Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Ingerele @ 2008 04 17, 10:08)
o as vakar pasiziurejau kad man reiktu raktazoliu. Gal kas turite? jos tokiso grazios man.  mirksiukas.gif

jei kaune-zinau moteriskute, kuri po viena lita uz labai dailu krumeli praso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 16, 21:23)
Norint apsinuodyti su forzicija, reikėtų puse krūmo sušlamšti., jis neaugina jokių vaisių, jokių sėklų, o lapus kažinar norės kas valgyti.

biggrin.gif
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 16, 22:18)
o dabar orai vėl vėsta, pats tas darbelis apšilimui

Svorio metimui biggrin.gif
Gaila lyja, negalėsim vakare sodybos aplankyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 11:37)
Jolaxus, kad jau apie kompostą ir popierių užsiminei... Turiu pasiūlymą - siūlausi pasiimti nespalvotus laikraščius. Jei kas turit perteklių, tik pašvilpkit - Vilniuje atvažiuočiau pasiimti  4u.gif  Bet man tinka tik tie laikraščiai, kurie drėgmę sugeria. TV antenos, reklamos ir žurnalai netinka (laikraščiai man reikalingi "šuniškiems reikalams", tiesiu mažiukams šuniukams "tualetui"  blush2.gif )

Va šito gėrio ir aš galėsiu tau pafundyti drinks_cheers.gif ir atvežti galėsiu pati ax.gif
Atsakyti
labai [url=http://public.fotki.com/PRODIGGY/gelytes--pavasary/mano-gelynas-pavasary/p1010355.html]http://public.fotki.com/PRODIGGY/gelytes--...y/p1010355.html[/url grazios tos kur melynai sydi mazytes blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 04 17, 12:45)
jei kaune-zinau moteriskute, kuri po viena lita uz labai dailu krumeli praso  ax.gif

Deja as is vilniaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 17 balandžio 2008 - 10:54
Sveikos gelininkes, kiek visokiu grozybiu prisiziurejau, pasaka wub.gif
gal galetumet jus man visiskai zaliuokei situose reikaluose patarti: pasejau pirma karta gyvenime petunijas i loveli ir jos man va taip vat sudygo, aisku tik viena kad per tanku, bet kaip jas paretinti, gal su kokiu pincetu ispesioti? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 10:29)
tos bordinės labai gražios

aha, anksciau taip sutapo pasodint, kad 2 aukstais ejo, apacioj gelt ir balta, virsuj tie bordo wub.gif
matysiu kaip dabar bus g.gif , rudeni atnaujinau mazinau...

QUOTE(Bijuna @ 2008 04 17, 10:31)
Klausimelis: mugeje- Kaune pirkau toki svyranti augaliuka, sakyciau gelyte, ji labai svyranti ir dabar zydi baltais ziedeliais. Fotiko neturiu bet labai noreciau suzinoti kokia tai gelyte  blush2.gif Gal minciu turite, dabar gi dar nedaug kas zydi. Aciu ax.gif

jei tokia, tai Bakopa
user posted image

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 04 17, 10:40)
Kaip ten del garsvos, ar norit kas? Va kokia jau ji
http://public.fotki....y/p1010354.html

taigi cia gaure [Pševalskio grupės], butent tokia as ismeciau, pasilikau maziau karpytais lapais [irgi psevalskio]
http://i262.photobuc...chanoziedai.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 17 balandžio 2008 - 10:59
Dekui ax.gif man jos irgi labai patinka, is vieno krumelio vat kiek prisidauginau, siap visokiu tokiu grozybiu Klvarjiju turguj buna as pries kokius 3m pirkau bet nemanau kad dabar nebutu... siaip galima butu gal ir pasikeist ant ko nors - as geliu manjake - man visko reikia lotuliukas.gif jau soduose visus kaimynus apejau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 17, 12:58)
aha, anksciau taip sutapo pasodint, kad 2 aukstais ejo, apacioj gelt ir balta, virsuj tie bordo wub.gif
matysiu kaip dabar bus g.gif , rudeni atnaujinau mazinau...
jei tokia, tai Bakopa
user posted image
taigi cia gaure [Pševalskio grupės], butent tokia as ismeciau, pasilikau maziau karpytais lapais [irgi psevalskio]
http://i262.photobuc...chanoziedai.jpg

