Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 08:53)
Mergaite pakonsultuokit mane neismanele kaip jus pasidaret tuos gelynus-"kalnelius"? ax.gif  ir as labai noriu pas save pasidaryti toki blush2.gif  ir akmenu iki soties turiu, tik va niekaip nesugalvoju kaip jis daromas mastau.gif

mes formavom kalna is buvusio zolyno, zoles kupstus sudejom forma ir poto ant virsaus uzpylem zemem ax.gif
Papildyta:
thumbup.gif kiek gavau kritikos, lb dekinga 4u.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 23, 23:08)
na kad įsibėgėjau kritikuoti, tai ir renai žodį tarsiu pagal savo skonį, tsknt ax.gif man kažkaip nelabai dera dolomitas su natūraliais mūsų lauko akmenimis schmoll.gif sakyčiau geriau atrodytų, jei būtų arba vieni arba kiti akmenys, tačiau krūvoj jie lyg ir "pjaunasi"... unsure.gif
o dėl gėlių, tai manau kol nesi apsisprendusi ir nematai galutinės vizijos, tai gali vazonėliussu gėlėm įkasti kur ne kur į žemę ir žiūrėt kaip atrodo, jei nepatiks, padėsi kitur, išneši visai iš šio gėlyno ir pan.

jolaxus, o kur man dabar kisti ta dolomita cray.gif tongue.gif
vat ir neapsisprendiu, kazkaip kol dar siltnamis i vieta nepernestas, zolynas nepasetas g.gif tai manau taip ir padarysiu, kaip sakai g.gif siemet apseisiu su vazonikais g.gif

Vida777, auksas tu mano wub.gif susirasiau as tuos augaliukus poto pasedesiu prie dedes google's, na kas ten del tu spigliuosciu tai zinok ju ten prisodinta gan nemazai, tiesiog fotkei ju nesimato, neina normaliai nufotkint ir dar tie sliauziantys jie maziukai, tai gal delto taip skurdziai ir atrodo g.gif ali su tais akmenim su samanom tai thumbup.gif ideja, o tu cia rimtai apie ta kefyra g.gif blush2.gif ax.gif

nu man tai irgi kur laiptais eina tas dolomitas, tai paciai kazko truksta g.gif gal dar tom ropem uzleist g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:27)
mes formavom kalna is buvusio zolyno, zoles kupstus sudejom forma ir poto ant virsaus uzpylem zemem

Kokia gera mintis bigsmile.gif Pas mus velėnos bus sočiai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:30)
Kokia gera mintis  bigsmile.gif  Pas mus velėnos bus sočiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

tikrai liuksusinė idėja thumbup.gif juk velėninė žemė laikoma viena iš geriausių, po apačia sušus ir augalų šaknims bus tikra palaima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 09:06)
Sveikos merginos...turiu ir aš susikūrusi šiokį tokį grožį, norėčiau jums parodyti, kad galėtumėt pakritikuot ar patarti, o gal ir pagirti, bet yra viena problemėlė - nemoku įkelt didelės nuotraukos, gaunasi tik mažos. Jei kuri apsiimtų man padėt į meilą pasiūščiau nuotraukytes o jūs jas įkeltumėt čia, tai kaip ax.gif .Laukiu į AŽ biggrin.gif

o as siulyciau paciai ismokt jas susikelt mirksiukas.gif
atsidaryk http://keep4u.ru/ per browse isidek is kompo fotke ir spausk Загрузить , kai nuotrauka uzsikraus 2 nuoroda nukopijuok ir dek cia mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 24 balandžio 2008 - 09:34
QUOTE(vida777 @ 2008 04 23, 22:52)
4u.gif nu jau tikrai pasistengei - kai busiu LT, reikes uzsipirkt, kad toks geras  lotuliukas.gif .

Geriau iš karto vsliekiukų užsipirk - pigiau ir naudingaisu bus smile.gif Vis tiek juk komposto dėžę kažkur turi... Vienintelė problema - kurmiai mėgsta tuos kaliforničius, tai būtų gerai, kad kompostinė dėžė bent jau su plėvele ant dugno būtų biggrin.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 09:24)
Papildyta:

galvojau kai lapai apdžiūna reikia skirstyt g.gif Nu kaip vėlyvius.

Pernai susimakalavau, iškasiau dek. česbakus ir margutes, kai lapai pilnai nudžiūvo - maždaug birželio pab., palaikiau namie , po to rugpjūčio pab. susodinau - šiemet ruošiasi viskas žydėti smile.gif O tos margutės, kurių "neatradau" ir neiškasiau - atrodo liūdnokai, ir žydės tik viena...
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:30)
Kokia gera mintis  bigsmile.gif  Pas mus velėnos bus sočiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif

tai pas mus ir dabar dar bus, tai nzn kur reiks kisti doh.gif o MB sako gal dar viena kalna fornuojam blink.gif unsure.gif sakau uzteks is manes ir to vieno mega_shok.gif nzn ka su juo daryt hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 09:45)
Sirdingai dekavoju merginos uz atsakymus ir patarimus aciuks.gif pilsiu ir as "kalneli" hihihi.gif  dar klausimukas: o kai pilat smulkesnius akmenelius ar po jais netiesiat kokio celofano, kad pro juos nedygtu zoles mastau.gif

