Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 08:53)
Mergaite pakonsultuokit mane neismanele kaip jus pasidaret tuos gelynus-"kalnelius"? ax.gif  ir as labai noriu pas save pasidaryti toki blush2.gif  ir akmenu iki soties turiu, tik va niekaip nesugalvoju kaip jis daromas mastau.gif

čia jau kaip kas išmano biggrin.gif kam alpinariumas, kam kalnelis, o kam žemių krūva su sukaišiotais akmenimis gaunasi user posted image formuoji kaip gražu tau... aš tokį mini dariau, tai žemes tik veži, veži, veži, pili, akmenį įkiši, su grėbliu pasisukioji, kur žemiau, kur aukščiau ir viskas biggrin.gif ot paaiškinau doh.gif bet čia jau tiek buvo protingų patarimų, kad per akis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 04 24, 09:06)
Sveikos merginos...turiu ir aš susikūrusi šiokį tokį grožį, norėčiau jums parodyti, kad galėtumėt pakritikuot ar patarti, o gal ir pagirti, bet yra viena problemėlė - nemoku įkelt didelės nuotraukos, gaunasi tik mažos. Jei kuri apsiimtų man padėt į meilą pasiūščiau nuotraukytes o jūs jas įkeltumėt čia, tai kaip ax.gif .Laukiu į AŽ biggrin.gif

na pabandyk man atsiųst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 08:53)
Mergaite pakonsultuokit mane neismanele kaip jus pasidaret tuos gelynus-"kalnelius"? ax.gif  ir as labai noriu pas save pasidaryti toki blush2.gif  ir akmenu iki soties turiu, tik va niekaip nesugalvoju kaip jis daromas mastau.gif

apie akmenų išdėstymą skaičiau, kad akmenis gėlynuose reikia bent trečdaliu ir daugiau paslėpti po žeme, nes tiesiog numesti nenatūraliai atrodo. Taipogi akmenų nerekomenduoja dėlioti tvarkingomis eilėmis. Kitas dalykas reikia žiūrėti į kurią pusę tas kalnelis daugiau "žiūrės", kad sodinant augalus galėtum įvertinti ar jie saulėje kais, ar daugiau šešėliuko gaus. Na o visa kita jau kaip minėjo merginos - fantazijos reikalas, dedi, guldai, netinka vėl paimi ir vėl kitur gul;dai, kol akiai malonus vaizdelis gaunasi smile.gif

QUOTE(Britney @ 2008 04 24, 09:05)
Mano klausimas ar tuos vabalus reikia kazkaip isnaikinti, ar palikti?

nežinia kas ten per vabalai, gal tiesiog jokie kenkėjai, o paprasčiausiai mėgstantys pavėsį, drėgmę ir sėdėjo po vazonu, gal jie visai į vazoną nė nelindo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 23, 21:29)
Šita veislė rodos kad iškasama, aš jos neturėjau, bet manau, kad ji nežiemos mūsų sąlygomis.

Aciu, nu perkant irgi minejol kad reik iskast g.gif Nu reiks dar pasidomet, o dabar tegul zydi, matysim kiek ilgai zydes. Ale kazkaip man grazu tokia ryski spalva ir tei ziedeliai pasirode, tuo labiau, kad kaip sakiau 2 metai ant juodzemiop buvom, tai jau taipo norejosi spalvu.

va, kai sudygs veja, (laukiu nesulaukiu) tada gal jau ir tu splavu begalinis noras pareis, juk zalia veja irgi grazu ax.gif

Nu o del tu akmenynu, tai as neturiu ko paskayt ir poakomentuot. Kiekvieno kitoks skonis, man grazu tie alpinariumai, bet mann grazu kai juose gal daugiau vbyrauja augalkai, o ne akmenys. bet cia mano nuomone, gal todel, kad ir taip visa gyvenime bute, taip sakant 'ant asfalto" doh.gif gyvenau, tai dabar turint maza plotelio man norisi vejos, zalumos ir augalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 09:08)
čia jau kaip kas išmano  biggrin.gif  kam alpinariumas, kam kalnelis, o kam žemių krūva su sukaišiotais akmenimis gaunasi user posted image formuoji kaip gražu tau... aš tokį mini dariau, tai žemes tik veži, veži, veži, pili, akmenį įkiši, su grėbliu pasisukioji, kur žemiau, kur aukščiau ir viskas  biggrin.gif  ot paaiškinau  doh.gif  bet čia jau tiek buvo protingų patarimų, kad per akis  mirksiukas.gif
Papildyta:

na pabandyk man atsiųst  ax.gif

ok.gif tuoj ir ačiuks už operatyvumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sirdingai dekavoju merginos uz atsakymus ir patarimus aciuks.gif pilsiu ir as "kalneli" hihihi.gif dar klausimukas: o kai pilat smulkesnius akmenelius ar po jais netiesiat kokio celofano, kad pro juos nedygtu zoles mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 24, 08:01)
na koks soriukas? user posted image
taip, tokias pirkau, lyg užvakar, ir sukišau į žemę. tik pavadinimo nežinau, bet tokios labai gražios, sakė daugiametės (jei neapgavo)  biggrin.gif
Papildyta:
sakykit, kada kišti į žemę montbrečių svogūnėlius? panašiai kaip kardelius, jurginus, ar ne?  ax.gif

