QUOTE(Mamce @ 2008 04 21, 15:17)
Paziurejau, tavo minimas geles, ogi pajurine lobularija pas mane kaip neziniuke auga rozyno pakrasciuose... Pirmais metais sejau, sodinau , o dabar pridygsta pati, bet ne pavasari, o jau ivasarojus. Grazi ir kvepia, bet jau kaip viska gozia
.... Raktazoles po ja tikrai neisgyventu...
Prie rozyno ji tinka, nes krenta nuo akmenines sienutes, bet tokiam darziuky kaip rodziau, tai nesodinciau. Kol kas pasilieku prie labai gero verbenu pasiulymo... Reiks ieskot, kur mazu daigeliu pirkt, nes set tai jau turbut pervelu?
dekui tau - naujienos nekokios, o jau ir seklu pokeli buvau pasidejus sejai
, mastysiu toliau...
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 21, 15:51)
siulau ja gerai pagnaibyt
paformuosi ir nugnybdama pumpurus uglius-tos sakos kur nutarei ,kad nereikalinga nugnybi virsutini pumpura-tada ji neaugs.jei nori kad augtu greiciau-nugnybk soninius uglius,tada tyste istys
Jei nori tik truputi pristabdyt-,kad butu kupstelis,nugnybi tik dali pumpurelio.Sekmes naujajai bonsu gamintojai
o
, tu cia kaip tik vietoj su savo patarimais, rozamunda! Nu as kaip kokia telepate
- per tukstancius km uzuodziu ka jus darot - va praeita savaite irgi viena savo pushele nuziurejau, tai lygiai tokios pat mintys kaip jolaxus kilo
. As ja uzpraeita savaite i vazona persodinau (is darzo), kol sulauks savo tikros vietos, tai
ar galiu dabar jau uglius gnaibyt, ar tik kita pavasari ?
QUOTE(rena @ 2008 04 21, 16:08)
na iki ziemos apkrito apziuve tie spygliai (lapai), matyt kam netiko apkarpymas, o dabar kolkas naujai ataugusiu nesimato, bet siaip zaliuoja graziai, cia klausinejaus del tu apkarpymu, tai sake poto kai tyst prades, tai reiks vis paformuot
rena, imsiuos ir as kuria diena savo kadagiu, man vieneriu metu neuzteko krumui iskarpyt
...
nu kadangi jus didele laiko dali praleidziat namuose, tai grazi ir jauki aplinka jum tikrai labai aktuali..., saunuole tu
.
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 21, 16:19)
mano rododendras tokiais salotiniais žemyn nusvyrusias lapais ir viesą dienę būna saulėje, dėl dirvos nežinau. Beja jis turi pumpurų, kurie laikėsi per visą žiemą. Hmm..
tai gal tu jo nebekankink, ir persodink i tinkama vieta ir tinkama dirva, o pumpurai, tai turetu buti siumetiniai ziedai...
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 21, 20:09)
*dryžuotais lapais tai ir aš turėčiau neužilgo gauti - jau laukiu nesulaukiu siuntinuko
O su griežtai dvispalviais žiedais net neteko matyti, labai įdomu bus išvysti tavuosius grožius
**O pavadinimo neturi pasilikus? Gal jis pas tave ne
visžalis, o
vasaržalis, antrųjų ( kiek pastebėjau) lapukai šiek tiek šviesesni nei visžalių. Dar yra tokia taisyklė, kuo tamsesni ir didesni lapai, tuo labiau šešėlis augalui reikalingas
*as kad visai su tom kanom nenublusciau, tai vis dasipirksiu po kokia, bet pasiliksiu tik tas, kurios man atrodys graziausios - neauginsiu kasmet kruvom
.
**tai jei buvo lapus ziema numetusi, tai aisku, kad azalija.