Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

Oi mergaites, kaip nuosirdziai jums pavydziu nuosavu namu su nuosavais kiemais, kai gali planuoti, kutri, daryti ax.gif
O pas mane gelynai galima sakyti ant plyno lauko dar unsure.gif statybas dar tik siais metais planuojam pradeti, tai turiu tik kelias kliombas, siltnami ir 5 eziukes darzo verysad.gif Laukiu nesulaukiu, kada galesiu savo aplinka susikurti ir iseiti vakare i terasa su puodu arbatos ir pasigrozeti savo kuriniu blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juro @ 2008 04 17, 15:46)
as is kauno noreciau tos moteriskutes kordinaciu bigsmile.gif

oi ir man jei galima i AZ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 17, 17:00)
Oi mergaites, kaip nuosirdziai jums pavydziu nuosavu namu su nuosavais kiemais, kai gali planuoti, kutri, daryti ax.gif
O pas mane gelynai galima sakyti ant plyno lauko dar unsure.gif  statybas dar tik siais metais planuojam pradeti, tai turiu tik kelias kliombas, siltnami ir 5 eziukes darzo verysad.gif Laukiu nesulaukiu, kada galesiu savo aplinka susikurti

Dabar turi gražaus laiko tai mintyse dėliok savo planus kur sodinsi medelį, kur alpinariumą, ar baseinėlį... g.gif . Poto liks įgyvendinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kadangi ne viena klause per az, tai sutaupant laiko rasau cia:
861839819, parduoda naslaites ir raktazoles is namu... 4u.gif

Tina* , ar geros zemes atveze? po kiek? ax.gif
Atsakyti
Visi giriasi, aš irgi pasigirsiu blush2.gif Mano vakar dienos darbas - pakraštelis prie "parkavimo aikštelės" biggrin.gif Išpurtyta velėna doh.gif , nukastas nuolydis būsimam bortui, iškapstytos piktžolių šaknys doh.gif ir, maloniausia dalis, sukaišioti augaliukai...

user posted image

fragmentas iš arčiau (tarp bukmedžių - narcizai/tulpės ir citrininis čiobrelis... jau praktiškai užuodžiu, kaip kvepės vasaros vakarais...)

user posted image
Atsakyti
Apseilėjau kompa nuo grozybių bigsmile.gif rolleyes.gif wub.gif O pas mus snigo net frusty.gif:
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 17, 17:50)
O pas mus snigo net frusty.gif:

nieko sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 17, 17:50)
Apseilėjau kompa nuo grozybių  bigsmile.gif  rolleyes.gif  wub.gif  O pas mus snigo net frusty.gif:

Kur čia vyksta tokie stebūklai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 17:44)
Visi giriasi, aš irgi pasigirsiu  blush2.gif  Mano vakar dienos darbas - pakraštelis prie "parkavimo aikštelės"  biggrin.gif

Taip taip giriamės giriamės ir rodome. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 17, 18:20)
Kur čia vyksta tokie stebūklai? g.gif

Zarasuose doh.gif 16 val. ėjau namo ir snigo doh.gif Na tirpo iškarto, bet brrrr...net nupurtė pamačius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 17, 17:43)
Tina* , ar geros zemes atveze? po kiek?  ax.gif

1 kubas apie 10 Lt, juodzemis su nedidele smelio priemaisa.
Mano narcizai smile.gif
[attachmentid=139473]
Bet daug kur tokiu paciu maciau simet, matyt visi is PC uzsiprekino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 16:03)
[attachmentid=139473]
Bet daug kur tokiu paciu maciau simet, matyt visi is PC uzsiprekino smile.gif

grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 18:03)
1 kubas apie 10 Lt, juodzemis su nedidele smelio priemaisa.

blink.gif as sia savaite atsiveziau 40lt/kub, nebloga tokia butu, jei ne visokio bieso saknys doh.gif neisivaizduoju kokiu budu as jas isrinksiu doh.gif
netikejau, kad buna tokiu kainu uz normalia zeme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 17, 14:48)
viskas aišku  pioneer.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 14:58)

jei turejai galvoje mano nuotr, tai ne miske jos lotuliukas.gif [pamiskese geltonos smulkios]

O aš jau susikroviau kastuvėlius į kibiriuką ir susiruošiau į mišką tokių
grožybių prisikast lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klee: 17 balandžio 2008 - 19:01