Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(ilja @ 2008 04 24, 15:29)
Kokia "upė" per parką vinguriuoja wub.gif
user posted image

ar tik ne zydres cia su baltais narcizais? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 24, 17:00)
Jau ta pypkė, tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O  upelis yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Kaip norėčiau paplaukioti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir as pagalvojau, kad but nieko i ta upeli nugriut blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaites, padekit, gal kuri zinot, kur butu galima gaut juodzemio ir normalia kaina g.gif ?... Sugalvojom su vyru islygint sklypa ir ieskom daba, bet kaune nlb randu ka doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 04 24, 17:06)
4u.gif Mergaites, padekit, gal kuri zinot, kur butu galima gaut juodzemio ir normalia kaina g.gif ?... Sugalvojom su vyru islygint sklypa ir ieskom daba, bet kaune nlb randu ka doh.gif ...

Mes pernai vežėmės žemę iš Labūnavos, tai mašina žemių kainavo 240 lt.ir dar papildomaipo 2 lt.už 1 km.( iki mūsų 30 km.) mums išėjo po 300 lt., bet kadangi ėmėm 5 mašinas tai MB dar po 20 lt.nusiderėjo. o kokios kainos dabar tai nežinau ax.gif

Ačiū aciuks.gif visoms merginoms už širdžiai mielus žodžius
Aš gi nepraeinu pro jokį žurnalą kur pamatau landšafto grožį, kalnus turiu, vis pasižiūriu vaizdus vienus už kitą gražesnius, bet kai savo darai, viską užmiršti...pasikliauji savo nuojauta ir skoniu. Darai lygtai vienaip , o gaunasi dar gražiau negu buvau sumąščiusi. Svarbiausia nebijoti eksperimentuoti na ir gerai pasitreniruoti, nes su akmeniu reikia jėgos. biggrin.gif o dar jeigu sugebu vyrą įvilioti į darbą, tai viskas einasi kaip iš pypkės. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 balandžio 2008 - 17:43
sobieska,tikrai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 18:35)
Aš gi nepraeinu pro jokį žurnalą kur pamatau landšafto grožį, kalnus turiu, vis pasižiūriu vaizdus vienus už kitą gražesnius, bet kai savo darai, viską užmiršti...pasikliauji savo nuojauta ir skoniu. Darai lygtai vienaip , o gaunasi dar gražiau negu buvau sumąščiusi. Svarbiausia nebijoti eksperimentuoti na ir gerai pasitreniruoti, nes su akmeniu reikia jėgos. biggrin.gif

Tikrai pati viską projektavai? bigsmile.gif Nu tada tai tikrai šaunuolė thumbup.gif Norėčiau ir aš taip sugebėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 24, 16:58)
jei cia viska pati darei bigsmile.gif -tai ko tyli,nenaudele,turetum cia mus visas mokyt ir mokyt rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif ar tik ne eglei ten baltai kotas padazytas?

Visa tai kūriau aš ax.gif , MB padėjo fizine jėga ir dar vienas žmogus - nusimanantis elektroje, juk ir lempas reikėjo pajungti ir į fontaną elektros paduoti ir upelį-kriokliuką elektros pagalba varinėjam biggrin.gif
eglei biggrin.gif liko kalkių o išmest gaila tai...net ir bukmedžio šakeles netingėjau patepliot rolleyes.gif (čia nesimato)
Atsakyti
Jau kaip grazu pas tave Sobieska bigsmile.gif
Cia savo dedu kur zadejau tik aisku nieko gero kolkas nes zole dar nesudygus,medziai vos sprindis nuo zemes .O va tikiuos po keliu metu vaizdas bus kitoks
My Webpage
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Sobieska labai labai gražu bigsmile.gif šaunuolė kad turi tokių sugebėjimų thumbup.gif

Man klausimukas iškilo o kokių santykių reikia skiesti Lontrelį su vandeniu, noriu kiaulpienes nupurkšti blush2.gif
Atsakyti
Šiandien pasinešiau ant fotkių. wub.gif Čia toks šliaužalas, pavadinimo nežinau blush2.gif Kai nužydi, nukarpau žiedkočius ir lieka gražus "kilimas". thumbup.gif

user posted image

Be komentarų. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 24 balandžio 2008 - 19:45
QUOTE(Wolke @ 2008 04 17, 12:20)
doh.gif pagaliau issiaisknau kas toji rusmene ,kazkuri cia raset-sejot,negygsta - pas mane visi pakampiai pridyge,kur reikia ir kur nereikia,pacios prisiseja,tai bandziau ir visur rankiot ir nest i viena vieta  lotuliukas.gif

as tas kambarines raktazoles,kai nuzydejo isnesiau i lauka pasodinau,labai varganai atrodo - tikriausiai neprigs  unsure.gif

betgi rusmene yra labai nuodinga, tai atsargiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 04 24, 19:32)
Jau kaip grazu pas tave Sobieska  bigsmile.gif
Cia savo dedu kur zadejau tik aisku nieko gero kolkas nes zole dar nesudygus,medziai vos sprindis nuo zemes .O va tikiuos po keliu metu vaizdas bus kitoks
My Webpage

ačiū 4u.gif viskam savas laikas, mes kai įrenginėjom savo sodybą, žmonės pirštą prie smilkinio mums rodė fool.gif kur tai matyta, kaime ir tiek daug žolės, tiek neišnaudoto ploto , o dar kai pamatė kiek mašinų į kiemą suka ir dar su akmenimis...(čia prieš kažkur 4 metus), o aš kaip Marytė Melnikaitė tylėjau rolleyes.gif , o dabar vos ne pas kiekvieną kieme ganyklos lotuliukas.gif
Gražu bus ir pas tave, tik aš iš savo pusės tau pasiūlyčiau nuimti iš trečios nuotraukytės akmenų įrėminimą tai jau kaip ir pasenusi mada, kaip ir į mašinos padangas sodinti gėles,geriau pamėtyti po kokį akmenuką netaisyklinga trajektorija, negu sudėti visus lanku, gamta mėgsta chaosą, netrugdykim jai mirksiukas.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 balandžio 2008 - 20:01
QUOTE(ilja @ 2008 04 24, 12:29)
Kokia "upė" per parką vinguriuoja wub.gif
user posted image

photoshopu padirbėta... rolleyes.gif
Atsakyti