Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 15:58)
palaukit geguzes vidurio!!!
nebent pajury gyvenat..

klaipėdos rajone g.gif .
bet jau pasodinom jurginus ir 10 kardelių. kažin kaip čia bus
Papildyta:
va, dar norėjau paklaust: gal kas auginot bijūninius astrus (ratilus kininius)? Ar dideli žiedai?
neatsilaikiau ir nusipirkau geltonų, nors ir taip daug prisisėjus jau
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 12:58)
ne ta prasme ''senos'' ax.gif
tiesiog nebetinka jos ten, kur dabar yra...ir prekine isvaizda nekokia, nes nebesirupinome jomis...

kai išmetinėsi, pasakyk kur... bigsmile.gif

o aš dabar sėdžiu ir galvoju - ar raundalžpui purkšti reikalingas individualus purkštuvas? Ar ta bjaurastim papurškus ji normaliai išsiplauna ir tą patį purkštuvą galima naudoti kitiems dalykams purkšti? Niekad su tuo nesusidūriau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 18 balandžio 2008 - 15:12
nu kaip atgijo temele pavasari smile.gif
mes va treciadieni-ketvirtdadieni perkasem zeme vejai sodint, ale pasodinbt orai neleidzia> nu tegul susigulki biski, gal savaitgali bus galima pasodint. Jau taip nusibodo dvi vasaras ant juodzemio, nedidelis plotelis, bet taip zalumos norisi smile.gif

nu as su geliu pavadinimais esu 'susipykus", nepazustu ju, nebent jau kur kokia pati pasodinau blush2.gif Yra topks kampukas prie takelio kur kampe auga balta hortenzija, ten gabaliukas gal koks 1m*40-50cm. Tai tas krumas kai sauga ji didel, grazi, bet va ties saknim noreciau kazka pasodint, kad zeme nejuoduotu. Nu maciau kazkokiam zurnale tokiu neaukstu violetine spalva auganciu kupsteliais smulkiu gelyciu. Man visai graziai pasidore, sakau reiktu kazka bandyt pasodint, kad sumedejusi tokia krumo apacia nesimatytu ir zeme nejuoduotui, nes pats krumas tai grazus buna. Ten namo kapme, tai saules ner, amzinas pavesis. Ka butu galima pasodint, kad ilgai zydetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 18, 15:45)
ar KANUS jau lauke kas nors sodinot???  g.gif  mirksiukas.gif

Aš kanus susodinau šiltnamy, kai sušils išnesiu ugtelėjusius į lauką. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 15:58)
as taip darze darau  tarp lysviu thumbup.gif netepa avalynes, ir zoliu, maziau, + braskes svarios.

Praeitais metais nupjautą žolę dėdavau tarp lysvių, bet man nepatiko, nes uogos puvo nuo tos žolės, o po lietaus visos apkibusios žolėm. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 18, 16:11)
o aš dabar sėdžiu ir galvoju - ar raundalžpui purkšti reikalingas individualus purkštuvas? Ar ta bjaurastim papurškus ji normaliai išsiplauna ir tą patį purkštuvą galima naudoti kitiems dalykams purkšti? Niekad su tuo nesusidūriau... g.gif

Nebūtina. Tik po kiekvieno purškimo reikia išplauti purkštuvą. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 18, 16:04)
klaipėdos rajone  g.gif .
bet jau pasodinom jurginus ir 10 kardelių. kažin kaip čia bus

Kol kas viskas gerai. thumbup.gif Tik jei išlys daigeliai ir bus šalnos reikės pridengti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 04 18, 14:45)
ar KANUS jau lauke kas nors sodinot???  g.gif  mirksiukas.gif

kaimynė praeitą savaitgalį sodino. Ji ir pernai gana anksti buvo pasodinus. Buvo šalnų, bet kanams tai nepakenkė ax.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 04 18, 15:25)
<...> Ten namo kapme, tai saules ner, amzinas pavesis. Ka butu galima pasodint, kad ilgai zydetu? g.gif

spriges, begonijas ... kas čia dar pavėsy auga rolleyes.gif
Atsakyti
Kas liecia zemes - ju kaina labai svyruoja nuo to, kokios kokybes jos yra, tad neverta stebetis, mums tiko tokia, uz tokia kaina. Bet tai ne premium juodzemis smile.gif turi smeliuko.

Del leliju, palikau jas ziemot, simet visos dygsta. Stai kokiu turiu:
http://public.fotki....ugalaiprienamo/
Is patirties zinau, kad vargas su rytu (oriental) lelijomis. Jos lepios ir dazniausiai issala, nors paprasati buna grazesnes uz azijines.

Siandien is Maximos parsitempiau toki nemaza rododendra, tik 29 Lt doh.gif Rozinis bus wub.gif Turi nemazai susuktu pumpuru, tik kazin ar sugebes simet juos isskleist po adaptacijos.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 18, 14:26)
Praeitais metais nupjautą žolę dėdavau tarp lysvių, bet man nepatiko, nes uogos puvo nuo tos žolės, o po lietaus visos apkibusios žolėm. schmoll.gif

mes visada pjuvenų stambių pilam, uogos švarutėlės ir nepūna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 18, 18:18)
mes visada pjuvenų stambių pilam, uogos švarutėlės ir nepūna  thumbup.gif

Kiek žinau, tai geriausia šiaudais thumbup.gif
Atsakyti

Nu va, grįžau iš mugės Klp. Knifofijos nesutikau, nes toj vietoj, kur žadėjo būt buvo kaip supratau kita moteriškė su spygliuočiais. Tai papirkom slyvą, keletą perkūnropių, aubrečių ir psio. Labai šalta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 18, 15:19)
o jus cia ka dabar, tamstyte, jau atsisveikinate g.gif  ir iseinate unsure.gif ?
Ar tik siaip dekavojate  ax.gif

Šiaip dėkavoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 04 18, 16:47)
kaimynė praeitą savaitgalį sodino. Ji ir pernai gana anksti buvo pasodinus. Buvo šalnų, bet kanams tai nepakenkė  ax.gif

ar jos kanos jau labai sulapavusios, nu man tai jei salna stipresne, tai ir nusala didieji lapai, po to aisku naujus leidzia, bet su zydejimu uztrunka... ax.gif
Atsakyti
O aš ėmiau ir susodinau šiandien kanas bigsmile.gif , nežinau, kas bus, tas tongue.gif

Atsakyti