pievoje puikiai jauciasi nejudinami smile.gif
aciu visoms uz mano rakteliu pagyras 4u.gif

O mano krokus kažkas suvalgė cry.gif cry.gif aggressive.gif Žinau, kad pelės juos mėgstas, o prie namo buvau pasodinus, gal pataikiau ant kokio jų lizdo blink.gif ,reiks ieškoti vietos toliau nuo namo, kur juos pasodinti
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 17, 20:40)
nepamiršk, kad yra ir kitų svogūninių gėlių, pvz.: lelijos, kardeliai. Pastarieji sodinami gegužės mėnesį ir dar šiais metais turi progą pasidžiaugti žiedais wink.gif  4u.gif

Joa, sitas tai zinau kada reikia sodinti ax.gif kardeliu turiu 42 svogunelius doh.gif sakiau reiks atskira kliomba vien tik jiems padaryti mastau.gif
Atsakyti
Merginos, prašau patarkit. 4u.gif
Ar lelijas reikia iškasti žiemai?
Vakar žiūrėjau žiūrėjau Maximoj į lelijų svogūnėlius. Ant pakelio parašyta, kad dirvoje nežiemoje, bet mama lelijų niekada neiškasinėja. Labai norėjau nusipirkti, bet jei reikės iškasinėti, tai atsisakysiu šitos minties, nes jau ir taip turiu daug iškasamų gėlių rolleyes.gif
Atsakyti
kazin ar galiu zemuogeles persodinti,kad tas salnas zada? vieni apie salcius sneka,kiti apie siluma,tai ka galu gale daryt??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 18 balandžio 2008 - 08:23
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 18, 10:06)
Merginos, prašau patarkit.  4u.gif
Ar lelijas reikia iškasti žiemai?
Vakar žiūrėjau žiūrėjau Maximoj į lelijų svogūnėlius. Ant pakelio parašyta, kad dirvoje nežiemoje, bet mama lelijų niekada neiškasinėja. Labai norėjau nusipirkti, bet jei reikės iškasinėti, tai atsisakysiu šitos minties, nes jau ir taip turiu daug iškasamų gėlių rolleyes.gif

Asmeniskai as neiskasineju, bet ten gal kokia lepi veisle? As praeitais metais irgi "egzotiskas" pirkausi - na ta prasme ne musu tradicines morkines - tai jos siemet jau isdygo ax.gif
Atsakyti