Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 23, 15:46)
As tai UK pirkau ax.gif , bet ir Boruzele tokius nusipirko. O ji jeigu neklystu LT gyvena. Tai pas ja reiktu klaust kur tokius parduoda smile.gif

"Jupojos" kieme yra medinių gaminių miestelis. Ten ir įsigijau tų medinių tvorelių yra įvairių aukščių. thumbup.gif Sodo g-vė, Šiauliai wub.gif
Atsakyti
O mano naujasis Persikas kazkoks be gyvybes, stovi kaip kuolas, nei lapiukai nesikala, o visi kiti medelei jau lapiukus rodo. Sakau gal negyvas jis? Kaip galvojat?
Atsakyti
[quote=Žydriausia,2008 04 23, 09:30]
"Rozamunda, va as tokia kinti ir tuysiu"

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
blink.gif

"Del gebenes sutikciau, ma grazu, kad jis nuolat zaloiuoja, tik velgi-buna kaimynu, kurie is principo neleis prisiliest prie ju, toidel nors realiai gebene nieko nepadarytu, bet liestis priue ju sienu...niu niu niu.... blink.gif "

4u.gif tu tiesiog paimk ir ismeik i zeme kokias kopeteles- tegul gebene sau lipa- juk ant tavo kopeteliu,o ne ant ju sienos ax.gif Jei kaimynas ar vyras must del to ketintu-tiesiog gebene parmesk ant zemes- bus sliauzianti padaras 4u.gif 4u.gif 4u.gif

" va, mane vilioja tas priekis su kupsteliais ir gelytem, tik dar neisriinkua ka cia reiktu kur sodint. man apskritai grazu pvz sliauziantys zemaugiai augalai, jie gal daugiau aplinariumuose, bet va ten prieas tuos spygliuocius man rodos jie tiktu, o dar tarpuose kokii smulkiu gelyciu. man pvz grazi kazkodel lobelija, nors ji daugiau gal svyranti, ar ne/ g.gif
vat as butent to ir noriu thumbup.gif kad gautusi kilimukas, nes kampe yra balta hortenzija , o tas kilimukas butu po ja, kad nesimatytu juodzemio, nes kazkaip gan plika atrodydavo g.gif"

siulau mazutes gelytes:
katpėdes, aubrietes darželines, katilėlius, viksvas, eraičinas, rudgrūdėles visžales, levandas tikrąsias, melvenes nendrines, aguonas plikastiebes, flioksus ylalapius, žemenes siūlines, uolaskėles, šilokus, perkūnropes, čiobrelius ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 04 23, 11:12)
Na, tu cia pavarei... Net issisaugosiu tavo posta. Taip "profiskai": piramides principas, auksine taisykle....  thumbup.gif  Kad man taip kas mano sklypely pirstu pabaksnotu - "Cia pgl. ta principa, o cia pagal ta taisykle sodint reikia... " biggrin.gif

bis.gif bis.gif nu tikrai aciu-kartais ir as tipo protingai pasneku,ania??? mirksiukas.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2008 04 23, 18:11)
Va todėl ir nenoriu išmesti-sentimentai.... wub.gif  Na jei vaiduokliai po kiema slankios žinosiu, kad perspėjot  lotuliukas.gif

Ziurek,kad salciams uzejus,neuzeitu jie po kaldrike kojas pasisildyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 23 balandžio 2008 - 19:12
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 23, 20:07)
O mano naujasis Persikas kazkoks be gyvybes, stovi kaip kuolas, nei lapiukai nesikala, o visi kiti medelei jau lapiukus rodo. Sakau gal negyvas jis? Kaip galvojat?

Labai didelis noras buvo įsigyti persiką. thumbup.gif Pirmus du metus pirkau rudenį, o rezultatas pavasarį buvo toks, kad jis nerodė gyvybės. schmoll.gif Tai trečiais metais pirkau pavasarį, kai buvau įsitikinusi, kad tikrai gyvas. thumbup.gif Ir dabar jau lapiukai sprogsta. thumbup.gif

Gali būti, kad tavo medelis negyvas. mastau.gif
Atsakyti
[quote=Knifofija,2008 04 22, 21:01]
Daugiametė, lipa pati tik reikia atramų (vejasi kaip apynys) labai atspari viskam, gali augti tiek saulėj tiek pavėsį, per metus paauga iki 1metro. Pardavime turiu, bet nedaug, šį šeštadienį turėsiu jų Palangoje prie senukų, o vyriškis mano vešis į Vilnių prie Banginio

blush2.gif Aš iš Alytaus ir labai norėčiau įsigyti....gal kaip nors susitartume , kąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą..... ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, patiko man jusu si tema wub.gif manau priimsit ir mane, idedu savo jau apraveta gelyneli. na daug jam cia dar truksta augaleliu, bet pradzia matyti ax.gif krokai jau nuzydejo, rudgrudele apsalo, tai dar nezydi, dar truksta virsutineje pakopoje spygliuociu augaleliu, aukštesniu blush2.gif ax.gif user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 23, 20:07)

