Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

[quote=Bitulka,2008 04 24, 11:03]
user posted image
[/quote]

Jau sitos kokios grazios doh.gif wub.gif ir kompozicija labai labai thumbup.gif
[/quote]

va sita ir man labai grazi wub.gif as kazko panasaus noreciaum, maciau vienam zurnale, tai sakau reiktu kazka panasaus i vazona susodint. man labai grazu blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Na pradžiai gal užteks, ką manot - ko perdaug, ko trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 balandžio 2008 - 12:27
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 10:22)

trūksta... blink.gif
lydekai paliepus, man panorėjus, aš irgi noriu tokios aplinkos ax.gif
Atsakyti
Ujujujuj kaip gražu...
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 24, 11:32)
Aga mojuok visiems pro sali vaziuojantiems 4u.gif o jei kartais pas tave mano juodas sabaka atvarytu tai nepravyk, vakar vel pusvalandy su Cobrytes pagalba sunio ieskojom, padla tas (kurvineja) po laukus, gerai kad ne kale senai jau anuku tureciau lotuliukas.gif

man tai paskutine kompozicija labai grazi wub.gif

ir Wolkes kompozicija istrigo wub.gif ieskojau siemet laumakiu seklu, bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:22)

Jau turbūt surinkai visus laukų akmenis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaži ar man dar palikai? g.gif O šiaip tai grožis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš kaip akmenų mėgėja ir mylėtoja, man tai viskas gražu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar įžiūrėjau, kad ir antytės plaukioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 24, 13:31)
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 13:22)

Jau turbūt surinkai visus laukų akmenis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaži ar man dar palikai? g.gif O šiaip tai grožis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš kaip akmenų mėgėja ir mylėtoja, man tai viskas gražu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš dievinu akmenis...o jų čia tikrai nemažai sukišta, daug reikėjo apvažiuot kol tiek pririnkom, aišku buvo ir kelios talkos.Mano sodyba Raseinių raj.tai ten aplink daug laukų, bet dabar akmens nė su žiburiu nesurasi doh.gif viskas nurinkta. Kai pradėjo už akmenis nežmoniškus pinigus žmonės mokėt - biznis prasidėjo tai ir akmenų gaut problema
Atsakyti
Grazu, man patiko lauko zidinys wub.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 04 24, 13:34]
[/quote]
Aš dievinu akmenis...o jų čia tikrai nemažai sukišta, daug reikėjo apvažiuot kol tiek pririnkom, aišku buvo ir kelios talkos.Mano sodyba Raseinių raj.tai ten aplink daug laukų, bet dabar akmens nė su žiburiu nesurasi doh.gif viskas nurinkta. Kai pradėjo už akmenis nežmoniškus pinigus žmonės mokėt - biznis prasidėjo tai ir akmenų gaut problema
[/quote]
Tikrai labai grazu ir nieko ten netruksta thumbup.gif . Na nebent ant tu elektros stulpu, kur ratai pakabinti galima butu koki vijoklini augala paleist. Pvz. raganes ar koki kitoki... Zinau toki labai paprasta, rudeni graziai lapai parausta, bet nepamenu pavadinimo. tuoj surasiu
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 13:42)
Tikrai labai grazu ir nieko ten netruksta thumbup.gif . Na nebent ant tu elektros stulpu, kur ratai pakabinti galima butu koki vijoklini augala paleist. Pvz. raganes ar koki kitoki... Zinau toki labai paprasta, rudeni graziai lapai parausta, bet nepamenu pavadinimo. tuoj surasiu

žinau, jau mėginau verysad.gif temoje apie raganes jau pasisakiau...turėjau dvi, bet jau tokios"kūdenos" ir "laibos" pas mane jos buvo...o pas kitus vešlios, daug žiedų net pavydas ima. Ir ko tik nedariau ir organinėm trąšom tręšiau ir rytinėj pusėj jos auga ax.gif ...sakau, gal vis tokią veislę nekokią nusiperku g.gif Bet aš tuos stulpus vistiek paslėpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 12:22)
user posted image

QUOTE(Tina* @ 2008 04 24, 12:37)
Grazu, man patiko lauko zidinys  wub.gif

Išties gražus tik mažai matosi, noretųsi iš arčiau ax.gif jei būtų galima 4u.gif
Atsakyti