o gal zinotra regane Montana Rubens tik i virsu stiebiasi ar ir i ploti eina. Nezinau kiek ja patraukt nuo namo sienos. Nuo tvoros ji tures pradet lipt i siena, bet noriu, kad ir tvora per visa ploti uzdengtu. ten tos tvoros nedaug 2m ant 2m. Pas mane su tom tvorom liudnas reikalas. Vienas kaimynas pasistate tokia kaip siena, o kitas tik toki galiuka 2 ant 2, kitur tinkla istempe mazdaug 70 cm aukscio. Tai vaizdas nei sioks nei toka pusiau lupta, pusiau skusta
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:32)
o as siulyciau paciai ismokt jas susikelt
atsidaryk http://keep4u.ru/ per browse isidek is kompo fotke ir spausk Загрузить , kai nuotrauka uzsikraus 2 nuoroda nukopijuok ir dek cia
sekmes
atsidaryk http://keep4u.ru/ per browse isidek is kompo fotke ir spausk Загрузить , kai nuotrauka uzsikraus 2 nuoroda nukopijuok ir dek cia
sekmes
na nesulaukiu, sobieska, tavo gėlynų rena labai gerai paaiškino, kaip įkelti, manau tikrai išeis
na as dar patersiu eteri su savo piktzolem kaip man patinka piktzoles pakalnutes,lubinai,neuzmirstuoles - ne tas zodis
cia siaip isgalvota kompozicija
QUOTE(Wolke @ 2008 04 24, 12:01)
na as dar patersiu eteri su savo piktzolem kaip man patinka piktzoles pakalnutes,lubinai,neuzmirstuoles - ne tas zodis
man atrodo ten ne ramunes, bet laumakes . O del piktzoliu, tai ir as ketinu lubinus kelis nusipirkt. Tik bais keista man juos pirkt, gi LT pilni miskai . Bet cia ne LT ir nepasikasinesi kokiam miskeli piktzoliu , gali bart gaut uz tokius darbus. Teks piktzoles pirkt
Papildyta:
Nu jau ta zako papuga
Papildyta:
Balamutas ne papuga
Kas dar neziurejot butinai atsiverskit ta nuoroda
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 23, 20:07)
O mano naujasis Persikas kazkoks be gyvybes, stovi kaip kuolas, nei lapiukai nesikala, o visi kiti medelei jau lapiukus rodo. Sakau gal negyvas jis? Kaip galvojat?
šiemet sodintas?
mano persikai kaip tik dabar pačiam žydėjime, bet lapuku dar nesimato, vien žiedai
Tai taviškis kadangi dar per jaunas žydėt, tai gal todėl nesimato gyvybės. O pumpurai bent išbrinkę?
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 12:19)
man atrodo ten ne ramunes, bet laumakes . O del piktzoliu, tai ir as ketinu lubinus kelis nusipirkt. Tik bais keista man juos pirkt, gi LT pilni miskai . Bet cia ne LT ir nepasikasinesi kokiam miskeli piktzoliu , gali bart gaut uz tokius darbus. Teks piktzoles pirkt
gal ir ne ramunes nelabai turiu supratimo panasu man i ramunes ir parasiau....o lubinu pas mus miske irgi pilna ir buvau parsinesus,bet neprigijo man jie tuos kur pardavineja,tai jau sukulturinti,jie ne visai tokie kaip miske auga...pirkciau lubinu jei sugalvociau kur ikist...bet pas mane tik 7a zemes
QUOTE(Wolke @ 2008 04 24, 12:23)
gal ir ne ramunes nelabai turiu supratimo panasu man i ramunes ir parasiau....o lubinu pas mus miske irgi pilna ir buvau parsinesus,bet neprigijo man jie tuos kur pardavineja,tai jau sukulturinti,jie ne visai tokie kaip miske auga...pirkciau lubinu jei sugalvociau kur ikist...bet pas mane tik 7a zemes
Nu mano turbut dar mazesnis kiemas bus . Idomu ar pavesy lubinai zydetu
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 11:55)
na nesulaukiu, sobieska, tavo gėlynų rena labai gerai paaiškino, kaip įkelti, manau tikrai išeis
Tai, kad aš pasiunčiau , pati išpūtus akis laukiu kada įkelsit Na gal dar kartą pamėginsiu
Pažadu - išmoksiu, bet dabar noriu greito rezultato
NU VA jau turi gauti, net kompas dreba kaip jos skrieja pas tave
QUOTE(Labanoriska @ 2008 04 24, 11:38)
noriu rožes persodinti į kitą vietą
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta?
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta?
Tikrai ne per šalta. Nukarpyk nudžiuvusias šakas ir sodink į kitą vietą.
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 12:08)
Nu ta žako tai
rena , o tavo kūrinys visai neblogas. Nėr ko norėti, kad iš karto viskas pavyktų. Tas dolomitas ir man užkliuvo. Paskui trūksta gale ten prie tvoros ir namo kažkokių žalių akcentų, aukštesnių, kokių tujų (smaragdinių tujų) O dėl vazonų, sakyčiau, kad netinka tokioj kompozicijoj. Bet jei pavyks juos kaip nors įkomponuoti, nepadaryti mišrainės, gali, kaip pirmais metais, jie ir tiks, kol išsiplės šliaužalai ir kiti augalai.
Ne į temą. kažkas rašėt apie gruodinukus, mano dičkis 18 dieną gimęs.
Geras, pati įkėliau, ačiux už pamokymą. Nepykit, kad nuotrauka ne į temą, bet kaip pirmas kartas noriu pažiūrėt kaip atrodys Beje čia mano sobieskiukai
tuoj padirbėsiu su kitomis
Papildyta:
tuoj dar tris įkelsiu ...