Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Melodi @ 2008 04 21, 11:53)
o kas cia konkreciau per augaliukai? blush2.gif

O jau katinas dalyvis fotosesijos lotuliukas.gif  wub.gif

aha katinui reikia visur sudalyvaut lotuliukas.gif . Nezinau tu augaliuku pavadinimu, bet visi labai matyti. Siandien knygoj susirasiu. Ta samanele su rausvais ziedeliais jeigu neklystu yra Safriga
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 21, 12:06)
aciu aciu, zinau, kad kartais teorija ir praktika skiriasi, ir geriausi patarimai ne tiek, kur paskaitai straipsniuose, bet jau isbandyti. dar vis galvoju, labiau linktsu prioe melsviu, jkei tik butu ju kazkokiu mazesniu, nes kazkada turejom apie suns aptvarka, tai tokios jos dideles-man per dideles butu. bet paskaitinejau, kad yra lyg ir mazesniu.
O astrai itariu maniskui nepatiktu, jam cia senovines geles doh.gif  tongue.gif bet tai aisku irgi turiu galvoje, kol dar kazka mastau g.gif

O gal dar kas kokiu variantu pasiulys ax.gif

Tikrai yra mazu melsviu, miniatiuriniu. Jeigu reikia galiu paieskot minetiuriniu melsviu pavadinimu
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 21, 06:28)
Ar leisti plautei žydėt? Pernai nusipirkau,labai jau ji man  wub.gif  Dabar žiūriu žiedelius sukrovus,o lapeliai tokie smulkučiai...

tai kokie šuniukai pas jus? Taip ir neatrašėt  ax.gif (man kaip šunų mylėtojai labai įdomu pasidarė ax.gif )

O kodėl gi neleisti mirksiukas.gif Pas mane irgi jau pumpurai lenda. Įdomūs jos žiedeliai. Nors ne visiems patinka. Jeigu nepatiks, galėsi kitais metais žiedus nukirpti mirksiukas.gif Man pats krūmelis ne diėl žiedų gražus, o dėl savo margų lapų Niolika kartų gražesnis už melves ax.gif

Mano šuniukai yra Berno zenenhundai ir Entlebucho zenenhundai (www.kaukuras.com) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 21, 07:00)
Apie buksmedziu irgi pagalvojom, bet ten ir taip tam kampe auga sidabrine egle, viena eglute "konica" berods vadinasi, kadagys ir va dar i tarpuis kur koios geles ar augalai. tai buyksmedziai ten gal jau nelabai butu g.gif 

jeigu tinka iš krūmeliai, tai gal apie sidabrakrūmius pagalvokit? Jie ilgai ir gražiai žydi, nelepūs 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kada reikia sodint krokus ir rudeniniu velyvius. Labai noriu, kad pavasari ir rudeni po medziais jie tarp tu samaneliu zydetu ax.gif
Atsakyti
Idedu savo vienintelio ir nepakartojamo lotuliukas.gif gelyno fotke. Dabar jis paciame zydejime, bet... ka man su juo daryti vasara? Is raktazoliu, zydriu ir tulpyciu liks tik lapai. Tulpes gal iskasiu, persodinsiu. O ka tokio pasisodinti, kad zydetu per visa vasarele? Vietos ten nedaug tam samsalyne. Uznugaryje zelia gebene.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 21, 12:28)
Idedu savo vienintelio ir nepakartojamo  lotuliukas.gif  gelyno fotke. Dabar jis paciame zydejime, bet... ka man su juo daryti vasara? Is raktazoliu, zydriu ir tulpyciu liks tik lapai. Tulpes gal iskasiu, persodinsiu. O ka tokio pasisodinti, kad zydetu per visa vasarele? Vietos ten nedaug tam samsalyne. Uznugaryje zelia gebene. 
user posted image

labai graziai atrodo. O kaip del verbenu? ju daug net ir nereiktu, nes placiai issisakotu ir uzdengtu visus negrazumus, arba kokias laumakes gal galima sukist butu
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 21, 12:40)
labai graziai atrodo. O kaip del verbenu? ju daug net ir nereiktu, nes placiai issisakotu ir uzdengtu visus negrazumus, arba kokias laumakes gal galima sukist butu

Verbena grazu thumbup.gif Aciu uz ideja. O kas yra laumakė? Nerandu. Gal kaip kitaip vadinasi?
Papildyta:
Radau. Osteospermum. Yra daug visokiu rusiu, bet graziausia tai sita wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 21, 11:53)
nu bet grozis  wub.gif  bigsmile.gif  cia tu ja tokio dydzio pirkai?
ir ta zydinti gelyte nerealiai grazi  wub.gif  tikrai idomu koks jos vardas  g.gif

lauravysnes brangokos,mes norejom gyvatvorei -pirkom daug ir mazesnes ax.gif ten nuotrauka is interneto
lotyniskas tos baltai zydincios gelytes pavadinimas Solanum Jasminiodis
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 21, 12:25)
  Man pats krūmelis ne diėl žiedų gražus, o dėl savo margų lapų Niolika kartų gražesnis už melves  ax.gif

apie koki cia augaliuka kalbat ax.gif man melsves grazu,bet jei niolika kartu grazesnis...susidomejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 21, 11:20)
aha katinui reikia visur sudalyvaut lotuliukas.gif . Nezinau tu augaliuku pavadinimu, bet visi labai matyti. Siandien knygoj susirasiu. Ta samanele su rausvais ziedeliais jeigu neklystu yra Safriga
Papildyta:

