Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 19:03)
Mano narcizai  smile.gif

Toks gražuolis vienas kaip "princas" sau auga. thumbup.gif
Atsakyti

Tina, labai gražus tavo narcizas clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klee: 17 balandžio 2008 - 19:17
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 17:44)
Visi giriasi, aš irgi pasigirsiu  blush2.gif  Mano vakar dienos darbas - pakraštelis prie "parkavimo aikštelės"  biggrin.gif  Išpurtyta velėna  doh.gif , nukastas nuolydis būsimam bortui, iškapstytos piktžolių šaknys  doh.gif  ir, maloniausia dalis, sukaišioti augaliukai...

na va, juodas darbas padarytas, dabar kaip sužaliuos viskas, kaip sužydės thumbup.gif

QUOTE(klee @ 2008 04 17, 20:08)
O aš jau susikroviau kastuvėlius į kibiriuką ir susiruošiau į mišką tokių
grožybių prisikast  lotuliukas.gif

o tu to kibirėlio neiškomplektuok, nešiokis - niekada nežinai kur ant kokios grožybės gali užsirauti hihihi.gif
Atsakyti
Nuotraukose vaizdelių grožis wub.gif wub.gif , taip ir norisi visko, tik pradedu galvot, kad iš to noro visko gausis "jovalas " doh.gif blush2.gif

Merginos kelintą valandą rytoj prasideda Klaipėdoj prie Frezijos mugė - paroda? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 17, 15:07)
Kada reikia svogunines geles sodinti tokias kaip narcizai, tulpes, krokai, hiacintai ir t.t. pavasari ar rudeni? unsure.gif  ir ar reikia jas iskasti ziemai? mastau.gif bukit gerutes jus cia tiek grozybiu prirodet, kad net sirdis apsalo kaip noriu savo gelyne pasikuisti ax.gif

nepamiršk, kad yra ir kitų svogūninių gėlių, pvz.: lelijos, kardeliai. Pastarieji sodinami gegužės mėnesį ir dar šiais metais turi progą pasidžiaugti žiedais wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2008 04 17, 20:53)

Merginos kelintą valandą rytoj prasideda Klaipėdoj prie Frezijos mugė - paroda? ax.gif  g.gif

pernai 12h buvau,tai pilnai prekyba vyko ir zmoniu maziau thumbup.gif bet jai toks oras kaip siandien doh.gif tikekimes kad pajurio vejas nupus lietu i aukstaitija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 17, 21:40)
nepamiršk, kad yra ir kitų svogūninių gėlių, pvz.: lelijos, kardeliai. Pastarieji sodinami gegužės mėnesį ir dar šiais metais turi progą pasidžiaugti žiedais wink.gif  4u.gif

Nu jau tos lelijos kokia zaraza schmoll.gif . seni seimininkai buvo pilna kiema prisisidine, tai tik sraiges veisiasi jose. kase kase vyras, jau atrode visas iskase, o jos vel is zemes lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 17, 22:29)
Nu jau tos lelijos kokia zaraza schmoll.gif . seni seimininkai buvo pilna kiema prisisidine, tai tik sraiges veisiasi jose. kase kase vyras, jau atrode visas iskase, o jos vel is zemes lenda doh.gif

mano meilė lelijoms dar nemirusi, ne tiek daug jų ir turiu, o šiemet komposto duobėj nužiūrėjau dygstančią leliją matyt netyčia išmestą, sumaniau išsikasti, ir rezultatas - nukirstas stiebas. Betgi ilgumėlis jo - nukirtau gal daugiau nei 15 cm, bet svogūno dar nė nematyt blink.gif turbūt dėl to jos šitaip ir gyvybingos kai iš nežinia kokios gilumos gali prasikalti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 12:37)
tempk viską, ką rasi...  thumbup.gif

gaila kad spalvoti netinka, darbo kambari jau antra savaite tvarkau su savo tempais, tai tiek nereikalingo popieriaus buvo doh.gif doh.gif doh.gif liks tuscios lentynos thumbup.gif
Jei tinka kopijavimo popierius - imesk zinute i az, pririnksiu kad mazai nepasirodys mirksiukas.gif
Jei tau laikrastuku pastoviai reikia - galiu pakaupti (gal jau net yra - reiktu paziureti garaze), vis kaupdavau ir vesdavau uosvienei - jie peciu turi tai sukurena; daba nereiks i suvalkija tysti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti kaip šitie grožiai vadinasi?
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 15:24)
. Krokai kuo ilgiau bvienoj vietai auga tuo įspūdingiau atrodo, nes svogūnėliai pasidaugina ir gausiau žydi.

na pagal Knifofija - ne taip schmoll.gif . kai kurias lepesnes kroku rusis butina iskasineti, kitaip jie tik lapukus teparodo, o paskui visai nunyksta... stai kad ir sitie maniskiai
user posted image

o va geltoni krokai jau daug metu pievoje puikiai jauciasi nejudinami smile.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 17, 15:40)
rokoko , kuom treši tas raktažoles? Super grožis. Akių negaliu atplėšti.

aciu visoms uz mano rakteliu pagyras 4u.gif

niekuo netresiau iki siol. blush2.gif
praeita sav. pirmakart pabarsciau biriu trasu zydincioms savo gelynus.
iki siol tik vazonuose sezonines tresdavau per vasara ax.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 16:44)
fragmentas iš arčiau (tarp bukmedžių - narcizai/tulpės ir citrininis čiobrelis... jau praktiškai užuodžiu, kaip kvepės vasaros vakarais...)

saunuole thumbup.gif
ciobrelis kvepes tik pajudintas, paglostytas mirksiukas.gif
Mano patirtis - neleisk jam zydet, nukarpyk ziedelius - tada po ziemos neapskurs, isliks grazus kupsteliai...

QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 18:03)
Mano narcizai  smile.gif

grazuolis wub.gif

QUOTE(klee @ 2008 04 17, 19:08)
O aš jau susikroviau kastuvėlius į kibiriuką ir susiruošiau į mišką tokių
grožybių prisikast 

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 19:53)

o tu to kibirėlio neiškomplektuok, nešiokis - niekada nežinai kur ant kokios grožybės gali užsirauti

lotuliukas.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 04 17, 20:40)
nepamiršk, kad yra ir kitų svogūninių gėlių, pvz.: lelijos, kardeliai. Pastarieji sodinami gegužės mėnesį ir dar šiais metais turi progą pasidžiaugti žiedais 

mano kardeliai jau verzliai dygsta verandoj biggrin.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 17, 21:29)
Nu jau tos lelijos kokia zaraza

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 21:49)
mano meilė lelijoms dar nemirusi,

Ir man Lelijos wub.gif
po sio sezono ismesim kai kurias senas rozes - ju vieta gelyno priekyje uzims lelijos. beje, kada jas sodint???
reik pradet dometis nelepiomis ziemojanciomis leliju rusimis... gal kas patarsit? 4u.gif

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 22:11)
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau

panasu i Svyrancias lobelijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 23:11)
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau wub.gif  biggrin.gif

labai panašu į svyrančią lobeliją ax.gif
Atsakyti