[quote=Bitulka,2008 04 24, 11:03]
[/quote]
Jau sitos kokios grazios ir kompozicija labai labai
[/quote]
va sita ir man labai grazi as kazko panasaus noreciaum, maciau vienam zurnale, tai sakau reiktu kazka panasaus i vazona susodint. man labai grazu
Na pradžiai gal užteks, ką manot - ko perdaug, ko trūksta
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 10:22)
Na pradžiai gal užteks, ką manot - ko perdaug, ko trūksta
trūksta...
lydekai paliepus, man panorėjus, aš irgi noriu tokios aplinkos
Ujujujuj kaip gražu...
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 24, 11:32)
Aga mojuok visiems pro sali vaziuojantiems o jei kartais pas tave mano juodas sabaka atvarytu tai nepravyk, vakar vel pusvalandy su Cobrytes pagalba sunio ieskojom, padla tas (kurvineja) po laukus, gerai kad ne kale senai jau anuku tureciau
man tai paskutine kompozicija labai grazi
ir Wolkes kompozicija istrigo ieskojau siemet laumakiu seklu, bet
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:22)
Jau turbūt surinkai visus laukų akmenis? Kaži ar man dar palikai? O šiaip tai grožis. Aš kaip akmenų mėgėja ir mylėtoja, man tai viskas gražu.
Tik dabar įžiūrėjau, kad ir antytės plaukioja
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 24, 13:31)
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:22)
Jau turbūt surinkai visus laukų akmenis? Kaži ar man dar palikai? O šiaip tai grožis. Aš kaip akmenų mėgėja ir mylėtoja, man tai viskas gražu.
Aš dievinu akmenis...o jų čia tikrai nemažai sukišta, daug reikėjo apvažiuot kol tiek pririnkom, aišku buvo ir kelios talkos.Mano sodyba Raseinių raj.tai ten aplink daug laukų, bet dabar akmens nė su žiburiu nesurasi viskas nurinkta. Kai pradėjo už akmenis nežmoniškus pinigus žmonės mokėt - biznis prasidėjo tai ir akmenų gaut problema
Grazu, man patiko lauko zidinys
[quote=sobieska,2008 04 24, 13:34]
[/quote]
Aš dievinu akmenis...o jų čia tikrai nemažai sukišta, daug reikėjo apvažiuot kol tiek pririnkom, aišku buvo ir kelios talkos.Mano sodyba Raseinių raj.tai ten aplink daug laukų, bet dabar akmens nė su žiburiu nesurasi viskas nurinkta. Kai pradėjo už akmenis nežmoniškus pinigus žmonės mokėt - biznis prasidėjo tai ir akmenų gaut problema
[/quote]
Tikrai labai grazu ir nieko ten netruksta . Na nebent ant tu elektros stulpu, kur ratai pakabinti galima butu koki vijoklini augala paleist. Pvz. raganes ar koki kitoki... Zinau toki labai paprasta, rudeni graziai lapai parausta, bet nepamenu pavadinimo. tuoj surasiu
[/quote]
[/quote]
Tikrai labai grazu ir nieko ten netruksta . Na nebent ant tu elektros stulpu, kur ratai pakabinti galima butu koki vijoklini augala paleist. Pvz. raganes ar koki kitoki... Zinau toki labai paprasta, rudeni graziai lapai parausta, bet nepamenu pavadinimo. tuoj surasiu
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 13:42)
žinau, jau mėginau temoje apie raganes jau pasisakiau...turėjau dvi, bet jau tokios"kūdenos" ir "laibos" pas mane jos buvo...o pas kitus vešlios, daug žiedų net pavydas ima. Ir ko tik nedariau ir organinėm trąšom tręšiau ir rytinėj pusėj jos auga ...sakau, gal vis tokią veislę nekokią nusiperku Bet aš tuos stulpus vistiek paslėpsiu
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 12:22)
QUOTE(Tina* @ 2008 04 24, 12:37)
Grazu, man patiko lauko zidinys
Išties gražus tik mažai matosi, noretųsi iš arčiau jei būtų galima