Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Wolke @ 2008 04 22, 12:14)
mes turim pora senu lauravysniu krumu,cia ziedai is praejusio pavasario
user posted image

user posted image

g.gif man taviskis krumas nelabai panasu i lauravysne,palauk ziedu imesi foto,maniskiai jau irgi ruosiasi zydet,o sitie kur gyvatvore turim dar jauni -metai laiko,dar ziedu nekrauna

pas mane tikrai kitoks. viena sakele ruosiasi zydet tai labai panasi i sermuksnio ziedyna. o is mano krumo minkstesni ir to blizgesio neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 22, 11:50)
o tai tie gvazdikai greitai dauginasi? rojaus soduopse ju visokiu rusiu isvardinta, bet maniski atrodo kitoks. Dar radau toki kartuzini gvazdika, tai sitas lyg panasesnis? jis kaip suprantu daugiametis ir greitai pelciasi, ar ne? g.gif

nu ir dar padekit pazint viena gele blush2.gif  g.gif
user posted image

sorry, neiseina man sumazint nuotrauku doh.gif

pagal mane cia eleboras,jam patinka pavesyje tupeti
http://lt.wikipedia.org/wiki/Eleboras

man jau seniai itarimas, kad abi po tas pacias muges braidem ir tu paciu augaliuku pirkom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 22, 12:04)
pagal mane cia eleboras,jam patinka pavesyje tupeti
http://lt.wikipedia.org/wiki/Eleboras

man jau seniai itarimas, kad abi po tas pacias muges braidem ir tu paciu augaliuku  pirkom drinks_cheers.gif

hm, paieskojau internete eleboru, tai man ne visai panasu g.gif g.gif ir niekur neradau parasyta, kad oranziniai ziedai gali but g.gif

Na, kad buvom toj pacioj mugej prie megos, tai gali but. kadangi mugei nebuvau pasiruosus ir augalai nepasidomejus, tai nupirkau tik tai kas man buvo grazu blush2.gif ten pas mane irgi jis pavesyje, nu gal pusiau pavesyje smile.gif
Atsakyti
kad cia ne eleboras -faktas,visai nepanasu schmoll.gif greiciau i frezija panasu g.gif o jos dabar jau zydi....as kazka panasaus turejau praejusiais metais,bet jos vasara zydejo
user posted image
Papildyta:
reikia Knifofijos 4u.gif pagalbos,be jos mes tik aklai speliosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 22, 12:26)
kad cia ne eleboras -faktas,visai nepanasu  schmoll.gif greiciau i frezija panasu  g.gif o jos dabar jau zydi....as kazka panasaus turejau praejusiais metais,bet jos vasara zydejo
user posted image

nu ziedai tai panasus, o lapai kaip atrodo g.gif sake, kad cia svogunine gele, o pavadinimo nepaklausiau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu patyrus pirkeja, taip sakant nei pavadinimo, nei auginimo salygu -nieko nepaklausiau. mazdaug nusipirkau, nes patiko, o paskui pasidomesiu tongue.gif sake, kad svogunine, galima auginti ir kambaryje, lauke neziemoja, jei issaugosiu svoguna, turesiu ir kitamet. va, rodos sake, kad ne daugiamete, bet dvimete g.gif doh.gif
Atsakyti
Zydriausia, jeigu dar aktualu tai spagaliau suradau tu melsviu aprasymus. Hosta "Blue moon" auga letai, aukstis 12 cm, plotis 30 cm. Hosta "Blue Wedgwood" auga letai, aukstis 30 cm, plotis 45 cm. Hosta "Brim cup" auga letai, aukstis 30 cm, plotis 34-45 cm. Hosta decorata aukstis 30 cm, plotis 45 cm
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 22, 11:50)
nu ir dar padekit pazint viena gele blush2.gif  g.gif
user posted image

gal tai viena iš paukštpienių Ornithogalum dubium
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 22 balandžio 2008 - 12:50
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 22, 12:47)
Zydriausia, jeigu dar aktualu tai spagaliau suradau tu melsviu aprasymus. Hosta "Blue moon" auga letai, aukstis 12 cm, plotis 30 cm. Hosta "Blue Wedgwood" auga letai, aukstis 30 cm, plotis 45 cm. Hosta "Brim cup" auga letai, aukstis 30 cm, plotis 34-45 cm. Hosta decorata aukstis 30 cm, plotis 45 cm

