Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Wolke @ 2008 04 24, 12:01)

cia siaip isgalvota kompozicija  biggrin.gif

user posted image

Tokia raumune nusipirkau, bet dar niekur nepasodinau, nezinau ar lauke kiskti ar i vazona koki, sake kad zydi visa vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 24, 23:21)
Tuo paciu paklausiu ir as - noriu vynvycio shaka per tinklines tvoros virsu paleist, kazin kuris geriau atrodytu - penkialapis ar triskiautis . Man grazesnis penkialapis (lapai didesni), bet kazin ar jis nebus per skystas, triskiaucio lyg ir sakeles tankiau auga  g.gif , o gal ir nusisneku...

Patikek, per pora metu penkialapis tvora pavercia zvilgsniu neperskrodziama. Mano isbandyta thumbup.gif Minusai: kad ta tvora ziema tampa perregima biggrin.gif , na, ir pavasari galetu anksciau issprogti (kol kas dar tik isbrinke pumpurai)... Tiesa, ir saknys labai plinta, reik netinget kiekvienais metais apkapot (cia kaip ir su visom graziom piktzolem... biggrin.gif ) Bet viska atperka sodri vasaros zaluma (liuksiskas fonas ryskiom gelem) ir deganti raudoniu rudenine tvora thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 25 balandžio 2008 - 07:46
QUOTE(Mamce @ 2008 04 25, 07:45)
Patikek, per pora metu penkialapis tvora pavercia zvilgsniu neperskrodziama. Mano isbandyta  thumbup.gif Minusai: kad ta tvora ziema tampa perregima  biggrin.gif , na, ir pavasari galetu anksciau issprogti (kol kas dar tik isbrinke pumpurai)... Tiesa, ir saknys labai plinta, reik netinget kiekvienais metais apkapot (cia kaip ir su visom graziom piktzolem...   biggrin.gif ) Bet viska atperka sodri vasaros zaluma (liuksiskas fonas ryskiom gelem) ir deganti raudoniu rudenine tvora  thumbup.gif  wub.gif

Aha kaip idomu g.gif labai jau tu cia graziai aprasei ta augaleli rolleyes.gif o gal butu galima pamatyti nuotraukike kur nors ax.gif mane labai domina gyvatvore, nes ko tai noras nuo kaimynu atsitverti atsirades yra unsure.gif nors ir gimines, bet ramiau kai maziau mato mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 25 balandžio 2008 - 08:10
nu as vakar nusipirkau maximoj seklu doh.gif petuniju, lobelijos ir kininio ratilio. Nu niekad nesu is seklu augalu sodinus. va is svoguneliu rudeni pasodinti visis saugo, krokai nuzydejo jau, hiacintai, zydi, o tulpiu zemaugiu dar tik laukiu ziedu 4u.gif
sakaiu ir is seklu reik pabandyt, nu gal biski veloka, bet dzion, paekepserimentuosiu kas gaunasi, argi gaila lito uz seklu maiseli tongue.gif Vietos kur pasodinbt ir vazonus palaikyt turiu, tai reiks pabandyt.

Bet va iskilpo toks klausiasmm,, o tas seklas reik taip pabarsyt tankaii ir viskas. Nezinau kiek ten seklu maiselyje, bet pvz kieik maiseliu reik pasodint, kad tarkim pasklui galetum prisodint balkonini pailga vazona g.gif nu neturiu zalio supratimo.

O lobelija paprastoji (kaip suprantu cia bus balta, nors man labai melynos patinka, ale nebuvo) tai ji aukstauge, zemauge ar svyranti g.gif nieks neparasyta ant pakelio, tik Lobelija paprastoji (Lobelia erinus L.) g.gif g.gif
Atsakyti
Jau radau vynvyti augalu kataloge, jau zinau kaip jis atrodo irnesakyk.gif
pasirodo mano anyta viena tvora apzeldinus tokiu augaleliu hihihi.gif tik nezinojau kaip vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 24, 21:13)
photoshopu padirbėta...  rolleyes.gif

Na gal ir padirbėta photoshopu, tikrai nežinau, nesu šios srities žinovė ax.gif Bet idėja man regis visai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 25, 08:27)
Na gal ir padirbėta photoshopu, tikrai nežinau, nesu šios srities žinovė ax.gif Bet idėja man regis visai nebloga mirksiukas.gif

Ot ir nepadirbeta photoshopu rolleyes.gif sitas parkas yra Olandijoj, ten tokiu groziu is geliu yra pridaryta, kad akys raibsta ax.gif mano bendradarbe buvo tam parke ir nuotraukas rode....oi mergaites nereali fantastika wub.gif
Atsakyti
cia ne i tema, bet prisizvengiau lotuliukas.gif
Receptas, kaip tapti turtingam biggrin.gif

užsiplikyti mėtų lapelių arbatą , pridėti į arbatą pinigėlių metalinių ir maišyti arbatą pagal laiklodžio rodyklę. mintyse sugalvoti norą ir kur pinigėlius panaudosi (įspėjo neprisisvajoti milijonų ) maišyti tol kol pajausyti ramybę , tada arbatą gerti tik saugotis, kad neprarytumėt pinigėlių . tiesa, dar maišant kartoti žodžius , fortūna ateik pas mane į namus
Dar pridūrė , kad išgėrus tokios arbatos galit tiesiai eiti prašyti didesnio atlyginimo

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 25, 06:32)
Ot ir nepadirbeta photoshopu rolleyes.gif  sitas parkas yra Olandijoj, ten tokiu groziu is geliu yra pridaryta, kad akys raibsta ax.gif mano bendradarbe buvo tam parke ir nuotraukas rode....oi mergaites nereali fantastika wub.gif

gerai jau, gerai, įkalbėjot... nepadirbėta... Bet man vistiek nenatūralus ir ne prie širdies toks menas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 25, 10:14)
gerai jau, gerai, įkalbėjot... nepadirbėta... Bet man vistiek nenatūralus ir ne prie širdies toks menas schmoll.gif

man tai labai gražu pažiūrėti, bet esu užkietėjus praktikė - man iš karto kyla klausimas - o kas su tuo plotu po to, kai tie svogūniniai nužydės blink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti