Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

o gal zinotra regane Montana Rubens tik i virsu stiebiasi ar ir i ploti eina. Nezinau kiek ja patraukt nuo namo sienos. Nuo tvoros ji tures pradet lipt i siena, bet noriu, kad ir tvora per visa ploti uzdengtu. ten tos tvoros nedaug 2m ant 2m. Pas mane su tom tvorom liudnas reikalas. Vienas kaimynas pasistate tokia kaip siena, o kitas tik toki galiuka 2 ant 2, kitur tinkla istempe mazdaug 70 cm aukscio. Tai vaizdas nei sioks nei toka pusiau lupta, pusiau skusta
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:32)
o as siulyciau paciai ismokt jas susikelt mirksiukas.gif
atsidaryk http://keep4u.ru/  per browse isidek is kompo fotke ir spausk Загрузить , kai nuotrauka uzsikraus 2 nuoroda nukopijuok ir dek cia mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif

na nesulaukiu, sobieska, tavo gėlynų biggrin.gif rena labai gerai paaiškino, kaip įkelti, manau tikrai išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
na as dar patersiu eteri su savo piktzolem ax.gif kaip man patinka piktzoles rolleyes.gif pakalnutes,lubinai,neuzmirstuoles - ne tas zodis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

cia siaip isgalvota kompozicija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Jau sitos kokios grazios doh.gif wub.gif ir kompozicija labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Wolke,labai gražios tavo piktžolės wub.gif man jos irgi labai patinka thumbup.gif

Čia ne į temą,bet gal bus įdomu biggrin.gif

Žako
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 24, 12:01)
na as dar patersiu eteri su savo piktzolem  ax.gif kaip man patinka piktzoles  rolleyes.gif pakalnutes,lubinai,neuzmirstuoles - ne tas zodis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

cia siaip isgalvota kompozicija  biggrin.gif

user posted image

man atrodo ten ne ramunes, bet laumakes ax.gif . O del piktzoliu, tai ir as ketinu lubinus kelis nusipirkt. blush2.gif Tik bais keista man juos pirkt, gi LT pilni miskai doh.gif . Bet cia ne LT ir nepasikasinesi kokiam miskeli piktzoliu schmoll.gif , gali bart gaut uz tokius darbus. Teks piktzoles pirkt unsure.gif
Papildyta:
Nu jau ta zako papuga doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Balamutas ne papuga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas dar neziurejot butinai atsiverskit ta nuoroda
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 23, 20:07)
O mano naujasis Persikas kazkoks be gyvybes, stovi kaip kuolas, nei lapiukai nesikala, o visi kiti medelei jau lapiukus rodo. Sakau gal negyvas jis? Kaip galvojat?

šiemet sodintas?
mano persikai kaip tik dabar pačiam žydėjime, bet lapuku dar nesimato, vien žiedai
Tai taviškis kadangi dar per jaunas žydėt, tai gal todėl nesimato gyvybės. g.gif O pumpurai bent išbrinkę?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 12:19)
man atrodo ten ne ramunes, bet laumakes ax.gif . O del piktzoliu, tai ir as ketinu lubinus kelis nusipirkt.  blush2.gif Tik bais keista man juos pirkt, gi LT pilni miskai doh.gif . Bet cia ne LT ir nepasikasinesi kokiam miskeli piktzoliu schmoll.gif , gali bart gaut uz tokius darbus. Teks piktzoles pirkt unsure.gif

gal ir ne ramunes ax.gif nelabai turiu supratimo blush2.gif panasu man i ramunes ir parasiau....o lubinu pas mus miske irgi pilna ir buvau parsinesus,bet neprigijo man jie unsure.gif tuos kur pardavineja,tai jau sukulturinti,jie ne visai tokie kaip miske auga...pirkciau lubinu jei sugalvociau kur ikist...bet pas mane tik 7a zemes unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 24, 12:23)
gal ir ne ramunes  ax.gif nelabai turiu supratimo  blush2.gif panasu man i ramunes ir parasiau....o lubinu pas mus miske irgi pilna ir buvau parsinesus,bet neprigijo man jie  unsure.gif tuos kur pardavineja,tai jau sukulturinti,jie  ne visai tokie kaip miske auga...pirkciau lubinu jei sugalvociau kur ikist...bet pas mane tik 7a zemes  unsure.gif verysad.gif

Nu mano turbut dar mazesnis kiemas bus doh.gif . Idomu ar pavesy lubinai zydetu
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 11:55)
na nesulaukiu, sobieska, tavo gėlynų  biggrin.gif  rena labai gerai paaiškino, kaip įkelti, manau tikrai išeis  mirksiukas.gif

Tai, kad aš pasiunčiau unsure.gif , pati išpūtus akis laukiu kada įkelsit ax.gif Na gal dar kartą pamėginsiu
Pažadu - išmoksiu, bet dabar noriu greito rezultato mirksiukas.gif
NU VA thumbup.gif jau turi gauti, net kompas dreba kaip jos skrieja pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 balandžio 2008 - 12:03
QUOTE(Labanoriska @ 2008 04 24, 11:38)
noriu rožes persodinti į kitą vietą  smile.gif
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta? g.gif

Tikrai ne per šalta. bigsmile.gif Nukarpyk nudžiuvusias šakas ir sodink į kitą vietą. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 12:08)
Čia ne į temą,bet gal bus įdomu  biggrin.gif
Žako

Nu ta žako tai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rena , o tavo kūrinys visai neblogas. 4u.gif Nėr ko norėti, kad iš karto viskas pavyktų. rolleyes.gif Tas dolomitas ir man užkliuvo. g.gif Paskui trūksta gale ten prie tvoros ir namo kažkokių žalių akcentų, aukštesnių, kokių tujų (smaragdinių tujų) O dėl vazonų, sakyčiau, kad netinka tokioj kompozicijoj. g.gif Bet jei pavyks juos kaip nors įkomponuoti, nepadaryti mišrainės, gali, kaip pirmais metais, jie ir tiks, kol išsiplės šliaužalai ir kiti augalai. g.gif

Ne į temą. kažkas rašėt apie gruodinukus, mano dičkis 18 dieną gimęs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 24 balandžio 2008 - 12:20
user posted image
Geras, pati įkėliau, ačiux už pamokymą. Nepykit, kad nuotrauka ne į temą, bet kaip pirmas kartas noriu pažiūrėt kaip atrodys bigsmile.gif Beje čia mano sobieskiukai lotuliukas.gif
tuoj padirbėsiu su kitomis
Papildyta:
user posted image
tuoj dar tris įkelsiu ...
Atsakyti