Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 09:54)
user posted image
nu tai man tada gražios piktžolės user posted image

kas yra piktzole, o kas ne aisku klausimas filosofinis. As pvz vos nenuvirtau kai pamaciau sodu centre lubinais prekiaujant blink.gif . Sakau vyrui, taigi ju pilni miskai, o kaip greit uzsiseja, isnaikint neimanoma. Tas pats su neuzmirstuolem.......ir ko tik siais laikais nepardavineja.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:51)
Žiūriu mūsų pagrandukų gimtadieniai skiriasi tik viena diena  wub.gif  manoji 12.12. gimė smile.gif

o geras bigsmile.gif man siule irgi 12 gimdyt, ali jau nebeistrevojau, sakiau kuo greiciau tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 10:50)
NEA ne piktzole vis del to yahoo.gif cia kazkuri idejo savo gelynu nuotraukytes, tai ten vienoje yra jos - vaistutem jas pavadino didis.gif

va čia iš arčiau įdedu. Ar tokia? Aš pernai iš bobulytės tokios už litą pirkau,išskirsčiau,o šiemet va jau kokie wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 10:54)
kas yra piktzole, o kas ne aisku klausimas filosofinis. As pvz vos nenuvirtau kai pamaciau sodu centre lubinais prekiaujant blink.gif . Sakau vyrui, taigi ju pilni miskai, o kaip greit uzsiseja, isnaikint neimanoma. Tas pats su neuzmirstuolem.......ir ko tik siais laikais nepardavineja.

na jei kas del piktzoliu g.gif tai orchidejos irgi prie piktzoliu, o pardese paziurek kokios ju kainos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:55)
o geras bigsmile.gif man siule irgi 12 gimdyt, ali jau nebeistrevojau, sakiau kuo greiciau tuo geriau biggrin.gif

biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
na merginos su jum lb faina, bet mes einam pasiganyt i lauka bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:58)
na merginos su jum lb faina, bet mes einam pasiganyt i lauka bye1.gif

bye1.gif ir mes tuoj eisim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:27)
mes formavom kalna is buvusio zolyno, zoles kupstus sudejom forma ir poto ant virsaus uzpylem zemem ax.gif
Papildyta:
thumbup.gif  kiek gavau kritikos, lb dekinga 4u.gif
jolaxus, o kur man dabar kisti ta dolomita cray.gif tongue.gif
vat ir neapsisprendiu, kazkaip kol dar siltnamis i vieta nepernestas, zolynas nepasetas g.gif tai manau taip ir padarysiu, kaip sakai  g.gif siemet apseisiu su vazonikais g.gif

Vida777, auksas tu mano wub.gif susirasiau as tuos augaliukus poto pasedesiu prie dedes google's, na kas ten del tu spigliuosciu tai zinok ju ten prisodinta gan nemazai, tiesiog fotkei ju nesimato, neina normaliai nufotkint ir dar tie sliauziantys jie maziukai, tai gal delto taip skurdziai ir atrodo g.gif ali su tais akmenim su samanom tai  thumbup.gif ideja, o tu cia rimtai apie ta kefyra g.gif  blush2.gif  ax.gif

nu man tai irgi kur laiptais eina tas dolomitas, tai paciai kazko truksta g.gif gal dar tom ropem uzleist g.gif

O tu ta dolomita nurink ir perkelk i kita vieta. Tiesiog kitoj vietoj pabandyk ka nors sukurt. Man tai grazu butu jeigu tie dolomito laiptai baigtusi baseineliu, o nuo ju lengva srovele teketu. Ten is kur ta srovele isteka koks medelis zydintis galetu augti, o ir kitus akmenis aplinkui ismetutum. Nebutinai gi kalvas formuot. Kali tik vos vos pakilimas buti, kad nuo tu laiptu i baseineli vanduo ciurlentu. Ir aisku laistyciau ta dolomita kefyru
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 11:02)
O tu ta dolomita nurink ir perkelk i kita vieta. Tiesiog kitoj vietoj pabandyk ka nors sukurt. Man tai grazu butu jeigu tie dolomito laiptai baigtusi baseineliu, o nuo ju lengva srovele teketu. Ten is kur ta srovele isteka koks medelis zydintis galetu augti, o ir kitus akmenis aplinkui ismetutum. Nebutinai gi kalvas formuot. Kali tik vos vos pakilimas buti, kad nuo tu laiptu i baseineli vanduo ciurlentu. Ir aisku laistyciau ta dolomita kefyru

Va tą ir turėjau mintyje,tik nemoku taip gražiai parašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 09:51)
mirksiukas.gif  biggrin.gif

Žiūriu mūsų pagrandukų gimtadieniai skiriasi tik viena diena  wub.gif  manoji 12.12. gimė smile.gif

o mano didysis gimes 12.13 blink.gif lotuliukas.gif tik truputuka jau paauges berniukas blink.gif

Soriukas visoms kitoms, kad ne i tema mes cia aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 09:55)
va čia iš arčiau įdedu. Ar tokia? Aš pernai iš bobulytės tokios už litą pirkau,išskirsčiau,o šiemet va jau kokie  wub.gif

user posted image

Teip - sitos pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 11:13)
o mano didysis gimes 12.13 blink.gif  lotuliukas.gif  tik truputuka jau paauges berniukas blink.gif

Soriukas visoms kitoms, kad ne i tema mes cia aciuks.gif
Papildyta:
Teip - sitos pacios mirksiukas.gif

Nu va kaip visi išsirikiavę biggrin.gif

drinks_cheers.gif ax.gif

tada čia tikrai vaistutis. Na jei manęs neapgavo kai pirkau doh.gif Jei ką mūsų Knifofija mus pataisys cool.gif
Atsakyti
noriu rožes persodinti į kitą vietą smile.gif
gal žinote koks geras laikas? Dabar dar gal per šalta? g.gif
Atsakyti