QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 08:53)
Mergaite pakonsultuokit mane neismanele kaip jus pasidaret tuos gelynus-"kalnelius"? ir as labai noriu pas save pasidaryti toki ir akmenu iki soties turiu, tik va niekaip nesugalvoju kaip jis daromas
mes formavom kalna is buvusio zolyno, zoles kupstus sudejom forma ir poto ant virsaus uzpylem zemem
Papildyta:
kiek gavau kritikos, lb dekinga
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 23, 23:08)
na kad įsibėgėjau kritikuoti, tai ir renai žodį tarsiu pagal savo skonį, tsknt man kažkaip nelabai dera dolomitas su natūraliais mūsų lauko akmenimis sakyčiau geriau atrodytų, jei būtų arba vieni arba kiti akmenys, tačiau krūvoj jie lyg ir "pjaunasi"...
o dėl gėlių, tai manau kol nesi apsisprendusi ir nematai galutinės vizijos, tai gali vazonėliussu gėlėm įkasti kur ne kur į žemę ir žiūrėt kaip atrodo, jei nepatiks, padėsi kitur, išneši visai iš šio gėlyno ir pan.
o dėl gėlių, tai manau kol nesi apsisprendusi ir nematai galutinės vizijos, tai gali vazonėliussu gėlėm įkasti kur ne kur į žemę ir žiūrėt kaip atrodo, jei nepatiks, padėsi kitur, išneši visai iš šio gėlyno ir pan.
jolaxus, o kur man dabar kisti ta dolomita
vat ir neapsisprendiu, kazkaip kol dar siltnamis i vieta nepernestas, zolynas nepasetas tai manau taip ir padarysiu, kaip sakai siemet apseisiu su vazonikais
Vida777, auksas tu mano susirasiau as tuos augaliukus poto pasedesiu prie dedes google's, na kas ten del tu spigliuosciu tai zinok ju ten prisodinta gan nemazai, tiesiog fotkei ju nesimato, neina normaliai nufotkint ir dar tie sliauziantys jie maziukai, tai gal delto taip skurdziai ir atrodo ali su tais akmenim su samanom tai ideja, o tu cia rimtai apie ta kefyra
nu man tai irgi kur laiptais eina tas dolomitas, tai paciai kazko truksta gal dar tom ropem uzleist