Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 21

QUOTE(Bagira 2 @ 2008 04 18, 11:50)

Del roziu tai manau galima drasiai sodinti, tik viena patarima galiu duot kad reikia jas apkaupti, kaip cia paaiskinus g.gif  nu yra toks stambus kotas prie zemes is kurio auga kiti koteliai, tai va ta stambu kota reikia zemem apkaupt ir nepamirst laistyti, o siaip rozes net iki -7 salnu nebijo, taigi galima drasiai sodinti.

aciuks.gif Jau kaip vaziuosiu rytoj roziu pirkt yahoo.gif

Klee, nu kaip grazu, nudziuginai aki good.gif
Atsakyti
Sekmes biggrin.gif . Ir dar svarbu pasodinus turet kantrybes, arba pirkti jau su prasprogusiais pumpuriukais, nes as anais metai kai pasodinus nesulaukiau gyvybes zenku, vos neisroviau, o vasara taip man suzydo wub.gif
Atsakyti
Turiu ir as vijokline roze ax.gif bet tik pernai pasodinau, tai dar ziedu nemaziau schmoll.gif labai tikiuosi, kad siemet sulauksiu ziedu blush2.gif o ar greitai rozes auga? g.gif Pernai kai pasodinau, tai buvo suzaliaves nedidelis krumiukas. Kaip tik pasodinau prie nuzievintos vysnios(buvusios), kad galetu lipti i virsu, manau, kad kai suaugs normaliai turetu buti grazu mastau.gif wub.gif
Atsakyti
mano pernykstciai azijiniu leliju ziedai
user posted image

ir lipanti rozyte ax.gif
user posted image

kai kam gaunasi mazytes nuotraukos,o maniskes- tai jau velniskai dideles doh.gif kaip cia jas sumazint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 04 18, 14:41)
Turiu ir as vijokline roze ax.gif  bet tik pernai pasodinau, tai dar ziedu nemaziau schmoll.gif  labai tikiuosi, kad siemet sulauksiu ziedu blush2.gif  o ar greitai rozes auga? g.gif  Pernai kai pasodinau, tai buvo suzaliaves nedidelis krumiukas. Kaip tik pasodinau prie nuzievintos vysnios(buvusios), kad galetu lipti i virsu, manau, kad kai suaugs normaliai turetu buti grazu mastau.gif  wub.gif

Auga palyginus greit, aisku nelygu sudaromoms salygoms, sauleta vieta, trasos ir t.t. aisku ne mano reikalas ax.gif , bet patarciau neleist ant vysnios o pajieskot kokiu atramu nuo kuriu butu lengva nuimti ta rozyte, nes ziemai reikia prilenkti prie zemes ir uzdengti.
Atsakyti
klausykit, turiu kvailą klausimą. Ar po purškimo raundapu pakanka išplauti purkštuvą ir galiu kitiems tikslams jį naudoti (pvz. fungicidams purkšti)? Ar reikia raundapui atskirą purkštuvą pirkti, visgi tai "tručyzna", kaip mano bobutė sako... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 17, 15:29)
man dar labai patinka svogūnines gėles sodinti spec. vazoniukuose. Tada svogūnai nepasiklysta lysvėj, lengva iškasti. Ir pvz. peržydėjus gali tą vazoniuką išimti (įkasti jį kur nors darže ar patvory) ir į jo vietą įsodinti kitą žydinčią gėlę  ax.gif

o kam ikasti, ar jas iskasus nereiketu sausai iki rudens laikyti g.gif ?

QUOTE(Siguciuks @ 2008 04 17, 22:11)
Gal kas galėtų pasakyti kaip šitie grožiai vadinasi?
Svajone
Čia pernai Laplandijoje pas kalėdų senelį užmačiau ir įsimylėjau wub.gif  biggrin.gif

gerai Laplandijos seneliui, basas sau...

QUOTE(rokoko @ 2008 04 18, 11:18)
cia kitiems metams bus man darbelis, nes senas rozes ismesiu ko gero rudeni, tai i ju vieta...

kokio senumo rozes, kad jau paseno blink.gif ?
Atsakyti
Kokios grazios lelijos wub.gif , gaila kad kvapas per monitoriu nepersiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 04 18, 12:47)
Auga palyginus greit, aisku nelygu sudaromoms salygoms, sauleta vieta, trasos ir t.t. aisku ne mano reikalas ax.gif , bet patarciau neleist ant vysnios o pajieskot kokiu atramu nuo kuriu butu lengva nuimti ta rozyte, nes ziemai reikia prilenkti prie zemes ir uzdengti.

As prie tos vysnios padarysiu atramele, kad ne tiesiai ant medzio liptu, bet ant tos atramos, gal bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 18, 13:45)
ir lipanti rozyte  ax.gif

Koks grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 04 18, 14:45)
user posted image

ir lipanti rozyte  ax.gif
user posted image
kai kam gaunasi mazytes nuotraukos,o maniskes- tai jau velniskai dideles  doh.gif kaip cia jas sumazint  g.gif

Mažinti tai nereikia, labai gražu bigsmile.gif
O ir gėlyčių gražumas, ojei thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu kas padėjo atpažinti samanas, aciuks.gif
Ačiu kas pagyrėt kalną, aciuks.gif
Ačiū kas patarėt ko trūksta jame. aciuks.gif
Atsakyti