Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra vaikam ir mamai po gimdymo

as gimdziau VGN ir esu patenkinta 4u.gif gimdziaus su savo kausere is anksto susitarus, gimgymas buvo lb greitas ir lengvas biggrin.gif net plysiu nebuvo thumbup.gif , pati gimdymo palata zinoma nesuper klases biggrin.gif bet kai skauda visai nesvarbu kokia ta palata biggrin.gif, po gimdymo viskas lyk ok, personalas neblogas tik viena sesele pasitaike lb skyksti schmoll.gif antra karta gimdyciau irgi ten pat, tik jau imciau atskirai palata, nes pas kaimyne visa diena buvo vyras su vaiku, o man nei pamaitinti mazosios normalei negalejau nei ka.
Atsakyti
Ilgai svarsčiau, kur gimdyti: ar VGN, ar Antakalnyje.
Prieš penkis metus pirmąjį vaikelį gimdžiau VGN. Viskuo buvau patenkinta. Antras vaikelis sėdėjo, todėl reikėjo daryti cezarį. Mane prižiūrinti gydytoja primygtinai rekomendavo važiuoti į Antakalny. Apie ten dirbantį personalą buvau prisiklausiusi tiek blogų dalykų, tačiau kadangi laukė cezaris, nuvažiavau ten (na ten 3 - čio lygio ligoninė ir pan.).
Na ir žinokit esu labiau negu labai patenkinta. Nuvažiavau tiesiog su siuntimu, su jokiu gydytoju nesitarusi ir tikrai neturiu jokių priekaištų. Gydytojai, personalas, palatos, aplinka, rūpestis, paslaugumas - 100 % atitiko bent jau mano požiūrį, kokie turi būti gimdymo namai.
Jeigu dar kada teks gimdyti, tai tik ten.
Atsakyti
pati gimdziau VGN ir antra vaikeli gimdysiu irgi VGN...su niekuo nesitariau,pagimdziau pati,be jokiu nuskausminamuju,emem atskyra palata,kartu visas naktis ir dienas buvo vyras,prieziura gera,tik viena sesute bjauri labai buvo 4u.gif
Atsakyti
Abuvaikus gimdziau Antakalny, abu cezariai. Abu kartus gulejau pas Jursena skyriui. Pirma karta teko "nusipirkti" budincios akuseres tel. Nr., kad nakti ateitu suleist vaistu jei labai skaudes, o su antra aplinkui tupciojo kaip apie karaliene, kadangi labai kraujavau, tai per para patalyne pakeite net 3 kartus, jau nekalbu apie vaistu suleidima. Mano galva labai priklauso nuo pamainos kaip tave priziures.
O VGN mane apskritai isvare is gimdymo namu kai laukiaus pirmo
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2011 12 26, 13:36)
Abuvaikus gimdziau Antakalny, abu cezariai. Abu kartus gulejau pas Jursena skyriui. Pirma karta teko "nusipirkti" budincios akuseres tel. Nr., kad nakti ateitu suleist vaistu jei labai skaudes, o su antra aplinkui tupciojo kaip apie karaliene, kadangi labai kraujavau, tai per para patalyne pakeite net 3 kartus, jau nekalbu apie vaistu suleidima. Mano galva labai priklauso nuo pamainos kaip tave priziures.
O VGN mane apskritai isvare is gimdymo namu kai laukiaus pirmo

kaip suprast isvare is gimdymo namu?
Atsakyti
Aš gimdžiau AK, priežiūra nesiskundžiu 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau VGM viskas buvo liuks thumbup.gif
antra gimdysiu ten pat smile.gif
Atsakyti
Abu vaikelius gimdziau VGN, su antruoju nesiskundziu, bet kai pirmaja gimdziau...
Gal del to kad tuo metu vaikuciu bumas buvo negavom atskiros palatos- uzimta, o dar mano gimdymas su komplikacijomis, tad palata 2 aukste visai netoli paciu gimdyklu, viskas girdisi, diena remonto garsai, traukiniu , lektuvu , (na del siu tai aisku vieta tokia), o galiausiai musu palatoj , beje gimdziau liepa kai lauke +28 , bego karstas vanduo, ciaupas buvo sugedes, garai kilo, palatoj kaip pirty dregna karsta, lubos pelija, netokiom salygom noretusi but su naujagimiu, bet uztat sesutes superines, nepatiko vaiku gydytoja kur buvo, paprasiau pakomentuot dukrytes busena (mat gime su vakuumo ekstrakcija) o ji man sako "ir ka jau Jum tas vakuumas galejo gero padaryt?"
likau apsalus, juk ne specialiai 2val nepragimdziau kad reikejo jo griebtis.
Atsakyti
Gulejau Antakalny 2ame gimdymo sk. Mamos prieziura tai labai gera, o vat naujagimiu skyrius - tragiskas. Teko guleti 7 dienas, tai su visom slaugytojom teko bendrauti. Tik pora normaliu pasitaike...tokia stora juodaplauke su akiniais - siaubiakas. doh.gif kaip jai leizia su vaikuciais dirbti nesuprantu
Atsakyti
As turejau du paskutinius cezarius, viena Antakalio , kita vilniaus gimdymo namuose. Antakalniu nesiskundziu, juolab mano leliukas skersai pilve gulejo.. todel cezaris buvo atliktas be priekaistu.. tik gal kiek nuvargino komisijos , ju apziuros.. mat norejo dar pabandyti vaisiu pilve apsukti ir skatinti gimdyti naturaliu budu.. deja nepavyko.
O VGN po pusantru metu turejau cezari, is anksto tariausi su gyd. esu labiau nei patenkinta.. viskas buvo lyg privacioje istaigoje.. atrode , kad personalui didziausius mieste atlyginimus moka lotuliukas.gif tokie visi patenkinti ir svarbiausia rupestingi smile.gif

Zodziu supratau, kad labai daug priklauso ne tik nuo susitarimo ar nesusitarimo , o pacios gimdyves charakterio, gebejimo nesusireiksminti, buti mandagiai ir kiek ymanoma savarankisnei bei linksmesnei.. net labiausiai susiraukusi valytoja nusisypso, jei i ja zvelgi su sypsena, laiku patrauki savo asmeniniu daiktus ir pan.. pagal galimybes zinoma.. sekmes ir geros nuotaikos Visoms mamytems ! Lai pirmam plane buna ne personalo nuotaikos, o jusu ir jusu mazylio pirmosios mielos akimirkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2012 01 25, 21:06)
Abu vaikelius gimdziau VGN, su antruoju nesiskundziu, bet kai pirmaja gimdziau...
nepatiko vaiku gydytoja kur buvo, paprasiau pakomentuot dukrytes busena (mat gime su vakuumo ekstrakcija) o ji man sako "ir ka jau Jum tas vakuumas galejo gero padaryt?"
likau apsalus, juk ne specialiai 2val nepragimdziau kad reikejo jo griebtis.

O kokia gydytojos pavarde?
Atsakyti
Mergaites, o gal galetumete su pavardemis? Bent jau daktaru ir akuseriu, jei atsimenate, nes panasu, kad ne nuo vietos viskas priklauso..
Atsakyti