Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(crocus @ 2008 04 19, 21:43)
Čia rododendrai.
user posted image

Kodėl čia rododendrų tokie tamsiai žali lapai? blink.gif Pas mane tokie salotiniai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 19, 20:58)
Kodėl čia rododendrų tokie tamsiai žali lapai? blink.gif Pas mane tokie salotiniai.. unsure.gif

Dar neteko matyt rododendru salotiniais lapais blink.gif . Gal jiems kazkas nepatinka g.gif
Atsakyti
Labukas, smagu pasigrožėti jūsų augaliukais, ir kaip jus viską spėjat bigsmile.gif
Norėjau paklausti, gal kartais žinot, ar galiu vietoj mulčio ir dėl grožio šalią augalų pridėti konkorežių? Na man taip gražu kai jais papuošta aplink augalą, pernai aplink rododendrą buvau pridėjus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 04 19, 17:18)
O rozyna gal kuri esate mulciavusi, siaip jis juk daugiau kitiems augalams naudojamas mulciuoti....Bijau, kad durnai neatrodytu...ale, niekur nerandu, pasiziureti kaip tai atrodo kartu su rozemis.... schmoll.gif

turėtų atrodyti tikrai ne prasčiau, negu prie rododendrų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 04 19, 21:22)
Labukas, smagu pasigrožėti jūsų augaliukais, ir kaip jus viską spėjat bigsmile.gif
Norėjau paklausti, gal kartais žinot, ar galiu vietoj mulčio ir dėl grožio šalią augalų pridėti konkorežių? Na man taip gražu kai jais papuošta aplink augalą, pernai aplink rododendrą buvau pridėjus. smile.gif

sakyčiau kažkada seniau kažkuri buvo įdėjusi fotkę su konkorėžiais - tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2008 04 19, 19:18)
aciu labai uz atsakymus...

O rozyna gal kuri esate mulciavusi, siaip jis juk daugiau kitiems augalams naudojamas mulciuoti....Bijau, kad durnai neatrodytu...ale, niekur nerandu, pasiziureti kaip tai atrodo kartu su rozemis.... schmoll.gif

kaip tik vakar skaičiau apie rožių mulčiavimą. Nerekomenduoja jų šaknis dengti drožlėmis tongue.gif Durpėmis ir ne kitaip wink.gif
( o to mulcio.lt drozles tuoj naktimis pradės vaidentis - baisuma nereali)
Šian makalavomės po Tauragę, vis akimis ieškojau a la japoniško renos kiemo. Nemačiau verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 19 balandžio 2008 - 20:29
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 19, 22:24)
sakyčiau kažkada seniau kažkuri buvo įdėjusi fotkę su konkorėžiais - tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif

Kaži ar negali pakenkti augalams, nes jeigu gerai atsimenu, tai jie rūgština dirvą? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Labai prasau parasykit kas nors kaip auga pentiniai. Praejusi savaitgali nusipirkau du daigelius i pasodinau prie tvoros, nes man atrode, kad jie turetu krumytis. Bet dabar galvoju, kad jeigu jie neauga kaip krumeliai ir kiekvienas daigelis isleis tik po viena ziedynkoti tai tie du pentiniai atrodys nei seip nei taip. Niekaip negaliu apsisprest ar dar dapirkt ar ne.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 19, 21:52)
Labai prasau parasykit kas nors kaip auga pentiniai. Praejusi savaitgali nusipirkau du daigelius i pasodinau prie tvoros, nes man atrode, kad jie turetu krumytis. Bet dabar galvoju, kad jeigu jie neauga kaip krumeliai ir kiekvienas daigelis isleis tik po viena ziedynkoti tai tie du pentiniai atrodys nei seip nei taip. Niekaip negaliu apsisprest ar dar dapirkt ar ne.

Sveikutės, įbėgau trumpam 4u.gif

auginu pentinius, bet tokia šiektiek įnoringa gėlė rolleyes.gif , reikia parinkti vietą, kad greta neaugtų sparčiai kerojantys augalai, mėgsta dalinę paunksmę, nors pas kaimyną augo pietinėj pusėj , gerai išpurentą žemę. Ąuga aukšta, gana liauna, tai kai žydi reikia parišti doh.gif bet labai graži. Jei jai patinka, tai labai išsikeroja thumbup.gif . Žodžiu, kaip ir visas gėles reikia paglostyt, kakalbint mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2008 04 19, 22:08)
Sveikutės, įbėgau trumpam  4u.gif

auginu pentinius, bet tokia šiektiek įnoringa gėlė  rolleyes.gif , reikia parinkti vietą, kad greta neaugtų sparčiai kerojantys augalai, mėgsta dalinę paunksmę, nors pas kaimyną augo pietinėj pusėj , gerai išpurentą žemę. Ąuga aukšta, gana liauna, tai kai žydi reikia parišti  doh.gif  bet labai graži. Jei jai patinka, tai labai išsikeroja  thumbup.gif . Žodžiu, kaip ir visas gėles reikia paglostyt, kakalbint  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Aciu labai uz atsakyma, o kokiu atstumu vienas nuokito sodint daigelius. As pasodinau visiskam pavesy. Kiek galiu tiketis pirmais metais ziedynkociu is vieno daigelio
Atsakyti

QUOTE(silke:) @ 2008 04 19, 20:18)

del rožių, tai, manau, kad joms gali būti, per rūgštu g.gif . Nemačiau, kad rožes mulčiuotų žievėm ar pjuvenom, nes jos rūgština dirvą. Bet gal klystu ax.gif

Rododendrai mėgsta rūgštumą, juos net gerai sodinti po ąžuolais (oi, kaip laukiu, kada man atlaisvins vietelę nuo akmenų ir galėsiu juos pasisodinti, kaip tik po ąžuolais bigsmile.gif )
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 19, 22:12)
Aciu labai uz atsakyma, o kokiu atstumu vienas nuokito sodint daigelius. As pasodinau visiskam pavesy. Kiek galiu tiketis pirmais metais ziedynkociu is vieno daigelio

Na,jei visiškam pavėsy, tai pažiūrėsi, kaip augs ir jei, ką, galėsi persodint už metų ar kelių, nes jie mėgsta, kad ir saulė juos pašildytų smile.gif Persisodina jie gerai, o išleis gali keletą žiedstiedių. Mano vienas, šviesiai mėlynas, pirmais metais išleido keturis. O atsumas tai, gal koks metras, net nežinau blush2.gif Vistiek, kas kažkiek laiko daugelį gėlių reikia persodinti, tai kai suaugs, pamatysi kas kiek nori atstumo tarp jų, jei ką persodinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 19, 19:58)

Čia iš neto nuotraukytė. Nežinau g.gif
Atsakyti