Nu bliamba man labai panasu i piktzole huh.gif bet cia tik man taip atrodo ir tikrai nenoriu nieko irodinet schmoll.gif gal taip tik ant nuotraukos atrodo, gal jei naturoj pamatyciau, pasirodytu kitaip unsure.gif Pas mano anyta darze kartais tokiu pasitaiko, panasiai kaip garstukai tik baltais ziedeliais, o garstukai buna geltoni.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 24, 09:45)
Nu bliamba man labai panasu i piktzole huh.gif bet cia tik man taip atrodo ir tikrai nenoriu nieko irodinet schmoll.gif  gal taip tik ant nuotraukos atrodo, gal jei naturoj pamatyciau, pasirodytu kitaip unsure.gif  Pas mano anyta darze kartais tokiu pasitaiko, panasiai kaip garstukai tik baltais ziedeliais, o garstukai buna geltoni.... mastau.gif

user posted image
nu tai man tada gražios piktžolės user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 23, 22:52)
4u.gif nu jau tikrai pasistengei - kai busiu LT, reikes uzsipirkt, kad toks geras  lotuliukas.gif .

TAi geriau porą litrų sliekų nusipirk, jei turi komposto dėžę. Įleisi ir darbuosis jie ten.

Omergina kur vabaliukų atrado po vazonu, tai įtariu, kad vėdarėliai. Jie dažnai kur drėgniau gyvena po priedangom. Kaip skersai perpjauta dešrelė su daug kojyčių. Visiškai nekenksmingi.
Atsakyti
Ir aš vakar truputį pafotkinau.Neturiu kuo girtis ir grožybių kažkokių dar neturiu. Dar tik visko pradžia. Tai truputį pateršiu eterį,jei jūs nieko prieš ax.gif

Čia mano tulpytės. Nebežinau pavadinimo,kadangi pirkau palaidus svogūnėlius,dukra pasistengė sumaišyt popieriukus su pavadinimais doh.gif

user posted image

Čia prie ūkinio pastato turiu tokį plotelį nediduką. Žadu vazonėlius žydinčių gėlyčių pastatyt ant tų plytų.

user posted image

Kalbėjot apie gaurę.Ar čia ji? ax.gif Labai myliu šitą gėlę,rudenį iš kaimynės gavau wub.gif

user posted image

Čia vaistutis,prie įėjimo į namą

user posted image

Mano hiacintai. Liko tik balti,vaikai arba šuo du spalvotus nulaužė verysad.gif

user posted image

O čia mano margutės.Jau per tankiai sužėlusios.Kiek žinau jas reikia skirstyti po žydėjimo.Ar taip? ax.gif Ir jei įžiūrit ant žiedelių kažkokie taškiukai ir žiedeliai susiraitę...kas tai galėtų būti?

user posted image

Atsakyti
Labas

Na zinokit neislenda mano "Smito kietis", kaip Knifonia berods sake liapus ar issalo verysad.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 23, 21:09)
merginos ka man daryt su tuo kalnu g.gif
ar sodint zydinciu geliu ar tik zydinciu vazoniku kai kur pastatyt g.gif kazkaip net nzn g.gif
user posted image

Mano irgi alpinariumas sviezias, tai toks pusplikis, bet manau cia zydincios ir nedera, manau turetu buti spygliuociai ir ivairios samanos, krokai, vasara bakopa paleisk, tai bus kaip samana ir su ziedukais.
Akmenys turetu buti vienos rusies, bet ka gi darysi kad jau prisipirkai doh.gif , gal kazkaip tuos skaldytus ir kokia viena puse sudek.

Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 24, 10:05)
Kaip skersai perpjauta dešrelė su daug kojyčių

kaip gražiai palyginai thumbup.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 04 24, 10:09)
Ir aš vakar truputį pafotkinau.Neturiu kuo girtis ir grožybių kažkokių dar neturiu.  Dar tik visko pradžia. Tai truputį pateršiu eterį,jei jūs nieko prieš  ax.gif

nengamo, gražūs žiedeliai bigsmile.gif bendras vaizdas kuriams ne per vieną dieną, bet kaip šaunu, kai galima pasidžiaugti savais žiedeliais wub.gif
Atsakyti
Margutės atrodo rugpjūčio mėnesį skirstomos. Mano jau irgi sąžalynas prie kompostinės auga. Bet kiek bandau kitur pasisodint kažkaip nevykusiai auga.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 24, 10:16)
nengamo, gražūs žiedeliai bigsmile.gif bendras vaizdas kuriams ne per vieną dieną, bet kaip šaunu, kai galima pasidžiaugti savais žiedeliais wub.gif

Ačiū smile.gif Taip,pernai puoliau daryt kas įmanoma ir neįmanoma....kol supratau kad dar anksti doh.gif šiais metais jau po truputį viskas stoja į savas vėžes,jau po truputį pradedu matyt viziją kas ir kaip lotuliukas.gif na,kol bus gražu dar ne vienerius metelius teks paplušėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 04 24, 10:21)
Margutės atrodo rugpjūčio mėnesį skirstomos. Mano jau irgi sąžalynas prie kompostinės auga. Bet kiek bandau kitur pasisodint kažkaip nevykusiai auga.

galvojau kai lapai apdžiūna reikia skirstyt g.gif Nu kaip vėlyvius.
Atsakyti