Laba, sūnų gimdžiau antakalnyje, o dukrytė gimė vgn, tai galiu palygint ir pasakyt, kad viskas labai panašu, tik gal vaikų gydytojai vgn kalbesni

bent jau paklausus visada gavau atsakymus, o ne rugščia grimasą ir burbtelejimą. Antakalnį dėl vaiko sveikatos problemyčių gulėjom beveik savaitę, tai vaikų gydytojas tik su kyšiais pavyko truputį prakalbint... bent jau minimaliai sužinot dėl ko mes gulim

, o dukrytė gime sveika, tai kai prižiūrintis personalas pamatė, kad viskas gerai, tai ir nelandžiojo

, o be to dar tai buvo savaitgalis tai išvis viskas pas mus buvo ramu, nors girdėjau verkiančių ir gana ilgai vaikučių... va jiems gal ir trūko personalo patarimų ir pagalbos

Man labiau laikas po gimdymo patiko vgn
Papildyta:Man labiau patiko vgn'o vaikų gydytojai. Antakalnio vaikų gydytojų ko pklausi- to negausi, arba burbteli kažką sunkiai suprantamą...tipo pati turi žinot kas ir nuo ko... Čia patirtis po pirmojo gimdymo

o dukrytė problemų neturėjo, tai ir neteko daug bendraut su vaikų gydytojais. O šiaip medikai daug daugiau dėmesio skiria mamoms vgn, bent jau man taip pasisekė.. ir be jokių kyšių