aciu, uzsirasiau, bet jau beveik mane atkalbejo nuo melsviu ax.gif blush2.gif dabar galvoju, gal ten reiktu pasodint kokiu slaizianciu zemaugiu augalu, kad vis vos ta pamata uzdengtu g.gif dar mastau, nes dabar kai pasodinom veja, tai nelabai ten ir lisiu, kol nesudygs. tai gal mintys susigules, o dar kai suzels veja, akmenukus sudesiu kaip zadu, gal tada vaizdas bus ryskenis. jau gal ir tie krokai ten salia kadagio sunyks, tulpes va idomu kada suzydes. bet mintis delioju, bo as kai ne prie meno, tai man su fantazija sunku...delioju delioju ir keiciu nuomone ne karta ir ne du, tada ziurek imu ir padarau staigiai ka ilgai neplanuoto doh.gif doh.gif doh.gif

jolaxus, na sita tikrai panasesne, bet rojaus sodai mini tik pieno baltumo g.gif raso, kad lengvai ziemoja, o man sake, kad jei svoguyneli issaugosiu per ziema, inesiu kur silciau, tai issaugosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 22 balandžio 2008 - 13:03
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 22, 13:56)
aciu, uzsirasiau, bet jau beveik mane atkalbejo nuo melsviu ax.gif  blush2.gif  dabar galvoju, gal ten reiktu pasodint kokiu slaizianciu zemaugiu augalu, kad vis vos ta pamata uzdengtu g.gif  dar mastau, nes dabar kai pasodinom veja, tai nelabai ten ir lisiu, kol nesudygs. tai gal mintys susigules, o dar kai suzels veja, akmenukus sudesiu kaip zadu, gal tada vaizdas bus ryskenis. jau gal ir tie krokai ten salia kadagio sunyks, tulpes va idomu kada suzydes. bet mintis delioju, bo as kai ne prie meno, tai man su fantazija sunku...delioju delioju ir keiciu nuomone ne karta ir ne du, tada ziurek imu ir padarau staigiai ka ilgai neplanuoto doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai dar gerai, kad mintyse delioji, o as tai naturoj sudelioju ir vel perdelioju lotuliukas.gif . vargsai tie augaleliai nespeja nei prigyt gerai, o as vel juos i kita vieta. na bet si karta turbut jau galutinis variantas bus. nusipirkau tokia kaip ir tvora. atskirsiu ja gelyna nuo vejos ir pripilsiu zemiu. bus mano gelynas iskiles, nes matau kitaip nieko nebus. tam moly net tulpes amaras uzpuole vakar nupurskiau, kad paliktu mano kvietkas ramybej tie vabalai.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 22, 11:14)
mes turim pora senu lauravysniu krumu,cia ziedai is praejusio pavasario

mane taip "uzkabliavai" su lauravysne biggrin.gif net nuvaziavau pasiziuret kaip real atrodo... radau mazdaug 1,6m aukscio-pavadinimas vaistine lauravysne , bet sakos tokios laibos man pasirode, lyg risti jas reiketu... ir spalva ne tokia sodzri kaip tavo nuotraukose-tokia vos ne salotine... o gal ta "vaistine" tai kokia kitokia rusis?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 22, 10:56)
jolaxus, na sita tikrai panasesne, bet rojaus sodai mini tik pieno baltumo g.gif raso, kad lengvai ziemoja, o man sake, kad jei svoguyneli issaugosiu per ziema,  inesiu kur silciau, tai issaugosiu g.gif

ten tikrai paukštpienė mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
jei ant geotekstilės, tai tada gal ir tikrai nerūgštins drinks_cheers.gif
[/quote]

aciu visoms uz atsakymus....

visgi pradejau abejoti, ar verta rizikuoti pilant mulca ant rozyno.......hmmmmmmm... g.gif gal geriau panaudosiu truputi kitur...Nes taip sunkiai nesu vargus dar su rozemis( keiciu zeme, nukasu puse kastuvo, toliau- zvyras - vel kasu ir vezu lauk - zodziu blink.gif ) o jei ims - ir nuskurs nuo mano prasimanymu....
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 22, 14:49)
gal tai viena iš paukštpienių Ornithogalum dubium

pritariu , cia paukstapiene, pas mus tokia yra smile.gif pavasarine gele. mirksiukas.gif
Atsakyti