QUOTE(jolaxus @ 2008 04 20, 19:14)
nelaukit, kol vėl ta žemė paruošta vejai pavirs kietu padu, visvien gi pasėjus reikės privoluot ir taip susispaus.
O palei namą gali kad ir buksmedžių eilutę pasodinti, jie lėtai auga, galima karpyti ir taip palaikyti reikalingą aukštį. Melsvių irgi pasidomėk veislėmis, man atrodo jų būna ir tikrai nedidukių
Man tai jos labai gražu ir nors ir pavėsyje būdamos šiokio tokio margumo duoda
na, veja noretume sia savaite pasodin6t,. paziurejus prognozes, tai saltoka, bet lyg ir be lietauys, jau taip norisi, taiup nusibodo ta zeme, o juk dar mazdaug menesi ta veja dygs, dar ilgai ja reiks pasaugot, kol; jau normaliai trypti galesi. Nu bet vietomis dabar pavaiskntant ji pasminga vos ne per puse bato
tai man atrodo kaip ir miksta. Nu nesma su M<B sodine, tai zutat klausimu daug. teoriskai straipsnius skaitant tai atrodo viska paprasta, bet kai dabar bandom realiai isivaizduo9t klausimu daug
Del melsviu, tai domejausi, tai vienas is variantu, jos man irgi visai grazu, nu bet ziurejau ir siaip ir taip, man atrodo jos gan placiai auga. o as ten tiek nedaug vietos turiu, Nufotkinsiu kada ta savo kaplei, bet ten dar tik visokie bandymai pirmijei, tai kazkaip biski geda rodytis
ypac kai jusu grozybiu prisiziuriu
Apie buksmedziu irgi pagalvojom, bet ten ir taip tam kampe auga sidabrine egle, viena eglute "konica" berods vadinasi, kadagys ir va dar i tarpuis kur koios geles ar augalai. tai buyksmedziai ten gal jau nelabai butu
bet to, esma juos tureje prie varteliu, nusalo, labai sunkiai gaivelejosi, tai teko juos iskeldint is ten, pasodinom siaip i toki kampa, sakom atsigaus tai atsigauys, rasim kur pasodint, bet va per 2 metus jie labvai vargsta
tai kazkaip as ju gal nelabai noriu
Bet labai ACIU uz visokias mintis, vistiek manau kokia ideja pasinaudosiu
nes as pati tai biski be fantazijos, kad sumastyt. Jau rezultata galiu ivertint-man grazu ar ne, bet va sukomponuot, isivai\zduot kaip bus, tai man sunku. ner tos menisko gysleles pas mani
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 21, 08:49)
kol nežydi jie tiesiog tokia kaip maža žalia gyvatvorė auga, tvirti stiebai, nebijo vėjo ir pan. Beje, dabar įsižiūrėjau, kad pirmojoje rokoko nuiotraukoje kaip tik ir matosi pirmam plane priešais kanas tie daugiamečiai astrai dar nesužydėję
aaaaa
, tai tie zali augalai yra nesuzydeje astrai, kurie veliau prazydo smulkiais violetiniais ziedais. As pirmai paziurejsu nebuvau tikra ar cia tos pacios geles-tikk vienu atveju nezydinciosl kitu zydincios. O kada jau atsrai suzaliuoja, kad butu zaluma,. nes ziedai tai vistiek ant rudens aisku
gal ir gerai, juk rudeniu jau prakstiskai nieks nebezydes, tai tada astrai suzydetu
Citata is rojaus sodu "Astrus reikia sodinti saulėtoje vietoje. Pavėsingos, drėgnos, vandeniu užliejamos vietos netinka" o pas mane ten absoliuciai nesauleta ir dregna