QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 22, 09:38)
Kadangi pas mane kieme auga jau virš 30 metų dvi sidabrinės eglės, aš sakau kieme augančioms eglėms
ne Dabar įsivaizduok tą eglę po 10 ir daugiau metų.
O čia ji prie pat namo.
TAI mes esam nusprende, kad jei ji pe stebukl apradetu aug, ji butu nukirsta
per mazai erdves pas mus, kad leistume didelei ir ausktai eglei augt. bet ji per tiek metu neuzaugo nieko, tai manom, kad bent jau kokius 5 metus ir nepaugs kazko. priesingu atveju ja nukirsim ir tektu kazka kito galvot.
QUOTE(smth1 @ 2008 04 22, 09:42)
As tai pritarsiu kasiopejai. Augalu ten tikrai uztenka. Tik reik turet kantrybes (galetu kas patart kur jos pasisemt
) ir viskas ten issiples, suzaliuos. Pamato dengti mano manymu tikrai nereik. Visu pirma todel, kad pvz as jo nemaciau ir paziurejau tik todel, kad labai tau jis uzkliuvo, tad itariu, kad matai ji tik tu
; taipogi todel, kad tu ji uzakcentuosi jei ji apsodinsi. Dar trecia priezastis- kai augalai issiples, jie tau ji uzstos. Patarimas butu vienas (tinkantis tokioms MIS tinginems kaip as)- tarp spygliuociu pasodint alpinariumo augalu- besidriekianciu zeme, zemaugiu, greit besiplecianciu, zaliuojanciu visa vasara. Ivairiausiu ju rusiu yra. Puslapiu pries tai kazkas buvo ikeles nuotrauka su tokiais augaliukais. Grazu, jei idetum keliu rusiu, pvz. ka nors rausvais lapeliais, kokia bordine perkunrope, geltonai zydinti ka nors ir sidabriniais lapukais ka nors.
Gerumas tame, kad maziau reikes ravet
ir tos svelnios spalvos toki subtilu akcentuka suteiks. Aisku, nezinau kurioj cia pusej (pietinej, siaurinej t.t)tavo gelynelis; tokiems augaliukams reik saulytes. Nesu profesionale, tai galbut ne visai tiesa del tos saules. Galima gal rasti zemaugiu augaleliu, kurie ir pavesiu dziaugsis.
Ten amzinas pavesis i saule nesvicia i ta kampa
apie tuos sliauziancius as irgi galvojau, kad jie kaip kilimukai tokie butu. nu gal tikrai cia tik man tas pamatas uzkliuva, nu bet uzkliuva. gal tren tikrai bent jau kazkoki sliauzianti ar ka pasodint, kad nebutu ausktas, bet tik pridendru ta betona
dar kazkada zadejau kokio spalvingo mulco pilti, vis spalvu but. o vienmeciu tai ten as vis zadu pasodont del spalvu
tai va su tuo pamatu dabar susibalamutijau