Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 13:24)
nu mes irgi neapsikuitę gyvenam, pasišildom kartais prie "popierinės" ugnies biggrin.gif tiesiog užmečiau akį kad tų kiaušinių dėklų vis prisirenka ir pradėjau svarstyti, kad galėtų jie rasti padoresnį pritaikymą ax.gif

Mano bobutė tuos dėklus siūlais dekoruodavo ir darydavo "kilimus" ant sienų. Iš tiesų neprastai atrodė, bet žodžiais technikos nepaaiškinsiu...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 15:21)
o mes visus popierius ir kartonus metam į didelį pintą krepšį prie židinio ir kartą per savaitę ar dvi pakuriam ugnelę. Šeimyna pripratinta, gan tvarkingai viskas atrodo...  ax.gif
Papildyta:
rudenį reikia svogūnines sodinti ir kitą vasarą, kai lapai nudžiūna, iškasti  4u.gif
Dabar nebent su visu žemės kupstu gali pamėginti kilnoti kokias jau pradygusias...

Sirdingai dekavoju jumi uz atsakyma aciuks.gif pirksiu sitas grozybes rudeni ir tada jau puosiu savo kliombas mirksiukas.gif
Dar papasakokit man berazumei mastau.gif raktazoles juk ziemavoja lauke, o paskui pavasari jos tik sast ir suzaliuoja bei prazysta? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 04 17, 12:20)
Geriausia Husqwarnos. Bent jau mes nusipirke tai jokiu bedu.  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Ir mes šį aparatą turim. thumbup.gif Tarnauja jau 6 metus. thumbup.gif Jokių problemų, tik benziną pili ir važiuoji. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 17, 16:26)
Dar papasakokit man berazumei mastau.gif raktazoles juk ziemavoja lauke, o paskui pavasari jos tik sast ir suzaliuoja bei prazysta? g.gif  blush2.gif

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 04 17, 13:05)
Labutis. Nu jus cia daug iskpo priraset.As tik perskaityt speju o noro rasyti jau neturiu nes po darbu lauke vos uzpakali panesu vakare.Pasisejom zole ( dar kol susitvarkem zeme )  doh.gif  uzaugusia jau nusipjoviau nes auksta buvo ir virto.Siandien MB kultivuoja zeme issinuomaves kultivatoriu.Nu zodziu kada prasinesiu su fotiku ir viska parodysiu .Darbu  tai milijonas nes viskas keliasi per kelis metrus tolyn nuo namo kai tvora atsikele ir uzsivezem zemiu.

Lauksim fotkių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 13:24)
dižioji dauguma svogūninių sodinama rudenį ir gali būti neiškasinėjami žiemai. Tulpes verta kad ir ne kasmet, bet kartais iškasti, nes susmulkėja ir prasčiau žydi neiškasamos. Krokai kuo ilgiau bvienoj vietai auga tuo įspūdingiau atrodo, nes svogūnėliai pasidaugina ir gausiau žydi.

man dar labai patinka svogūnines gėles sodinti spec. vazoniukuose. Tada svogūnai nepasiklysta lysvėj, lengva iškasti. Ir pvz. peržydėjus gali tą vazoniuką išimti (įkasti jį kur nors darže ar patvory) ir į jo vietą įsodinti kitą žydinčią gėlę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 17 balandžio 2008 - 15:42
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 14:58)
jei turejai galvoje mano nuotr, tai ne miske jos lotuliukas.gif [pamiskese geltonos smulkios]

Tos raktažolės, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 10:26)
maniskiai jau pradejo zydet, cia foto is praejusiu metu:
user posted image

user posted image
savaitgali ar po ju - salnos verysad.gif  unsure.gif
Papildyta:

kita pavasari bus aisku mirksiukas.gif

Na grožis koks. Gal parduoti gali po plencelį ... mirksiukas.gif Kokiam mieste esi ???
Pamilau jas, nes toks grožis žydi po langais - spalva kaip tikro naminio kiaušinio trynio lotuliukas.gif , toks grynai ryškiai geltona raktažolė... Man ją kaip priedą kažką perkant davė, nenorėjau, bet dabar .. thumbup.gif Va ir kitų spalvų labai noriu... mirksiukas.gif Perku. Rašyti į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 balandžio 2008 - 16:03
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 16:29)
man dar labai patinka svogūnines gėles sodinti spec. vazoniukuose. Tada svogūnai nepasiklysta lysvėj, lengva iškasti. Ir pvz. peržydėjus gali tą vazoniuką išimti ir į jo vietą įsodinti kitą žydinčią gėlę  ax.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

rokoko , kuom treši tas raktažoles? Super grožis. Akių negaliu atplėšti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 17 balandžio 2008 - 15:44
[quote=rokoko,2008 04 17, 11:26]
jurginu daigeliu lapai gelsvomis - balksvomis demelemis ismarginti?[/b]

maniskiai jau pradejo zydet, cia foto is praejusiu metu:
user posted image

user posted image

Sveikutes, grozis neispasakytas wub.gif , as irgi dabar labai noriu raktazoliu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 04 17, 11:45)
jei kaune-zinau moteriskute, kuri po viena lita uz labai dailu krumeli praso  ax.gif

as is kauno noreciau tos moteriskutes kordinaciu bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus zemes veza, lyginsimes, itariu vaizdelis dabar doh.gif O darbo laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 17, 16:51)
Pas mus zemes veza, lyginsimes, itariu vaizdelis dabar  doh.gif O darbo laukia  doh.gif

Pavasaris - darmymetis pačiame įkarštyje. thumbup.gif
Atsakyti