Tikrai yra mazu melsviu, miniatiuriniu. Jeigu reikia galiu paieskot minetiuriniu melsviu pavadinimu

nu o tos miniatiurines tai kokios? aukscio tai jos galetu buti apie 20-30 cm, bet kad labai nelbutu labai platus ir i ploti, kad nesiplesrtu, nes playtumo ta juosta prie namo irgi apie 20, nu max 30 cm g.gif
Buciau dekinga
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 21, 11:25)
jeigu tinka iš krūmeliai, tai gal apie sidabrakrūmius pagalvokit? Jie ilgai ir gražiai žydi, nelepūs  4u.gif

nu is nuotrauku rojaus sodo psl. tai atrodo kaip geles o ne krumai g.gif daugiau poaskaitinejus tai jos gan placios. aukstumo yra visokio, bet platumo tai iki 30 cm nelabai yra, uzauga iki 60-1.2 cm plaocio. man per platu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 21 balandžio 2008 - 12:39
Va kaip tik Rojaus Soduose radau, kad miniatiurines melsves (lot. Hosta) yra Lemon delight, Pandora's box, Baby buting. Pas mane knygoj yra labai daug melsviu nuotrauku , bet neparasyti dydziai. Man labai grazios apvaliais tamsiai zaliais lapais, stipriai gruobletu pavirsium. Vadinasi Hosta Love pat. Panasi Hosta tokudama. Antros nuotrauka buvau radus nete tai net nepanasi i ta , kuri knygoj. Dar labai grazi Hosta Francee. Sitos lapai taip pat labai gruobleti, bet zaluma sviesesne ie krastelis lapo geltona juostele apvestas, o Hosta Hadspen blue turi tikra ta zodzioprasme melynumo. Paieskok nete pagal pavadinimus, gal rasi nuotraukas
Atsakyti
Idedu savo vienintelio ir nepakartojamo  lotuliukas.gif  gelyno fotke. Dabar jis paciame zydejime, bet... ka man su juo daryti vasara? Is raktazoliu, zydriu ir tulpyciu liks tik lapai. Tulpes gal iskasiu, persodinsiu. O ka tokio pasisodinti, kad zydetu per visa vasarele? Vietos ten nedaug tam samsalyne. Uznugaryje zelia gebene. 
user posted image

Nors ir vienintelis, bet dabar labai gražus thumbup.gif O vasarai yra visa galybė vienmečių, reikia tik dėl spalvos ir aukščio pagalvoti ir tada jau rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 21, 09:34)
Kai turi mažą kiemą, brangus kiekvienas centimetras ax.gif

ir jeigu dar tam kieme tokie puntukai ... lotuliukas.gif , tai jau centimetru gerokai sumazeja....

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 21, 10:46)
Cia ragane Montana rubens ir tvoros krastelis i kuria ji lips matosi.

cia ta kur dabar nusipirkai - grazuole, ir didele jau wub.gif .

QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 21, 11:06)
O astrai itariu maniskui nepatiktu, jam cia senovines geles doh.gif  tongue.gif bet tai aisku irgi turiu galvoje, kol dar kazka mastau g.gif
O gal dar kas kokiu variantu pasiulys ax.gif

astilbes dar pavesiui tinka, eleborai...

QUOTE(Mamce @ 2008 04 21, 11:28)
user posted image

va ir man sitas klausimas visa nakti ramybes nedave verysad.gif , o cia mamce kaip pirstu i aki - vaizdelis identiskas ir pas mane ax.gif .
Noriu ilgai grojanciu...ir, neprosal butu kvepianciu, vasariniu gelyciu. Uz raktazoliu iki tvoros (tinklines) gal 5 cm, tai galvoju, jei pasejus pajurine lobularija (lobularia maritima, alysum), ar nieko, kad ji uzkris ant raktazoliu? dar mastau apie dvirage leukonija, bet kiek prisimenu is senu laiku, ji berods labai i salis isgriuna, ir lyg kartais susiciaupus buna (labiau patiktu issisiepusi biggrin.gif )? Nu as su vienmetem nedrauge - minciu jokiu.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 balandžio 2008 - 13:36

vaizdelis tai dabar labai wub.gif

o raktazoles kiek laiko zydi, o jos vienmetes ar daugiametes g.gif
Papildyta:
jau radau ir paskaiciau ax.gif
Atsakyti