[quote=Žydriausia,2008 04 23, 09:30]
"Rozamunda, va as tokia kinti ir tuysiu"
"Del gebenes sutikciau, ma grazu, kad jis nuolat zaloiuoja, tik velgi-buna kaimynu, kurie is principo neleis prisiliest prie ju, toidel nors realiai gebene nieko nepadarytu, bet liestis priue ju sienu...niu niu niu....
"
tu tiesiog paimk ir ismeik i zeme kokias kopeteles- tegul gebene sau lipa- juk ant tavo kopeteliu,o ne ant ju sienos
Jei kaimynas ar vyras must del to ketintu-tiesiog gebene parmesk ant zemes- bus sliauzianti padaras
" va, mane vilioja tas priekis su kupsteliais ir gelytem, tik dar neisriinkua ka cia reiktu kur sodint. man apskritai grazu pvz sliauziantys zemaugiai augalai, jie gal daugiau aplinariumuose, bet va ten prieas tuos spygliuocius man rodos jie tiktu, o dar tarpuose kokii smulkiu gelyciu. man pvz grazi kazkodel lobelija, nors ji daugiau gal svyranti, ar ne/
vat as butent to ir noriu
kad gautusi kilimukas, nes kampe yra balta hortenzija , o tas kilimukas butu po ja, kad nesimatytu juodzemio, nes kazkaip gan plika atrodydavo
"
siulau mazutes gelytes:
katpėdes, aubrietes darželines, katilėlius, viksvas, eraičinas, rudgrūdėles visžales, levandas tikrąsias, melvenes nendrines, aguonas plikastiebes, flioksus ylalapius, žemenes siūlines, uolaskėles, šilokus, perkūnropes, čiobrelius ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 04 23, 11:12)
Na, tu cia pavarei... Net issisaugosiu tavo posta. Taip "profiskai": piramides principas, auksine taisykle....
Kad man taip kas mano sklypely pirstu pabaksnotu - "Cia pgl. ta principa, o cia pagal ta taisykle sodint reikia... "
nu tikrai aciu-kartais ir as tipo protingai pasneku,ania???
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2008 04 23, 18:11)
Va todėl ir nenoriu išmesti-sentimentai....
Na jei vaiduokliai po kiema slankios žinosiu, kad perspėjot
Ziurek,kad salciams uzejus,neuzeitu jie po kaldrike kojas pasisildyt