Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

Jolaxus, bet as va dar pakeiciau pries tai savo zinute.
Citata is rojaus sodu "Astrus reikia sodinti saulėtoje vietoje. Pavėsingos, drėgnos, vandeniu užliejamos vietos netinka" o pas mane ten absoliuciai nesauleta ir dregna

ir pas mane ten tas kampukas matyt einant nuo gatves, nes kampas ytarn namo -verandos ir tvoros. tai jei apacios negrazios ir nurudave, nebutu labai grazu g.gif nors is jus priekio augtu kazkas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 21, 09:00)
na, veja noretume sia savaite pasodin6t,. paziurejus prognozes, tai saltoka, bet lyg ir be lietauys, jau taip norisi, taiup nusibodo ta zeme, o juk dar mazdaug menesi ta veja dygs, dar ilgai ja reiks pasaugot, kol; jau normaliai trypti galesi. Nu bet vietomis dabar pavaiskntant ji pasminga vos ne per puse bato blink.gif  tai  man atrodo kaip ir miksta. Nu nesma su M<B sodine, tai zutat klausimu daug. teoriskai straipsnius skaitant tai atrodo viska paprasta, bet kai dabar bandom realiai isivaizduo9t klausimu daug g.gif  smile.gif
...

Mes veją pasėjom prieš 2 savaites - dabar jau žali spygliukai lenda iš žemės bigsmile.gif irgi pirmą kartą tai darėm, internete pasiskaitę patarimų. Kol žemė drėgna gerai - reik sėklytėm gi drėgmės,kol jos pabunda.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 21, 10:10)
Jolaxus, bet as va dar pakeiciau pries tai savo zinute.
Citata is rojaus sodu "Astrus reikia sodinti saulėtoje vietoje. Pavėsingos, drėgnos, vandeniu užliejamos vietos netinka" o pas mane ten absoliuciai nesauleta ir dregna

ir pas mane ten tas kampukas matyt einant nuo gatves, nes kampas ytarn namo -verandos ir tvoros. tai jei apacios negrazios ir nurudave, nebutu labai grazu g.gif  nors is jus priekio augtu kazkas g.gif

pas mano mamą auga visiškam pavėsy ir žydi, vargo nemato, šiaip jie gana nekaprizingi, tik va gal nupurkšti kad nepelytų pavėsyje tikrai būtų pravartu g.gif
aišku aš neįklbinėju, spręsk tu pati, gal rasi ir kitokių augalų, tiesiog rašau ką žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 21 balandžio 2008 - 09:17
Kai turi mažą kiemą, brangus kiekvienas centimetras ax.gif Va, mano pavyzdys, kaip ant kiekvieno kampo galima įpaišyti gėles..... pernai rudenį ant durniaus įkišau pora svogūnų, šiemet kasryt lipu tais laiptukais iki mašinos ir džiaugiuosi kaip mažas vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 20, 22:01)
vedrynai  wub.gif  man viena is graziausiu geliu  wub.gif
ar esi buvus virziu medelyne ? jie gana daug rododendru turi. ir bent jau pernai tai kainos lyginant su kitais labai neblogos buvo...

Pgl. adresa itariu, kad savo 4 grazuolius ten ir pirkom kazkada... bigsmile.gif 2 beveik nunyko, kiti dar kol kas zaliuoja, bet jau i viena liga irgi isimete. Reiks gal nusipjaut viena ir nuvaziuot pas juos paklaust, kokia cia pas mus problema, kad tie rododendrai skursta...
Atsakyti
Manau radau labai nebloga straipsni apie alpinariumo irengima .

http://209.85.135.10...R...;cd=1&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 04 21, 11:20)
Manau radau labai nebloga straipsni apie alpinariumo irengima .

http://209.85.135.10...R...;cd=1&gl=lt

thumbup.gif , bet to neižtenka reikia foto .Tuomet legviau kurti ir dėstyti augalėlius. Gal čia tik man taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 21, 00:00)
dar reikia dryzuotais lapais, geltonais dideliais ziedais ir t.t.

bigsmile.gif sita dryzuotais lapais ir as gundausi ax.gif dar zemaugiu kanu maciau - ir jau noriu blush2.gif

QUOTE(kipshe @ 2008 04 21, 00:44)
o kaip ji atrodo?  g.gif cia dalis mano vardo, tai ir augalas sudomino  biggrin.gif gal atrasciau vietos ir jam sode  ax.gif

lauravysne 4u.gif
user posted image
Papildyta:
pernai turejau tokiu gelyciu...kaip jos vadinas lietuviskai

user posted image
Atsakyti
Va pridesiu paveiksliuku akims paganyti blush2.gif
user posted image
Situs augaliukus sodinsiu tarp budlejos ir forsitijos, nes ten toks akmenynas, kad kastuvas nuo zemes atsoka.
user posted image
Cia verbenos. Raudona, rozine ir alyvine su baltais dryziukais ant ziedlapiu
user posted image
Cia ragane Montana rubens ir tvoros krastelis i kuria ji lips matosi.
user posted image
Gal zinot koks cia krumas g.gif . Ziema lapu jis nebuvo numetes.
Atsakyti
Wolke, nu bet grozis wub.gif bigsmile.gif cia tu ja tokio dydzio pirkai? bigsmile.gif super thumbup.gif
ir ta zydinti gelyte nerealiai grazi wub.gif tikrai idomu koks jos vardas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 21, 10:46)
Va pridesiu paveiksliuku akims paganyti blush2.gif
user posted image
Situs augaliukus sodinsiu tarp budlejos ir forsitijos, nes ten toks akmenynas, kad kastuvas nuo zemes atsoka.

o kas cia konkreciau per augaliukai? blush2.gif

O jau katinas dalyvis fotosesijos lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 21, 09:14)
pas mano mamą auga visiškam pavėsy ir žydi, vargo nemato, šiaip jie gana nekaprizingi, tik va gal nupurkšti kad nepelytų pavėsyje tikrai būtų pravartu g.gif
aišku aš neįklbinėju, spręsk tu pati, gal rasi ir kitokių augalų, tiesiog rašau ką žinau mirksiukas.gif

aciu aciu, zinau, kad kartais teorija ir praktika skiriasi, ir geriausi patarimai ne tiek, kur paskaitai straipsniuose, bet jau isbandyti. dar vis galvoju, labiau linktsu prioe melsviu, jkei tik butu ju kazkokiu mazesniu, nes kazkada turejom apie suns aptvarka, tai tokios jos dideles-man per dideles butu. bet paskaitinejau, kad yra lyg ir mazesniu.
O astrai itariu maniskui nepatiktu, jam cia senovines geles doh.gif tongue.gif bet tai aisku irgi turiu galvoje, kol dar kazka mastau g.gif

O gal dar kas kokiu variantu pasiulys ax.gif

Atsakyti