jei pavesy tupi,tai paprasciausiai miega,palauk 4u.gif
o siaip tai kazkur skaiciau,kad gali taip ir pramiegot pirmus metus naujoj vietoj,vos kelis lapus isstenejes,o kitais metais apsipumpuruoja yess.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 04 23, 20:26)
sveikutes, patiko man jusu si tema wub.gif manau priimsit ir mane, idedu savo jau apraveta gelyneli. na daug jam cia dar truksta augaleliu, bet pradzia matyti ax.gif krokai jau nuzydejo, rudgrudele apsalo, tai dar nezydi, dar truksta virsutineje pakopoje spygliuociu augaleliu, aukštesniu blush2.gif  ax.gif user posted image
user posted image
user posted image

buk pasveikinta 4u.gif ,
dailiai atrodo antroj nuotraukeleje,tikrai dailiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 23, 20:26)
sveikutes, patiko man jusu si tema wub.gif manau priimsit ir mane, idedu savo jau apraveta gelyneli.

Sveika 4u.gif , priimam bigsmile.gif rodomės, giriamės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tavo gėlynėlis thumbup.gif
Atsakyti
merginos ka man daryt su tuo kalnu g.gif
ar sodint zydinciu geliu ar tik zydinciu vazoniku kai kur pastatyt g.gif kazkaip net nzn g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 23, 21:09)
merginos ka man daryt su tuo kalnu g.gif
ar sodint zydinciu geliu ar tik zydinciu vazoniku kai kur pastatyt g.gif kazkaip net nzn g.gif

user posted image

na nepyk,bet ta vieta,kur stambus akmenys tokiais kaip laiptais sudeti-nelabai kaip ziurisi schmoll.gif schmoll.gif sunku ir dirbtina atrodo,jei leistum,tai as juos sugabenciau aukstyn,tiesiai uz ju dabartines vietos,ten kur kopecios matosi ir padaryciau,tokia ala nuslinkusia virsukalne ,ant jos uzleisciau kokia gebene raitytis,ten kur juodzemis uzetu tos virsukalnes tik krastas " nuslinkes,is juodzemio zonos isrinkciau stambiagabaricius arba juos palikciau kur ne kur,

gali daryt ir atvirksciai-stambiausi akmenys apacioje,salia keli didesni augaliukai

dar matosi kazkoks spygliuotis ant kotelio,tai akmenu smulkiu zona pratesk iki jo,netaisyklingai,kaip bala butu isbegus-nes dabar jis kazkoks pasimetes stypso,

ten kur akmenuku zonose pavieniai viszalai-isimciau ir pagrupuociau juodzemio zonose,sliauzianciusi- i vidurine juosta,aukstesnius destyciau pirmoje eileje,papedeje,-zodziu vaizdeli matau,nors imk ir papiesk
ax.gif
Nepamirsk viksvu sitam akmeniniam reikale-labai deres,ju yra visokiu dydziu ir atspalviu,be to jos-nelepios ir nereiklios 4u.gif Jei bijai,kad gali kereliai isplisti-paimk plastmasini vazona kiauru dugnu,istatyk i ji viksva ir taip pasodink-jo sonai neleis plestis- be to yra nemazai rusiu,kurios neplinta,o zino savo vieta rolleyes.gif

tegul ant tu lietuvisku rieduliuku uzkrenta melsviu iu jau minetu viksvu kupstai,poto patupdai savo kadagi ar tuja (neiziuriu ) ta koloniskos formos,salia patupdai ar virziu pulkeli ar andromedas,kalnini astra,levandas ir kitas gerybes-nepamirsk ir astilbiu vieno kito krumelio 4u.gif
http://www.andersongardens.org/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 23 balandžio 2008 - 21:17
Sveikos noreciau pasiklausti kur man gauti bijunu. nesvietishkai paitnka shios geles o kur ash jų galeciau gauti nzn. kur pirkti? gal ka zinot apie dekoratyvinius bijunus?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 22, 22:36)
nu as isvis ja pirma karta dejau, tai dabar jau bus zalia, tiek to smile.gif kazkaip pagalvojau, kad labiau tiks prie zoles blush2.gif  doh.gif

Knifofija, aciu uz patvirtinima rolleyes.gif tokios dar nebuvau girdejus-paukstapiene g.gif  tai ji iseina, kad daugiamete, ane? tik svoguna nereik palikt ziemot, o reik iskast, ar ne?

Šita veislė rodos kad iškasama, aš jos neturėjau, bet manau, kad ji nežiemos mūsų sąlygomis.
Atsakyti