QUOTE(rozamunda @ 2008 04 23, 07:07)
nu baisiai sunku tave ikalbet,bet gebene tikrai tyliai ramiai paleisciau bent ant to juodo laido isoreje,namo tikrai nenugriaus ir kaimynui sviesos neuzstos
,o kas ten ar ne Conica eglute salia tupi- ji tikrai per arti ir sidabrines ir namo fasado
Vietoj jos pasodinciau koki zydinti krumeli,kad ir kokia hortenzija, veigele ar kt,tada taip i akis nelystu ta tvorele ,kur itakos zonas dalina
,priekyje pazaisciau gelytem, zolytem-eraicinu ar pajuriniu gvaizdziu kupsteliais.
o apskritai tai patarciau laikytis auksines tokiu kampu uzsodinimo taisykles-prie namo auksciausi augalai ,poto viduryje zemesni ,o priekyje zemuciai,jei tai geles ,sodink vietoje po 5-7 vnt ,tada jie sudarys grazias grupes ir nebus pabarstyta vieno kito po truputi,Gali pazaisti su vienmetem,kitais metais apsigalvosi,nebus taip gaila raut ir keist
gali laikytis ir piramides principo,jei sidabrine eglute laikysim jos virsune.
Rozamunda, va as tokia kinti ir tuysiu, bet gal ne visai iseina ja igyvendint (cia apie piramides principa). tai ten Konica eglute, ji buvo kiekme ,t ik kitoj vietoj, tai norejosi panaudit tai kas yra, todel ji ten ir atsirado, hortenzioja yra kitam kampe, prie kitos verandos
Na, del artumo tai nezinau, kokiais atstumai reikejo sidont, bet kaip sakiau ta sidarbine egle praktiskai neauga, gal ten per mazai saule,w bet ji gyvuoja, tik neauga beveik visia. tai ta mintis ir nesodinom labai toli, nes jei pradetu plestis, tai tektu ja nukirst (privaletume del kaimynu, kuriu ten veranda yra).
Del gebenes sutikciau, ma grazu, kad jis nuolat zaloiuoja, tik velgi-buna kaimynu, kurie is principo neleis prisiliest prie ju, toidel nors realiai gebene nieko nepadarytu, bet liestis priue ju sienu...niu niu niu....
va, mane vilioja tas priekis su kupsteliais ir gelytem, tik dar neisriinkua ka cia reiktu kur sodint. man apskritai grazu pvz sliauziantys zemaugiai augalai, jie gal daugiau aplinariumuose, bet va ten prieas tuos spygliuocius man rodos jie tiktu, o dar tarpuose kokii smulkiu gelyciu. man pvz grazi kazkodel lobelija, nors ji daugiau gal svyranti, ar ne/
QUOTE(Juro @ 2008 04 23, 08:02)
dauginasi, bent jau pas mane, labai sparciai, bet zydi labai graziai, as turiu ruzava, kai uzaugo per didelis, padalinau puse krumo ir toleliau pasisodinau, gaunasi toks vos ne kilimukas, man labai patinka
vat as butent to ir noriu
kad gautusi kilimukas, nes kampe yra balta hortenzija , o tas kilimukas butu po ja, kad nesimatytu juodzemio, nes kazkaip gan plika atrodydavo