Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra vaikam ir mamai po gimdymo

Na, mano atveju apskritai ivyko nebepakeiciamas dalykas - likau nesusiuta ir del to beveik garantuotos pasekmes senatveje. Galbut nereikejo nuleisti ranku, o ta akusere paduot i teisma, kad man apmoketu plastine operacija, bet kas apmokes skausma ir nemalonuma? Zodziu, neprieziura, net auksinis stafilokokas iveikiamas, bet mano plysimas liks man visam gyvenimui ir tikrai geruoju neminesiu nei AK, nei akuseres, kuri patingejo man skirti dar 10 minuciu ir sulopyti...
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2010 11 11, 15:30)
Na, mano atveju apskritai ivyko nebepakeiciamas dalykas - likau nesusiuta ir del to beveik garantuotos pasekmes senatveje. Galbut nereikejo nuleisti ranku, o ta akusere paduot i teisma, kad man apmoketu plastine operacija, bet kas apmokes skausma ir nemalonuma? Zodziu, neprieziura, net auksinis stafilokokas iveikiamas, bet mano plysimas liks man visam gyvenimui ir tikrai geruoju neminesiu nei AK, nei akuseres, kuri patingejo man skirti dar 10 minuciu ir sulopyti...

O kokia pavarde tos akuseres?
Atsakyti
Gimdžiau VGN. Patiko naujagimių skyriaus sesutės, mačiau gal kokias penkias, iš jų keturios labai malonios. Aišku, man pagalbos nedaug reikėjo, nes vaikas jau antras. Tik vaikų gydytoja pasitaikė nelabai kokia, truputį apsėsta manijos auklėti mamytes ir demonstruoti savo viršenybę. Šiaip įspūdis apie personalą geras smile.gif
Atsakyti
O kokia prieziura po gimdymo suteikiama RK ar normaliai elgesi, ar parodo kaip bambute aptvarkyt, kaip kruti duot?
Atsakyti
pries pora savaiciu grizom is VGN, labai viskas patiko thumbup.gif personalas labai malonus, ir sesutes, ir gydytojos, ir prieziura, nu man nieko daug nereikejo nes viskas buvo gerai, bet kaip kazkuri cia parase, 4 sesutes is 5 buvo labai malonios biggrin.gif
Atsakyti
Tik cia paskaicius ishgirdau blogu atsiliepimu apie AK g.gif ish nei vienos pazystamos negirdejau,kad ten butu blogai.Lygiai taip pat girdejau kad ten yra auksinis stafilokokas bet neesu girdejus nei vienos kuri butu ten uzkretus savo vaikeli.O va apie VGN tai esu ne tik girdejus bet ir macius,mano broliene ten gimde abu savo vaikus zodziu dekojam tiems patiems VGN kad ji liko gyva po ju aplaidumo.Situaciaj buwo tokia kad pirma vaika jai buwo daromas CP ir ji po menesio vel pastojo laukesi antro tokiu atveju visos zinom antras ir CP nes po 1gimdymo praeja buwo tik 11men.Bet jai leido gimdyti paciai,net neleido ,bet kitu variantu net nesiule,stumk ir tiek. Ko pasekoja gydytojai paliko placenta doh.gif .Gyva liko tik del to kad brolis ta diena nusprende neeit i darba nes ji pasake kad nekaip jauciasi.
Papildyta:
Tiesa apie po gimdyvyne prieziura ji atsiliepe labai gerai,sake visada ateidavo ir t.t. cia apie VGN
Atsakyti
Nusprendziau ir as parasyti g.gif
Pirma dukra 2000 metais gimdziau AK, tai dziaugiuosi, kad likau gyva ax.gif nes kiek db domejausi, mano atveju turejo CP daryti, o ne dvi paras kankinti. Be to, kai gimdos kaklelis buvo atsidares 2 cm., pareiske, kad per anksti atvaziavau (38 sav.), bet vandenys po truputeli ir jau zali tekejo schmoll.gif Zodziu pati pries 10 metu buvau dar zalia ax.gif
2010 pagimdziau sunu VGN, kazkodel nuojauta sake gimdyti, ir neapsirikau 4u.gif Likau patenkinta viskuo 100 proc., tiek gimdymu (38 sav. ir si karta, nes abiem atvejais vaisius didelis ir vandenu daugoka buvo), tiek prieziura po, tiek vaiku pediatrais, tiek palatomis, tiek maitinimu ir kt.privalumais thumbup.gif
Atsakyti
Gimdžiau Antakalnio gimdymo namuose, kadangi žinojau iš atsiliepimų, kad ne itin rūpinasi mama ir vaiku, kai viskas tvarkoje, tai nieko ir nesitikėjau, ir lūkesčiai (tiksliau jų nebuvimas) pasiteisino. Jeigu nori pagalbos - turi ją paprašyti, patys j0s nesiūlo.
Bet vis tiek eisiu ten gimdyti vėl, nes gimdymas buvo priimtas aukščiausiam profesionaliam lygyje.
Toms, kurios nori daugiau dėmesio ir rūpesčio iš sesučių nerekomenduoju rinktis Antakalnio gimdymo namus. Bet kam reikia profesionalios priežiūros - labai labai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(camellija @ 2010 09 16, 16:12)
gimdziau VGN. gimdymo skyriui buvo viskas gerai, na bet pogimdyvinis personalas tai kosmaras. jokio gero zodzio apie juos, busi aprekta, pasakyta jog bloga motina jei nemoki kruties vaikui paduot, pagalbos jokios ir prisisaukt neimanoma, nes bijai kad vel ant taves reks. vaikui neuzteko priespienio tai reke ir reke, nes pastoviai alkanas vaikas, prasiau kad duotu misinuko primaitint tai nedave, o tik apreke, o grizus namo primaitinau tai vaikas iskart uzmigo pasisotines. vos depresijos neisigijau per tas dienas kol gulejau ligonineje. vyras vakare iseidavo, o as i asaras puldavau. zodziu ne kokie prisiminimai.