Oi jau man tie pavadinimai susimaise blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2008 04 17, 10:56)
Sveikos gelininkes, kiek visokiu grozybiu prisiziurejau, pasaka  wub.gif
gal galetumet jus man visiskai zaliuokei situose reikaluose patarti: pasejau pirma karta gyvenime petunijas i loveli ir jos man va taip vat sudygo, aisku tik viena kad per tanku, bet kaip jas paretinti, gal su kokiu pincetu ispesioti?  blush2.gif

taip! lotuliukas.gif
as svyr lobejijas taip tvarkau mirksiukas.gif

Pamirsau pasakyt, Bagira2, tavo gelynas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 17, 11:50)
Gaila lyja, negalėsim vakare sodybos aplankyt  verysad.gif

Pailsėsit biggrin.gif O tai žiūriu tempai pas jus tai ohoho biggrin.gif Aš sodą grėbiau tris dienas, vakar aplink sodybą pradėjau doh.gif Išbarsčiau trąšas vejai nuo samanų, žiūrėsim, kas čia liks iš jų... Vakar pradėjo tvenkinį kasti, tai molio kalnai, gal kam reikia? biggrin.gif
Turiu tokį klausimėlį apie žoliapjoves (nors jau nemažai buvo kalbėta čia, bet neužtektinai gal biggrin.gif ). Pirksim benzininę, bet geriau ta, kur surenka žolę ar ta kur kaip kažkas rašė smulkiai susmulkina ir išpučia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 17, 13:11)
Pailsėsit  biggrin.gif  O tai žiūriu tempai pas jus tai ohoho  biggrin.gif  Aš sodą grėbiau tris dienas, vakar aplink sodybą pradėjau  doh.gif  Išbarsčiau trąšas vejai nuo samanų, žiūrėsim, kas čia liks iš jų... Vakar pradėjo tvenkinį kasti, tai molio kalnai, gal kam reikia?  biggrin.gif
Turiu tokį klausimėlį apie žoliapjoves (nors jau nemažai buvo kalbėta čia, bet neužtektinai gal  biggrin.gif  ). Pirksim benzininę, bet geriau ta, kur surenka žolę ar ta kur kaip kažkas rašė smulkiai susmulkina ir išpučia?  4u.gif

mes turim tokia kuri ir ismeta ir surenka. Ismeta susmulkinta zole tada kai mulciatorius ikistas (tai toks plastasinis kistukas), o kai surenka tai krepsys ten pakabinamas ir viskas. Na as ne super zinove bet siek tiek zinau. Tai va. kai zole maza ne didele galima mulciatoriu ikist ir nereiks rinkt zoles. O kai zole didesne tai geriau su krepsiu rinkt. ir ta zole mes su vyru dejom praeitais metais i kruva, o siemet koks kompostas super. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 17, 12:11)
Turiu tokį klausimėlį apie žoliapjoves (nors jau nemažai buvo kalbėta čia, bet neužtektinai gal  biggrin.gif  ). Pirksim benzininę, bet geriau ta, kur surenka žolę ar ta kur kaip kažkas rašė smulkiai susmulkina ir išpučia?  4u.gif

o tai ta kuri mulčiuoja, t.y. susmulkina ir išpučia, ar neturi surinktuvo? manyčiau surinkimas reikalingas, nes jei drėgnesni orai pasitaikys, tai ta išpūsta žolė nedžius o sušus ir gadins veją, taigi pjaunant vertintum pagal oro sąlygas - arba mulčiuotum arba rinktum
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 17, 12:15)
aš tai kai su "žalia diagnoze" blush2.gif tai prieš pora metų pavasarį bevaikštinėdama pamiškėj nužiūrėjau tų paprastų pavasarinių raktažolių ir parsinešiau išsikasusi namo, nu ir žydi jos vargo nemato thumbup.gif
štai tokios:
user posted image

tokiu pas mus pilni laukai
eisiu siandien ieskot. Bet noretusi ir raudonu ir baltu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti