Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 20, 18:36)
Jeigu karstas pienelis netinka, tada slakeli brendzio i kava.  mirksiukas.gif

Vistiek kastuvas geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 20, 18:39)
Vistiek kastuvas geriau  lotuliukas.gif

pažiūrėjau į vieną savo išbandytą sveikatos kokteilį, radau, kad yra bent vienas augalinis produktas, vadinasi nebūsiu ne į temą hihihi.gif juk reikia gi Tiną* gydyti kažkaip doctor.gif
taigi:
pusėje stiklinės drungno vandens išmaišyti
0,5 citrinos sutarkuotos su visa odele (augalinis produktas mirksiukas.gif )
1 šaukštas medaus
2 tabletės aspirino (paties paprasčiausio, prieš dedant sutrinti, nes jos neištirps)
3 šaukštai stipraus šnapso (pagal skonį ir baro turinį mirksiukas.gif )
išgerti ir tiesiu taikymo po antklode - šiandien prakaito vonia garantuota, rytoj būklė gerokai paremontuota thumbup.gif
Atsakyti

Laba, visoms

QUOTE(vida777 @ 2008 04 19, 23:07)

jau rasiau, kad nugirdau tokia info: bebaigiancius zydet ziedynus reikia nulauzti, tada leidzia vel naujus...

aš juos beveik palei žemę nupjaunų, tai jie , jei šiltoj vietoj antrą kartą sužydį. Nors pas mane šaltiniuota, tai jie tik atželia ir retsykiais antrą kart spėja pražys unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 19, 23:18)
mano galva, rūgštintų tuomet, jei žievės būtų įterptos į dirvą. O jeigu ant geotekstilės paberta, tai kažin ar taip jau labai veikia dirvožemį  g.gif

jei ant geotekstilės, tai tada gal ir tikrai nerūgštins drinks_cheers.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Reikai pagalbos ,turiu didelę bėdą .Baseinuką buvau išklojusi plėvele, tačiau šįmet apsižiūrėjau ,kad keliose vietose plėvelė praplyšus. g.gif Norėčiau visą Išbetonuoti.Įdomu ,jeigu betoną liet ant plėvelės ,ar laikysis ,ar neiškilnos žiemą g.gif Gal kas nors galit patarti?
Atsakyti
buvau ir as mugej prie megos. pateikem visai netiketai, tai nebuvau pasiruosus ir apsisvietus, ale vistiek siokiu tokiu gelyciu nupirkom ir siandien jau susodinau kieme. Nezinau ar gerai, ar nenusals, bet pagyvensim-pamatysim.

Viena gele pirkom, sake vadinasi Ranikula g.gif , internete tokio pavadinimo nerandu. daugiamete gele, spalvoti ryskus ziedai, kas cia per gele g.gif

Nu dar nupoirkom tokiu violetiniu gelyciu cia kur norejau po hortenzija sodinyt. taio sake gvazdikeliai g.gif bet jie tokie zemi labai ir sake greitai pleciasi g.gif tik nepaklausiau ar pavesy ar saulej augint g.gif

Nu ir dar viena kazkokia svogunine gele, nezinau pavadinimo, bet aukstis koks 30 cm, zydi daug smulkiu oranziniu ziedu g.gif

Nu vienu zodziu, nusipirkau ir zuresim kas bus smile.gif g.gif paeksperimentuosim smile.gif tik va noretusi bent pavadinimus zinot g.gif

ir dar klausimas , su MB galvojam kaip realiai tolygiai pasodinyt veja. Nu nesma to dare, atrodo jei pasesi, paslkui su grebliu praeisi kaip teoriskai raso, tai tos seklos susigrebs ir tolygiai neiseis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 19, 23:19)
va kokios mano kanos - sita bus raudona didziaziede, bet i lauka dar nesodinu - saugau, kad salnos nepakastu (su tokiais berazumiskais orais  doh.gif ) - negalvojau kad pavasaris toks saltas bus, tai dabar kanos kambarinemis gelemis tapo  biggrin.gif :

user posted image

o ką, tikrai gražus kambarinis augalas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 19, 23:53)

tada ir lausiu. bet va nezinau ar dar dapirkt koki viena ar du. pas mane vietos nera daug, o ir tarpus nedidelius tarp ju padariau gal koki 60 cm bus. bijau, kad jeigu labai tankiai sukisiu bus blogai jiems. o toj vietoj tai daugiau nieko ir nesodinciau, tik pentinius, nes kitaip labai gali susiaureti kiemas. ir taip kiemas silgas ir siauras. noriu, kad pentiniai truputi ta tvora pasleptu
Papildyta:

pentinia turi tokį minusą - jų apačioj lapai nudžiūna ir jie nelabai gražiai atrodo, o po žydėjimo žiedkočius reikia visai nupjauti, tada atželia nauji, nes senieji tampa nebegražūs, apdžiūna g.gif . Todėl prieš juos galima pasodinti kokias žemas gėlytes, kad jų apačios nesimatytų, ir nupjovus nesimatytų styrantys kotai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 20, 08:12)
cia apie tresima? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , čia turėjau uomeny pakalbinti biggrin.gif
Atsakyti
O as vakar isleidau kruva pinigu rozems (o tai vis kasmet per ziema numarinu, pavasari-reik atsodint). NUsipirkau lavanda wub.gif Jau tupi vazone ant terasos... Dar cimziedos uzsipirkau (kate jau persikrauste i rozyna s...., nes sodindama cimziedas priliejau ir uzliejau jos iprasta vietele), dar kazkokia viksvele prigriebiau. O stai graziu rododendru neradau verysad.gif Ir siaip , ju nebuvo daug. Gal i koki botanikos soda nuvaziuot reiks.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 20, 18:31)
Karstas pienelis  beee.gif Geriau kastuvas i rankas  wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif

aš irgi prieš savaitę pusę kiemo apčiaudėjau, namie gerom dienom nesiguli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 20, 18:31)
Karstas pienelis  beee.gif Geriau kastuvas i rankas  wink.gif

clap_1.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 20, 19:14)
O as vakar isleidau kruva pinigu rozems (o tai vis kasmet per ziema numarinu, pavasari-reik atsodint). NUsipirkau lavanda  wub.gif  Jau tupi vazone ant terasos... Dar cimziedos uzsipirkau (kate jau persikrauste i rozyna s...., nes sodindama cimziedas priliejau ir uzliejau jos iprasta vietele), dar kazkokia viksvele prigriebiau. O stai graziu rododendru neradau  verysad.gif  Ir siaip , ju nebuvo daug. Gal i koki botanikos soda nuvaziuot reiks....  g.gif

apie tas levandas svajoju jau dešimt metų wub.gif , bandžiau anksčiau sėti, bet kiek žinojau, tai jas reikia stratifikuoti, tai nesudygo verysad.gif . Poto Norvegijoj mačiau, bet pabijojau pirkti, dar visa kelionė buvo prieš akis unsure.gif ,o Vilniui kažkaip neaptikdavau

Šiais metai "ant dūros" vėl pasėjau, o jos ėmė ir sudygo clap.gif clap.gif clap.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif.
Dabar vaikštau aplinkui ant pirštų galiukų ir laukiu trečio lapelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 04 19, 22:19)
va kokios mano kanos - sita bus raudona didziaziede, bet i lauka dar nesodinu - saugau, kad salnos nepakastu (su tokiais berazumiskais orais  doh.gif ) - negalvojau kad pavasaris toks saltas bus, tai dabar kanos kambarinemis gelemis tapo  biggrin.gif :

ojei, jau kokios dičkės wub.gif Akokia spalva žiedai žydi ? bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 20, 17:39)
Vistiek kastuvas geriau  lotuliukas.gif

Vava, kaip aš tave suprantu - ne laikas gulinėti, kai tieek darbų kieme bigsmile.gif ( o bet tačiau, sveikatą vistik reikia remontuoti wink.gif Sveik 4u.gif )

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 20, 19:02)
ir dar klausimas , su MB galvojam kaip realiai tolygiai pasodinyt veja. Nu nesma to dare, atrodo jei pasesi, paslkui su grebliu praeisi kaip teoriskai raso, tai tos seklos susigrebs ir tolygiai neiseis g.gif

nesusigrėbs tos sėklos, nepergyvenkit, tik nereikia grėbliu viena kryptim grėbti, teisog lengvai, negiliai, pirmyn atgal pagrėbuot ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
beje, ir kai pradės dygti nestresuokit, nes nevienodai dygsta tos žolės, ir iš pradžių gali apimti neviltis, kad retai sudygo, realiai daugmaž pilnai sudygsta vos ne per mėnesį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 balandžio 2008 - 18:29