jokiu celofanu nedejau, nes po kiek laiko piktzoles iskelia tuos celofanus ir vel is naujo darbas doh.gif o jei pikzole islindo viena kita tai nurauk ir viskas, o kai daugiau pridygsta rondapu per akmenis praeik ir amen tavo piktzolem biggrin.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:09)
Čia mano tulpytės. Nebežinau pavadinimo,kadangi pirkau palaidus svogūnėlius,dukra pasistengė sumaišyt popieriukus su pavadinimais  doh.gif

user posted image

o aciu kad idejai maniskes tulpes bigsmile.gif biggrin.gif pas mane irgi tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 09:45)
Sirdingai dekavoju merginos uz atsakymus ir patarimus aciuks.gif pilsiu ir as "kalneli" hihihi.gif  dar klausimukas: o kai pilat smulkesnius akmenelius ar po jais netiesiat kokio celofano, kad pro juos nedygtu zoles mastau.gif
Papildyta:
Nu bliamba man labai panasu i piktzole huh.gif bet cia tik man taip atrodo ir tikrai nenoriu nieko irodinet schmoll.gif  gal taip tik ant nuotraukos atrodo, gal jei naturoj pamatyciau, pasirodytu kitaip unsure.gif  Pas mano anyta darze kartais tokiu pasitaiko, panasiai kaip garstukai tik baltais ziedeliais, o garstukai buna geltoni.... mastau.gif

Va va ir man ta kvietka i kvietka nepanasi g.gif , bet tylejau, nes nelabai kokia zinove esu blush2.gif . Bet jeigu jau dviem pznasu i piktzole gal butu gerai, kad ir kitos tuo klausimu pasisakytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 24, 10:32)
tikrai liuksusinė idėja thumbup.gif juk velėninė žemė laikoma viena iš geriausių, po apačia sušus ir augalų šaknims bus tikra palaima  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tai va,o ir žemių kiek susitaupo thumbup.gif
QUOTE(naminuke @ 2008 04 24, 10:36)
Pernai susimakalavau, iškasiau dek. česbakus ir margutes, kai lapai pilnai nudžiūvo - maždaug birželio pab., palaikiau namie , po to rugpjūčio pab. susodinau - šiemet ruošiasi viskas žydėti smile.gif O tos margutės, kurių "neatradau" ir neiškasiau - atrodo liūdnokai, ir žydės tik viena...

Tai vadinasi tinka joms kai iškasi tokiu laiku. Va ir aš pagalvojau,jog rudenį teks tų svogūnų ieškot unsure.gif Pas mane irgi žydi ne visos,pernai neišskirsčiau,tai šiemet visai suvargo. O dar tie žiedukai susiraitę,bijau kad kokia liga nebūtų verysad.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:37)
tai pas mus ir dabar dar bus, tai nzn kur reiks kisti doh.gif o MB sako gal dar viena kalna fornuojam  blink.gif  unsure.gif sakau uzteks is manes ir to vieno mega_shok.gif nzn ka su juo daryt hihihi.gif

tai norėjau ir aš tau taip pasiūlyt mirksiukas.gif lotuliukas.gif Daryk ne kalną,o kalniuką,ir akmenis galėsi išskirstyt. Gal netgi su upeliuku (kriokliuku). Man tai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 08:54)
user posted image
nu tai man tada gražios piktžolės user posted image

NEA ne piktzole vis del to yahoo.gif cia kazkuri idejo savo gelynu nuotraukytes, tai ten vienoje yra jos - vaistutem jas pavadino didis.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 24, 10:48)
Va va ir man ta kvietka i kvietka nepanasi g.gif , bet tylejau, nes nelabai kokia zinove esu blush2.gif . Bet jeigu jau dviem pznasu i piktzole gal butu gerai, kad ir kitos tuo klausimu pasisakytu unsure.gif

o as gelyne irgi turiu kazka lotuliukas.gif nzn ar pikzole, ar gele blush2.gif tongue.gif nepamenu ar sodinau doh.gif is manes tai MB tik zvengia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 24, 10:48)
o aciu kad idejai maniskes tulpes bigsmile.gif  biggrin.gif pas mane irgi tokios

mirksiukas.gif biggrin.gif

Žiūriu mūsų pagrandukų gimtadieniai skiriasi tik viena diena wub.gif manoji 12.12. gimė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:49)
drinks_cheers.gif Tai va,o ir žemių kiek susitaupo thumbup.gif

Tai vadinasi tinka joms kai iškasi tokiu laiku. Va ir aš pagalvojau,jog rudenį teks tų svogūnų ieškot  unsure.gif Pas mane irgi žydi ne visos,pernai neišskirsčiau,tai šiemet visai suvargo. O dar tie žiedukai susiraitę,bijau kad kokia liga nebūtų  verysad.gif
tai norėjau ir aš tau taip pasiūlyt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Daryk ne kalną,o kalniuką,ir akmenis galėsi išskirstyt. Gal netgi su upeliuku (kriokliuku). Man tai labai gražu wub.gif

tai krioklys jau bus is akmenu kruvoas darysim vietoj sulinio, tai dar vienas kalnas berysio doh.gif vaikams pasilakstymui nebus tos vietos ax.gif nebent gal koki ugnikalni pasistatyt lotuliukas.gif
Atsakyti