boruzele. man tie pilnaviduriai narcizai
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 24, 20:39)
Šiandien pasinešiau ant fotkių. Čia toks šliaužalas, pavadinimo nežinau Kai nužydi, nukarpau žiedkočius ir lieka gražus "kilimas".
Be komentarų.
Be komentarų.
Margalapis vaistutis (arabis ferdinandi-couburgi variegata)
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 24, 21:35)
Dabar žinosiu pavadinimą.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 21:16)
boruzele. man tie pilnaviduriai narcizai
Man irgi jie patinka, net labai.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 24, 21:13)
photoshopu padirbėta...
nebutinai paziurek vaizdeliu is Keukenhof`o Olandijoj nereikia nei photoshopo
Keukenhof
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 24, 21:35)
taip išeina, kad margalapis vaistutis šiek tiek kitaip žydi nei paprastas pas mane šiemet pirmą kartą margalapis turi sužydėti, žiedynus jau iškėlęs, bet dar nežydi, o paprastas jau visa savaitė kaip žydi
QUOTE(muna @ 2008 04 24, 20:40)
betgi rusmene yra labai nuodinga, tai atsargiai
vienetai tu nenuodingu augaliuku,bet kad valgyt nesiruosiu - tai no problem o dar paskaiciau -vaistu gamyboje naudoja si augaliuka
QUOTE(vida777 @ 2008 04 24, 00:39)
Darze ar gelyne akmuo negali stoveti kaip ant lentynos padetas - vienas gal iki puses i zeme sulindes, kito gal tik sonas matosi ir t.t. Bet jeigu tu juos protingai apzeldinsi, tai vaizdas net labai pasikeis... Gal pasodink (ten kur apacioj aukstesni akmenys) koki zemaugi kadagi, kad jis "perliptu" ta griezta akmenu riba, o tuos dolomito laiptus greiciau laistyk kefyru - apaugs samanom ir nebesiskirs taip is kitu.
Ir as kazkur skaiciau, kad norint, jog akmuo atrodytu naturaliai alpinariume, jo 2/3 turi buti po zeme, o matytis tik 1/3.
QUOTE(Labanoriska @ 2008 04 24, 11:38)
noriu rožes persodinti į kitą vietą
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta?
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta?
Jau kaip ir per velu.... Siaip rozes patariama sodinti,persodinti dar pumpurams neissprogus. Nors as sodinu ir dabar, tevai, kiek pamenu, sodindavo dar veliau ir nieko, prigydavo. Juk pavasaris...
Sobieska, tikrai aki traukia tavo kiemas Matosi, kad su fantazija pas tave viskas gerai Nors asmeniskai man toks vaizdas jau per saldus, per daug "islaizytas", gal net per daug visko - ypac akmenu... As gal labiau naturaliste, ir man graziau laukiniskesne gamta, ne toks sukulturintas, dirbtinis landsaftas.
Sorry, pasikartosiu kaip ilgai zydi karpatiniai katileliai?
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 09:27)
*ali su tais akmenim su samanom tai ideja, o tu cia rimtai apie ta kefyra
**nu man tai irgi kur laiptais eina tas dolomitas, tai paciai kazko truksta gal dar tom ropem uzleist
**nu man tai irgi kur laiptais eina tas dolomitas, tai paciai kazko truksta gal dar tom ropem uzleist
*o tu ka, galvoji juokais - kaip tu praleidai tokia rimta tema, kai kalbejom...
**ropiu butinai pasodink, nes jau anam akmenyne turi, o augalai turi atsikartoti, ir kroku geltonu pasisodink...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 12:51)
Tas vijoklis , kuriuo apauginciau elektros stulpus vynvytis
ir dar super, kad pats kabinasi - atramu nereikia .
Papildyta:
Tuo paciu paklausiu ir as - noriu vynvycio shaka per tinklines tvoros virsu paleist, kazin kuris geriau atrodytu - penkialapis ar triskiautis . Man grazesnis penkialapis (lapai didesni), bet kazin ar jis nebus per skystas, triskiaucio lyg ir sakeles tankiau auga , o gal ir nusisneku...
QUOTE(Tina* @ 2008 04 24, 23:08)
kaip ilgai zydi karpatiniai katileliai?
visa vasara
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 10:40)
o gal zinotra regane Montana Rubens tik i virsu stiebiasi ar ir i ploti eina. Nezinau kiek ja patraukt nuo namo sienos. Nuo tvoros ji tures pradet lipt i siena, bet noriu, kad ir tvora per visa ploti uzdengtu...
pasiziurek pati , tik nzn kiek ju cia susodinta - raso, kad auga placiai - krumu :
vakar maciau PC savo grazuole montana "Marjorie", kazkaip anksciau neteko jos pastebet tuose paprastuose prekybcentriuose :
QUOTE(Mamce @ 2008 04 24, 22:02)
Sobieska, tikrai aki traukia tavo kiemas Matosi, kad su fantazija pas tave viskas gerai Nors asmeniskai man toks vaizdas jau per saldus, per daug "islaizytas", gal net per daug visko - ypac akmenu... As gal labiau naturaliste, ir man graziau laukiniskesne gamta, ne toks sukulturintas, dirbtinis landsaftas.
Jeigu mano sodyba būtų vienkiemis - visom keturiom būčiau sutikusi su tavo nuomone, bet dabar - nelabai juk neprisodinsiu aš berželių, neprimėtysiu po teritoriją bele kiek ir kaip apmenų...kadangi tik24 arai o ir daržovėms duoklę reikia atiduot, dar ir šiltnamis... teko tenkintis tik akmenų kompozicijomis vėliau gal parodysiu ir kitus eksperimentus