Zinot, pasiskaicius tokiu komentaru jau kyla mintis kad ant tu sesuciu reikia rasyt skundus. Jos matyt naudojasi tuo, kad moteris po gimdymo yra silpna ir moraliskai ir fiziskai, o + kai pirmas vaikelis is tikruju nieko ten per daug neismanai (teorija nuo praktikos visvien skiriasi) - tai jos ir vaizduoja mandras, aprekia ir pan., kai tuo tarpu moteriai tom dienom keletas graziu ir palaikanciu, patarianciu ir paguodzianciu zodziu - pirmas vaistas! Suprantu, kad ju algos labai mazos, bet mes gi nevertem ju eit ten dirbt, o jei jau dirbi tokiam darbe siek tiek reikia koreguot savo smegenyne ir poziuri i "klienta".
Atsakyti
mielosios, prie ko cia tos kisenes, algos ir pan...
nenorit neduokit, juk nieks nepraso....
juk nei viena sesute neateina ir nepasako, duok i pinigu, kitaip neparodysiu kaip maitinti... juk taip tikrai nera....
tiesiok buna vienos dirba ispauskimo, kitos kad dirbti...
aisku nemalonu, skaudu ir tt kai tave iskolioja, kai izeidineja.. bet negalima teikti, kad as nemokejau todel taip elgesi.... neklaidinkit busimu gimdyviu.... juk svarbiausia sveikas grazus mazylis antranku... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šviežios naujienos iš VGN - vakar grižom namo thumbup.gif
Negaliu pasakyt jokių priekaištų priežiūrai po gimdymo - visos sesutės buvo tikrai geros, daug kartų vaikštinėjo ir klausinėjo ar viskas gerai, ar nieko netrūksta man ar vaikučiui. Kai pirmą kartą eini į tualetą, tai sesutė net per kampą žiūri ar nenugriūsi lotuliukas.gif
Tiesa, šiuo metu gimdančių nerealiai daug - visos palatos pilnos ir personalas pastoviai turi darbo, tai truputį naktį daug pašalinių garsų mirksiukas.gif .
Dar vyksta kažkokių patalpų remontas, tai vieną dieną patoviai girdėjosi grąžto garsas, bet kaip supratau išvažiuojant jau vyko dažymas, tai gal remontas jau į pabaigą ir kitoms bus ramiau thumbup.gif
Per tris dienas tik viena sesutė tokia norinti "pamokinti" pasitaikė, o išvažiavimo dieną buvo tokia jauna , gal rezidentė kokia, tai tooookio žmogaus iš viso nebuvau mačius - nerealiai maloni, tik kortelės prisisegus neturėjo, tai vardo nežinau.... Vaikų gydytojos irgi super.... Man gimdymas buvo antras - pirmas prieš septynis metus, tai kažkaip įspūdžiai šį kartą apie personalą geresni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 02 22, 13:54)
Šviežios naujienos iš VGN - vakar grižom namo thumbup.gif
Negaliu pasakyt jokių priekaištų priežiūrai po gimdymo - visos sesutės buvo tikrai geros, daug kartų vaikštinėjo ir klausinėjo ar viskas gerai, ar nieko netrūksta man ar vaikučiui. Kai pirmą kartą eini į tualetą, tai sesutė net per kampą žiūri ar nenugriūsi  lotuliukas.gif 
Tiesa, šiuo metu gimdančių nerealiai daug - visos palatos pilnos ir personalas pastoviai turi darbo, tai truputį naktį daug pašalinių garsų  mirksiukas.gif .
Dar vyksta kažkokių patalpų remontas, tai vieną dieną patoviai girdėjosi grąžto garsas, bet kaip supratau išvažiuojant jau vyko dažymas, tai gal remontas jau į pabaigą ir kitoms bus ramiau  thumbup.gif
Per tris dienas tik viena sesutė tokia norinti "pamokinti" pasitaikė, o išvažiavimo dieną buvo tokia jauna , gal rezidentė kokia, tai tooookio žmogaus iš viso nebuvau mačius - nerealiai maloni, tik kortelės prisisegus neturėjo, tai vardo nežinau.... Vaikų gydytojos irgi super.... Man gimdymas buvo antras - pirmas prieš septynis metus, tai kažkaip įspūdžiai šį kartą apie personalą geresni  drinks_cheers.gif

Papildyta:
2009m VGN man buvo atliktas CP ir pasauli isvydo mano mazoji thumbup.gif prieziura po operacijos buvau lb patenkinta is sesuciu puses,nes keitesi ne viena pamaina ir pagalbos tikrai sulaukiau.Parode kaip mazaja perrengti,nuprausti,bambute priziureti wub.gif Taciau apie gydytojus mano nuomone ne tokia gera blush2.gif ypac vaiku gydytoja lb slogu ispudi paliko..
Atsakyti