sobieska, labai gražu jau norėjau kelt nuotaukas, atėjo prieš kokį pusvalandį, tai gerai, kad pasižiūrėjau, jog pati išmokai kas židinį mūrijo?
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 04 24, 13:48)
Išties gražus tik mažai matosi, noretųsi iš arčiau jei būtų galima
Kiekvieną savaitgalį varau į fazendą, tai padarysiu ir iš arčiau nuotraukų...bet dar ne viskas pasodinta
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:50)
Kiekvieną savaitgalį varau į fazendą, tai padarysiu ir iš arčiau nuotraukų...bet dar ne viskas pasodinta
Tas vijoklis , kuriuo apauginciau elektros stulpus vynvytis
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 13:49)
sobieska, labai gražu jau norėjau kelt nuotaukas, atėjo prieš kokį pusvalandį, tai gerai, kad pasižiūrėjau, jog pati išmokai kas židinį mūrijo?
Pagal mano idėją ir modelį toks "meistrelis" - oi kiek vargo man su juo buvo gerai, kad nors rezultatas neblogas gavosi. Aš labai mėgstu naktį į žvaigždes žiūrėt pasidėjus priešais židinį suolą, dar kokią muzikikę pasileidžiu (pvz Krugo dainos) nu relax
Stai kokiais karpatiniais katileliais aprupino mama, kol as sergu Pirko PC
[attachmentid=140413]
[attachmentid=140413]
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 13:51)
Tas vijoklis , kuriuo apauginciau elektros stulpus vynvytis
Mėginau trilapiu- bet ir tas neprigijo kažkokia užkeikta vieta
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 04 24, 13:53)
Stai kokiais karpatiniais katileliais aprupino mama, kol as sergu Pirko PC
[attachmentid=140413]
[attachmentid=140413]
Aš turiu tokį mėlyną, bet jis pas mane dar net be žiedų
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:47)
žinau, jau mėginau temoje apie raganes jau pasisakiau...turėjau dvi, bet jau tokios"kūdenos" ir "laibos" pas mane jos buvo...o pas kitus vešlios, daug žiedų net pavydas ima. Ir ko tik nedariau ir organinėm trąšom tręšiau ir rytinėj pusėj jos auga ...sakau, gal vis tokią veislę nekokią nusiperku Bet aš tuos stulpus vistiek paslėpsiu
O kokios raganes buvo? Kai kurios auga tik iki 1m. Man labai patinka tos, kuriu ziedai kaip tulpytes( bais mandras pavadinimas, nerasysiu, bo dar klaidu privelsiu ), bet jos pasiekia tik 0,9 m auksti. Zinau, kad jos gali sliauzti zeme. Man atrodo pas tave graziai ant tu akmenu palei zame atrodytu
Tai va dabar pasodinus lauke itariu lengvai isprotes. As juos sejau simet, bet tie daigeliai tokie jau mazulyciai. O cia - prasom Ar tiesa, kad jie beveik puse vasaros zydi be perstojo?
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 13:56)
O kokios raganes buvo? Kai kurios auga tik iki 1m. Man labai patinka tos, kuriu ziedai kaip tulpytes( bais mandras pavadinimas, nerasysiu, bo dar klaidu privelsiu ), bet jos pasiekia tik 0,9 m auksti. Zinau, kad jos gali sliauzti zeme. Man atrodo pas tave graziai ant tu akmenu palei zame atrodytu
Nu žiedeliai panašūs į tulpytės buvo, nu bet nea, tai ne tos ką tu turėjai omeny. Maniškėms kažkas ryškiai nepatiko, pamėginsiu trečią kartą pasodint, matysim
Gal kuri sėjot verbenas ir meksikinius žydrūnius? Kada reikėtų paskabyti jų daigelius?
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 11:02)
O tu ta dolomita nurink ir perkelk i kita vieta. Tiesiog kitoj vietoj pabandyk ka nors sukurt. Man tai grazu butu jeigu tie dolomito laiptai baigtusi baseineliu, o nuo ju lengva srovele teketu. Ten is kur ta srovele isteka koks medelis zydintis galetu augti, o ir kitus akmenis aplinkui ismetutum. Nebutinai gi kalvas formuot. Kali tik vos vos pakilimas buti, kad nuo tu laiptu i baseineli vanduo ciurlentu. Ir aisku laistyciau ta dolomita kefyru
as dabar tu akmenu net nepajudinsiu jie ten taip sukisti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 24, 13:06)
rena , o tavo kūrinys visai neblogas. Nėr ko norėti, kad iš karto viskas pavyktų. Tas dolomitas ir man užkliuvo. Paskui trūksta gale ten prie tvoros ir namo kažkokių žalių akcentų, aukštesnių, kokių tujų (smaragdinių tujų) O dėl vazonų, sakyčiau, kad netinka tokioj kompozicijoj. Bet jei pavyks juos kaip nors įkomponuoti, nepadaryti mišrainės, gali, kaip pirmais metais, jie ir tiks, kol išsiplės šliaužalai ir kiti augalai.
tai zinok ten dar iki tos tvoros ohoho, uz to kalno darzas
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:22)
Na pradžiai gal užteks, ką manot - ko perdaug, ko trūksta
va cia tai grozis
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 14:00)
Nu žiedeliai panašūs į tulpytės buvo, nu bet nea, tai ne tos ką tu turėjai omeny. Maniškėms kažkas ryškiai nepatiko, pamėginsiu trečią kartą pasodint, matysim
tos kuriu ziedai tulpytes primena yra Clematis Integrifolija. jos tik iki metro auga.